- 8 Mayıs 2008
- 2.648
- 1
- 116
keşke bırakmasaydın ya o kadar uğraşmıştın canım... şimdi bi daha aynı stresi yaşayacaksın... :sm_confused:
napiim cnm o anki psikolojiyle yaptım zaten bidahaa o hastanaeye asla gitmem paramla rezil oldum senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke bırakmasaydın ya o kadar uğraşmıştın canım... şimdi bi daha aynı stresi yaşayacaksın... :sm_confused:
Yuh diyorum baskada bisey demiyorum bu insanlara.kötükedihüso
Zaten millet doktora korkarak stres icinde gidiyo bide onlarin bu davranisi dahada strese sokuyo insani resmen. Sinir oluyorum boylelerine...Çok üzgünüm çoook
Baska hastaneye gitseydin canim sende. O hastane sart mi?
kızlar merhabalarröyle kotuyumkii filmi cektiremedim sinirden ve stresten kızcaksınız belki amma da abarttı diceksiniz ama hele bi dinleyin öncesenağlamayaa gittim orda bi kız vardı filmi cekecek olan öle azarlar gibi konusuyodu ki önce bi kötu oldum genelde böle durumlarda doktorlardan cesaret alırım cunkuu ondan sonra pantolunu cıkar dediler iyice tuhaf oldum diğer kız cıkarmasın sıyırsın örtü örtelim dedi saolsun bu sefer öteki kız azarlıyo benı resmen dedimm ya sabıırrrrrr,bi kız dışarda anneme yarım saat sürer demiiiş bu kıza sordum saatler bile surebılır dedi ama öle bi ses tonuyla dıyoki dövecek sanki
sonra koluma iğneyi batırdılarr bişe taktılar,sonra bi kız geldi bu damar yolu olmadı ince damar bu sevmedim deedi cart diye cıkardı allahım iyice stres oldumdelikafaduldensonraa öteki koluma geldi hiç damar bulamadı bileğimden yapmaya kalktı cok acır dişini sık dedi ben dedimm kesın gidiyom öteki tarafa ve dayanamadım cıktımm hem o stres hem azarlaması dayanamadım kızlarr içtiğim müsil boşa gittti senağlama
kızlar ben geldim şöyle bir okudum önce
senemin adına sevindim yazık kız nasıl üzülmüştü ama senemcim bence tedbiri elden bırakma bır kere gitti,üzdü seni bunu aklından çıkarma,
fırtınnanınkızı ne yaptın sen oyle canım benim ya çok duygulandım ne yazıydı o oyle
amanbe aynı sorun bendede var artık kimseyi istemiyorum hayatımda 2 ay oldu ayrılalı unutmak için birilerini denedim daha da fazla acı verdi,ondan önceki erkek arkadaşım aradıki ben onunla 3 yıl beraberdim ve severek ayrılmıştım onunlada olmayınca...öyle işte(
nilim yaaa,,, tüh valla fena oldum şimdi, ayy ben o duyarsız insanlara ne diyeyim, insanı nefret ettiriyolar :mymeka::mymeka::mymeka:
sinir oldum, canım ya, ay ne fena bunlar, gıcıklar![]()
zaten öle yapıcam cnm baska hastaneye gidicem ,gercekten haklısın benı rahatlatan hep doktorum oldu film cektirmeye ikna edende o oldu ama doktor bile mütevazi nasıl davranıyor birdee o kız nasıl davranıyor cok kızdım cok
hepinis cok saolun kızlarrr:1hug:a.s.dıyorum yaa zaten stresli gittim dedımki doktor iyiyse rahatlatır benı bide kıza kusura bakmayın cok stresliyim dedim gulerek öle bi bakışı vardıki sanki bogacak benı hala hiçbişe yemedim müsilin etkiside gecmedii off o kız yuzundenn cektigime bakın rahatlatıcagı yerdee ne dıyor
kızlar ya az önce arkadaşımla konuşurken aklıma geldi... akşam babama sinirlendim ya size de anlatayım... ben hani sürekli diyorum ya ben küçücük bir böcüğüm diye :)
evde de ben küçücük bi kızım diye dolanıyorum...
akşam babam bana al bak diye katalog verdi... elime aldım bi de baktım gelinlik kataloğu ... :1shok:
elime almamla atmam bir oldu... neyine bakayım bunun diye...
ya önceden sallamazdım ama bu aralar her akraba konuşması ; annemin arkadaş muhabbetlerinin konusu olmaktan sıkıntı geldi... hayır evlenmek isteyen biri olsam valla bunalıma sokarlar ... bu halimle bile bunalıma giricem o derece yani... Çok üzgünüm çoook
Bu evlilik baskilari, muhabbetleride cok sIkar insani bilirimm..
Ahh bi neler yasadigimizi bilseleerkaydirigubbakcemile3
selam kizlar bende geldim :a015:
canlarım tekrar gidicem ama baska hastaneye baska doktor bi 2 hafta sonra falan gidicem ama sakinleşmem lazım şimdi yeni gidicegim hastane umarım daha iyi olur daha guleryuzluydu en azından personeli ve doktorlarıı umarım ıyı olur bu kez vardır bundada bi hayır dıyorum