Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iim ben tatlım ya... fuar zamanı işler biraz yoğun... eee birde dediğin gibi eskiyince acılar da eksidi ... yazacak birşey olmuyor valla :)))
sen neler yapıyorsun ?
bende anlatmak istemiyorum içim acısada, sanki buraya anlatınca olaylar daha gerçek oluyor gibi :gitme: bugün bi garip hissediyorum sanki bölee tüm duygularım gitmiş içi boş kabuk kalmış gibi :bbo:
tek diyebileceğim yakındır benim davetiyelerini görmem, yada nişan fotoları kafamçokkarıştı
ya ben anlamıorum
1 nergis oluorum
1 menekşe
1 gul bunlar neye göre yazıo ben gul olarak kalmayı tercih ederim ehehheee
bazen o boşluk iyi geliyor ; bazen de çok can yakıyor...
dilerim seninkisi can yakmayan türdendir...
canım yaaa; arkadaşından rica etsen sana onunla ilgili haber vermese... ama bu konuda sen de kararlı olsan... bitti değil mi ; dönüşü yok ... hani hep diyoruz ya elbet pişman olup dönmek isteyecekler diye ; senin için bu süreç uzun bir zaman sonra olacak... hoş o zaman da isteyecekmisin bilinmez elbet... o ulaşmak isterse sana mutlaka ulaşacaktır...
o yüzden en azından daha az acı çekmek adına bence haber almamalısın artık ondan...
iim ben tatlım ya... Fuar zamanı işler biraz yoğun... Eee birde dediğin gibi eskiyince acılar da eksidi ... Yazacak birşey olmuyor valla :)))
sen neler yapıyorsun ?
böcük
bence biz kendimizi kandrıoruz döncekler die..
adamlar kendi keyfinde yaaa vallahii
cnm inan şuan düşünemiyorum ne olduğunu napcağımı...yani ben zaten uzun zaman dır iletişimi kestim onun benden haberi yok ben kendi acımı kendi içimde yaşıyorum zaten bilmesine gerek yok.ama o kadar mutlu olmasıda sinirimi bozuo yanii, rabbim görüyor herşyi ben burda acı çekerken o mutlu işte ben bunu anlamıyorum biraz adalet gerekli değilmitabii bununda bir sebebi vardır elbet benim anlamadığım kaderimizde ,ama işe insanız ve duygularımız anlayabileceğimiz gibi değil :gitme:
galatea ne kadar oldu ayrılalı