Bende en son ilişkim bittiğinde böyleydim yaşam enerjim kalmamıştı. Döndü ama döndüğünde ne ben eski bendim ne de o. Yani bitmişiz aslında ama araızda ki bağlılıktan dolayı kabullenmek istememişiz. Şimdi lütfen beni yanlış anlama ama bu süre zarfında hiç çabalamadıysa dönme taraftarımıdır bilemedim.
BAZEN bittiğini anlamak zor oluyor ama zamanla alisiyorsun. yokluğuna onsuzluga.. Sonra tek tek saçma geliyor verilen sözler hani deriz ya onsuz yapamam diye bal gibi yapıyorsun
yeni bir hayat kuruyorsun gülüyorsun egleniyorsun.zaman geçiyor ama içinde ince bir sizi devam ediyor .gene günler geçiyor artık o içindeki siziyida duymuyorsunn.hatta gün geliyor Yeni biri senin için güneşi yeniden doğuruyor :)
Neden ayrıldınız.....
Hazır olman şimdi imkansız zaten. Bit ilişkim vardı üniversitede 5 buçuk yıl sürdü. Ayrılıp barissak tan Yalamaya donmustuk sanki. Hem anlasamayip hem ayrilamiyorduk. 2 yıl sonra hazır olabildim. Allah yardimcin olsun canimyeni birine hazır değilim.. hani insan arkasına döndüdüğünde iyiki ayrılmışım der ya.. yenisi geldiğinde iyiki bitmiş diyebilecgm biri değildi.. ben kaybettim onu beni öldüren de o belki de.. keşke nefret edebilsem.. hep kötü düşünebilsem ...
Hazır olman şimdi imkansız zaten. Bit ilişkim vardı üniversitede 5 buçuk yıl sürdü. Ayrılıp barissak tan Yalamaya donmustuk sanki. Hem anlasamayip hem ayrilamiyorduk. 2 yıl sonra hazır olabildim. Allah yardimcin olsun canim
Canım bazen uniden sonra memlekete dönünce hersey planladigimiz gibi olmuyor. Onunda Ailesi beni çok severdi üzerime titrerdi yan yana geldigimizde ama uzaklasinca sorunlar yasiyorduk. Ben ayrılırken hep onu suclamistim belki ondan biraz rahat gelmişti. Ama şimdi anlıyorum ki benimde çok hatam var. Hem çok sık tartışiyorsaniz ve üst üste olduysa suan biraz kafasını dinliyor olabilir. Yeni bittiyse uni az bırak kafasını toplasinteşekkür ederim.. ama onu hayatımdan çıkarak istemiyorum.. hani bir insan çok severken bir anda sorun yokken terk edilir ya oyle olsa nefretimle birlikte belkide hiç istemem... ben kaybettim onu o kadar mukkemmel di ki saygısını sevgisini.. bizde ünide başladık üni bitti hersey bitti ailesiyle hala görüşürüm.. ben sonen ateş bir daha yanmaz demiştim.. o da sunu unutma hersey bir kıvılcımla baslar demişti.. belki de bensizliği hiç tadmadı şu an tatlı geliyor belki ayrılık, yalnızlık,huzur veriyor ama ya sonra ....... aşk varsa bitmez ki biter mibitiyorsa zaten bir taraf gercekten sevmiyordur..değil mi (ne kadar da telaşlıyım ama insan şok oluyor kımseye kolay kolay anlatamıyorum tekrar tekrar acı cekmek.. o anı yasamak )
Dönecek insan 2 ayda dönerdi dayanamazdı özlerdi zaten ayrıldıktan sonra yaptıklarınızla da tüm yolları kapatmışsınız her şeyi söylemişsiniz. Bence artık ayrıldığınızı kabullenin zor tabii ki ama evlenip anlaşamayıp ayrılmaktan iyidir ilk ayrılan da siz değilsiniz hala geri dönme ihtmaliini düşünüyorsunuz ki başlıkta ayrılığınız ne kadar sürdü diyorsunuz bu geçici bir durum değil artık bitmiş. Kendi hayatınıza odaklanın oyalanın ve gerçekten umrunuz olmasın çünkü bu iş olmaz anlaşamadığın biriyle evlenemezsin o bu işi bitirmiş artık.
Canım bazen uniden sonra memlekete dönünce hersey planladigimiz gibi olmuyor. Onunda Ailesi beni çok severdi üzerime titrerdi yan yana geldigimizde ama uzaklasinca sorunlar yasiyorduk. Ben ayrılırken hep onu suclamistim belki ondan biraz rahat gelmişti. Ama şimdi anlıyorum ki benimde çok hatam var. Hem çok sık tartışiyorsaniz ve üst üste olduysa suan biraz kafasını dinliyor olabilir. Yeni bittiyse uni az bırak kafasını toplasin
çok berbatım buraya yazmaktan başka çarem kalmadı.. 5 yıldır bir ilişkimiz vardı 2 ay önce bitti ilk defa ayrıldık. 2 ayda anca 1 hafta mesaj atmadan durabıldm . nefretmı kustum bagırdm çağırdm rahat bırakmadım anca 2 haftadır hiç bir şekilde iletişim kurmadım bu çok zor. onun kadar soguk kanlı olamıyorum. hep yanımdaydı herşeyimde benleydi kavgalarımız bitirdi bizi hem çok sevip hem anlaşamayanlardanız yani biliyorum hemen olmuyorsa olmaz anlaşamıyorsan bekleme düzelmez diyecekler var yalnız bir hiç mi hiç ayrılmamıştık ve onsuz olmayı hiç düşünmemiştim. gitmez sandım gittihiç bir şeye inancım yok ne yapacgmı bilmiyorum seven gelir mi hiç onsuz kalmadım ki o da bensiz.. çok anlamsızım çok zor .. var mı ben gibi kös kös evde oturup mala bağlayan.. resmen insanlara sevgim bile bitti herseye herkese gıcık oluyorum kimse kimsenin duygularını anlayamaz tabi ama birileriyle konusmaya ihityacım var..
Dönecek insan 2 ayda dönerdi dayanamazdı özlerdi zaten ayrıldıktan sonra yaptıklarınızla da tüm yolları kapatmışsınız her şeyi söylemişsiniz. Bence artık ayrıldığınızı kabullenin zor tabii ki ama evlenip anlaşamayıp ayrılmaktan iyidir ilk ayrılan da siz değilsiniz hala geri dönme ihtmaliini düşünüyorsunuz ki başlıkta ayrılığınız ne kadar sürdü diyorsunuz bu geçici bir durum değil artık bitmiş. Kendi hayatınıza odaklanın oyalanın ve gerçekten umrunuz olmasın çünkü bu iş olmaz anlaşamadığın biriyle evlenemezsin o bu işi bitirmiş artık.
Eşimle evlenmeden önce 4. yılın sonunda ayrılmıştık. Ben istemiştim ayrılmayı. Çünkü iş ciddiye biniyordu ama evlenmek istemiyordum. Bunun da sebepleri var tabi keyiften değil. Ailevi konularda bazı güvensizlikler oluşmuştu. Kızgınlıklarım vardı. 5-6 ay ayrı kaldık. Hem ayrılan bendim hem de taciz etmeden duramıyodum. Devamlı mesaj kinimi kustum resmen. Ağıza alınmayacak şeyler söyledim. Sonra başkası oldu. Araya başka insanlar soktuk ikimiz de. Mutluyuz sandık. Saçmalıyoduk ama. Koskoca istanbulun orta yerinde karşılaşınca bitti küslük falan bizde. Evlendik hemen. Ama benim evlenmemeyi istememe gerekçelerim vardı ve onlar değişmedi. Sadece çok sevdiğimden bazı şeyleri kabullenme kararı aldım. Ayrılığı beceremedim çünkü. 6 ayda 10 kilo verdim 45e düştüm :) O yüzden ay çok mutluyuz iyi ki barıştık iyi ki evlendik darısı sana olsun demem. Senin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Neden ayrıldınız? Barışırsanız tekrarlanacak şeyler mi, bunları iyice oturt kafandaç
sürüncemde kalan şeyler ya kötü sonuç verir ya da hiç sonuç vermez...bizzat yaşadım biliyorum
barışınca düzelmiyecek şeyler değil.. hatta annem bile hala soruyor çıldırıyorum ... ben ona göre daha hareketli ve sıcakkanlıyım.. o çok agırdır çok sogukkanlıdır.. belki ben 10 gösteriyorsam sevgimi o 2 gösterirdi ama hayatında en sevdiği bendim onun yapısı oydu 5 yıldır böyleydi buna şuphem yok.. ailesine herkese öyle.. bilmiyorum gereksiz yere mi yıprattık herseyı belki de hep ben haklıydım o çok iyi sıyrılıyordu ..ama tek gerçek vardı gerçekten çok bağlıydık .. tekrar birleşirsek aşamaycgmz sorun yok ama karakterlerimizin uyumsuz olduğu kesin.. ne olursa olsun ben unutmak istemiyorum ki ne olursa olsun ondan soguyamıyorum. bu iğrenç bir duygu!
Eşimle evlenmeden önce 4. yılın sonunda ayrılmıştık. Ben istemiştim ayrılmayı. Çünkü iş ciddiye biniyordu ama evlenmek istemiyordum. Bunun da sebepleri var tabi keyiften değil. Ailevi konularda bazı güvensizlikler oluşmuştu. Kızgınlıklarım vardı. 5-6 ay ayrı kaldık. Hem ayrılan bendim hem de taciz etmeden duramıyodum. Devamlı mesaj kinimi kustum resmen. Ağıza alınmayacak şeyler söyledim. Sonra başkası oldu. Araya başka insanlar soktuk ikimiz de. Mutluyuz sandık. Saçmalıyoduk ama. Koskoca istanbulun orta yerinde karşılaşınca bitti küslük falan bizde. Evlendik hemen. Ama benim evlenmemeyi istememe gerekçelerim vardı ve onlar değişmedi. Sadece çok sevdiğimden bazı şeyleri kabullenme kararı aldım. Ayrılığı beceremedim çünkü. 6 ayda 10 kilo verdim 45e düştüm :) O yüzden ay çok mutluyuz iyi ki barıştık iyi ki evlendik darısı sana olsun demem. Senin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Neden ayrıldınız? Barışırsanız tekrarlanacak şeyler mi, bunları iyice oturt kafandaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?