Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iim ben tatlım ya... fuar zamanı işler biraz yoğun... eee birde dediğin gibi eskiyince acılar da eksidi ... yazacak birşey olmuyor valla :)))

sen neler yapıyorsun ?

bende anlatmak istemiyorum içim acısada, sanki buraya anlatınca olaylar daha gerçek oluyor gibi :gitme: bugün bi garip hissediyorum sanki bölee tüm duygularım gitmiş içi boş kabuk kalmış gibi :bbo:

tek diyebileceğim yakındır benim davetiyelerini görmem, yada nişan fotoları kafamçokkarıştı

galetacım .....
olabilir herşeye hazırlıklı olmamız lazım....
insna zamanla alışıo herşeye sende alışcaksın herşeye....

ya ben anlamıorum
1 nergis oluorum
1 menekşe
1 gul bunlar neye göre yazıo ben gul olarak kalmayı tercih ederim ehehheee

bende anlatmak istemiyorum içim acısada, sanki buraya anlatınca olaylar daha gerçek oluyor gibi :gitme: bugün bi garip hissediyorum sanki bölee tüm duygularım gitmiş içi boş kabuk kalmış gibi :bbo:

tek diyebileceğim yakındır benim davetiyelerini görmem, yada nişan fotoları kafamçokkarıştı

bazen o boşluk iyi geliyor ; bazen de çok can yakıyor...
dilerim seninkisi can yakmayan türdendir...

canım yaaa; arkadaşından rica etsen sana onunla ilgili haber vermese... ama bu konuda sen de kararlı olsan... bitti değil mi ; dönüşü yok ... hani hep diyoruz ya elbet pişman olup dönmek isteyecekler diye ; senin için bu süreç uzun bir zaman sonra olacak... hoş o zaman da isteyecekmisin bilinmez elbet... o ulaşmak isterse sana mutlaka ulaşacaktır...
o yüzden en azından daha az acı çekmek adına bence haber almamalısın artık ondan...

ya ben anlamıorum
1 nergis oluorum
1 menekşe
1 gul bunlar neye göre yazıo ben gul olarak kalmayı tercih ederim ehehheee

mesaj sayına göre canım ... kalpler de artıyor ... o isimler de değişiyor...
bilemiyorum şimdi yapabiliyor musun ama profilinden o kısma birileti yazabilirsin...

bazen o boşluk iyi geliyor ; bazen de çok can yakıyor...
dilerim seninkisi can yakmayan türdendir...

canım yaaa; arkadaşından rica etsen sana onunla ilgili haber vermese... ama bu konuda sen de kararlı olsan... bitti değil mi ; dönüşü yok ... hani hep diyoruz ya elbet pişman olup dönmek isteyecekler diye ; senin için bu süreç uzun bir zaman sonra olacak... hoş o zaman da isteyecekmisin bilinmez elbet... o ulaşmak isterse sana mutlaka ulaşacaktır...
o yüzden en azından daha az acı çekmek adına bence haber almamalısın artık ondan...

cnm inan şuan düşünemiyorum ne olduğunu napcağımı...yani ben zaten uzun zaman dır iletişimi kestim onun benden haberi yok ben kendi acımı kendi içimde yaşıyorum zaten bilmesine gerek yok.ama o kadar mutlu olmasıda sinirimi bozuo yanii, rabbim görüyor herşyi ben burda acı çekerken o mutlu işte ben bunu anlamıyorum biraz adalet gerekli değilmi :( tabii bununda bir sebebi vardır elbet benim anlamadığım kaderimizde ,ama işe insanız ve duygularımız anlayabileceğimiz gibi değil :gitme:

böcük
bence biz kendimizi kandrıoruz döncekler die..
adamlar kendi keyfinde yaaa vallahii

canım dönecekler derken ; daha sonra pişmanlıkları olacak manasında...
belki kendi içlerinde dönmek isteyecekler ; belki de istemeyecekler... bilemiyorum... genelde dönmek istiyorlar deniyor ...

ama ben zaten dönmeyeceğini kabul ettim ve yoluma gidiyorum...

cnm inan şuan düşünemiyorum ne olduğunu napcağımı...yani ben zaten uzun zaman dır iletişimi kestim onun benden haberi yok ben kendi acımı kendi içimde yaşıyorum zaten bilmesine gerek yok.ama o kadar mutlu olmasıda sinirimi bozuo yanii, rabbim görüyor herşyi ben burda acı çekerken o mutlu işte ben bunu anlamıyorum biraz adalet gerekli değilmi :( tabii bununda bir sebebi vardır elbet benim anlamadığım kaderimizde ,ama işe insanız ve duygularımız anlayabileceğimiz gibi değil :gitme:

canım adalet olmalı elbet ... ama herkes aynı anda mutlu olup ; aynı anda acı çekemez ki... bak fırtınam neler yazmış... ne problemlerle uğraşıyor şimdi onu bırakıp başkasıyla evlenen adam ; fırtına can çekişirken balayının tadını çıkarıyordu... eee şimdi fırtına aşkı yeniden hissediyor adamın derdi başından aşkın... bu böyle canım... sadece zamana bırak.... işte bir de ondan haber almasan daha iyi olacak ... yerimseniben

hım anladım galeta..
böcükte benle aynı düşünüo ben bittigini kabul ettim artık bi beklentim zaten yok olmazda..
ama biri için kalbim çaptıgında onu unuttugumu ve içimde bittigini anlıcam tamamen...
suaana kadarda üzüldüm ama unutuluo ciddenn...
galeta gun gelicek sende bunları sölicekisn şeker unutum bukadar üzldüm dieee....bizde geçtik bu tecrübelerden aglamam sızlamam öncedendi ama üzülüoru evet halada..

bide şöyle düşün bugun dönse misal sen kabul edicekmisin sor bakalım kendine ondan sonra bitir mantıkla

Back
X