Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inşş canım tam kendini hazır hissetmeden çıkmaz umarım.. :1hug: hepimiz için aynı şekildee

ınsallah tugbacım hepımız ıcın

atlatamadım ama sadece bu süre içerisinde kabullendim diyelim.Yoksa valla zor bi dönemdi geçen aylar, annem görmesin ağladığımı diye neler yaptım ben şimdi daha iyiyim..
yasaklandıın hep saklandın..bu kalpten kovuldun sen..ısınıp uyumayı unut..sarılıp ağlamayı da..günaydın gittim ben..

evet alısyo ıste ınsan
ahh o anneler ...bende hep yanında aglardım...ama en son bende cok kactım annemden sonrasında ne zordr bılırım

ne guzel sarkı hepımıze gelsın

kızlar ben başka topiklerde horoskopuma baktırdım, kız bana bir sayfa yazı dökmüş pek bişey anlamadım ama anladığım kadarıyla iyi şeyler olacakmış..

şu yaprak dökümünü seyrediyorum da bi yandan, kendi kendime diyorumki bu oğuz nasıl döndü de bir melaike oldu sanki yaw, gerçek olsa inanası gelmez insanın

barıştın mı sen tekrar zaten barışmak üzereyiz diyordun alkisalkisalkis

ay ewet aramız iyi çok şükür... :1rolleyes:
ama neLer çektim bu bir buçuk ayda bir ben biLirim bi de aLLah...1.5 ayda 15 sene yaşLanmış gibi hissediyorum kendimi...

ay ewet aramız iyi çok şükür... :1rolleyes:
ama neLer çektim bu bir buçuk ayda bir ben biLirim bi de aLLah...1.5 ayda 15 sene yaşLanmış gibi hissediyorum kendimi...

darısı biz isteyenlerin başına inşallah , ben yalvarsın yakarsın istemiyorum ki pişman olsa bir adım atsa yeter :(

benim 2 ay oldu geçti hatta ben de kendimi bazen çok yorgun hissediyorum ama dayanıyor insan bir şekilde

arkdaşlar en baştan beri bu konuya yazanlara soruyorum hiç bu konuya yazıp da sonra ayrıldığı sevgilisi dönen ya da bir şekilde barışan oldu mu ?

jelibon prenses barıştı canım,
arayanlar oldu bi şekilde görüşenler oldu ama bildiğim kadarıyla barışan yok.

arkadaşımla konuştum dün, bana diyoki bodruma gidiyosun madem aşık olmadan gelme..hımm öyle kolay olsaydı ooo

diyorumki ilk aşkımı mı bulsam yaw, ilkokulda aşıktım çocuğa, sanıyodumki platonik, aslında o da beni seviyomuş ortaokulda söölemişti, sonra taşındılar bizim mahalleden, kolejde okudu, ben tabii takip ettim onu uzaktan uzağa, ösym sitesinden onun hangi üniv de old. bile bulmuştum, üniv den sonra bişey bulamadım, facebookta da baktım da sayfası yok galiba..meraktan sadece..

arkadaşımla konuştum dün, bana diyoki bodruma gidiyosun madem aşık olmadan gelme..hımm öyle kolay olsaydı ooo

diyorumki ilk aşkımı mı bulsam yaw, ilkokulda aşıktım çocuğa, sanıyodumki platonik, aslında o da beni seviyomuş ortaokulda söölemişti, sonra taşındılar bizim mahalleden, kolejde okudu, ben tabii takip ettim onu uzaktan uzağa, ösym sitesinden onun hangi üniv de old. bile bulmuştum, üniv den sonra bişey bulamadım, facebookta da baktım da sayfası yok galiba..meraktan sadece..

asık olmak keske kolay bıse olsadımafoldumben

esın hadı gel bu ıse soytunalım-tatlicadiarzu-
o benı buldu bıkere geldı gorustuk ama tarzlarım cok baskaydı..o sacı zuun falandı:1no2:
ama olsun ya...alısırım demı..cocuk ılkoukuldan berı sevıyo sonucta...sevmesemde alısırımlaelaelaelaelae

17 nisanda ayrıldık.ve nerdeyse 2 hafta sonra 2 ay olacak ses seda yok.
ve adam pazar,pazartesi faceine girmiş hiçbirşey yazmadı sinir oldum şimdi baktımda başka kullanıcı adıyla.neyse kızlar ben geldim ve gıdıyorum.çok yogundum bugun gıremedım.özleyin beni anacım bye.(olacak o kadar repliğiyle bitiriyım bari yazımıdelikafadulden )

bu arada ebru benımde öyle bırısı var hatta 3-4 yaşından beri sevıyor cocuk benımkıyle cıkmadan söylemişti hemde bu aralar baya yakışıklı olmuş facede konuştukta geçen gün denesek mi ne:)

asık olmak keske kolay bıse olsadımafoldumben

esın hadı gel bu ıse soytunalım-tatlicadiarzu-
o benı buldu bıkere geldı gorustuk ama tarzlarım cok baskaydı..o sacı zuun falandı:1no2:
ama olsun ya...alısırım demı..cocuk ılkoukuldan berı sevıyo sonucta...sevmesemde alısırımlaelaelaelaelae

ben nasıl bulcamkii, çocuk bilkent üniv de okudu bunu biliyorum sonrası yok..oturduğu semti biliyorum da ortak bi arkadaşımız da yokki artık çok uzun zaman geçti bulamam onu..belki olmaz ama ilk aşkın tadı bi başka..
sen görüşmüşsün, ama insan elektrik almayınca olmuyo ki be canım..bu elektrik de çok acayip bişey..o olmadan olmuyo..heyecan yoksa orda eksiklik vardır.

bu arada ebru benımde öyle bırısı var hatta 3-4 yaşından beri sevıyor cocuk benımkıyle cıkmadan söylemişti hemde bu aralar baya yakışıklı olmuş facede konuştukta geçen gün denesek mi ne:)

eskiye rağbet mi arttı bit pazarına nur yağacak kaydirigubbakcemile3

Back
X