sevgilisinden ayrılıp barısanlar yazabilir mi.. ne kadar sürdü ayrılığınız..

Aynı şey benim başıma geldi. 3 senelik sevgilimle ayrılmıştık. 3-4 ay ayrı kaldık. Ara sıra birbirimizden haberimiz oluyordu. Dayanamıyorduk sanırım. Şuanda seni çok iyi anlıyorum. Sadece eğer haklıysan Allah'a dualar et.
Ben hep dedim ki lütfen pişman olsun. Ve oldu. Geldi. Yaptıklarını unutmak evet çok zor oldu hala söylüyorum
Şuanda beraberiz mutluyuz daha çok akıllanmıştı zaten.
Allah bu zor zamandan en hayırlısıyla çıkarsın.

Son düzenleme:
Ben de eşimden 4 aydır ayrıyım oy oyy
kelin ilacı olsa...

Psikolog olan sensin just. Sen bana bir çare göster nolur.:26: Bu gece eşim geliyor. Dün bir şeye kızdım mesela. Rüyamda suratının ortasına yumruk attığımı gördüm ve bunu yapmayı gerçekten çok istiyorum şu an. :2: Bi kere kafasına cam şişe atmıştım

Ben de eşimden 4 aydır ayrıyım oy oyy
kelin ilacı olsa...

Valla ayrılık en hayırlısı bazen. Onu diyorum arkadaşa da olsun diye kendini paralamasın. Çünkü bu ayrılık sebepleri dönüyor dolaşıyor evlilikte de buluyor insanı

off seninki kolay iş ama ben hırsımı alamıyorum sen istersen alırsın gelince önce bir saydır sonra öp kokla ne bileyim
ben çok sinirliyim şöyle okkalı bi tokat atamadan ayrıldık ona yanıyorum
geliyim istiyosan tokat da yumruk da at dedi kabul etmedim
hep haşlamak istiyorum onu acı çektirmek istiyorum :44:

Valla ayrılık en hayırlısı bazen. Onu diyorum arkadaşa da olsun diye kendini paralamasın. Çünkü bu ayrılık sebepleri dönüyor dolaşıyor evlilikte de buluyor insanı

öyle insan kendine dışarıdan bakma şansı buluyor olayları daha net görebiliyor
ama arkadaşı da anlıyorum :26:

konuştuk o hep yanımda olduğunu sevgisinin tamamen bitmediğini ve onu suclamaktan vazgecmem gerektipğini söyledi.. hatta sen beni kaybettin dedi.. ya sarılmama bile izin vermedi kötüleşmek istemiyorum diye o kadar kızgındı ki bana ya düşünsene ben çok kötüyüm diyorum o mesajıma bile kızıyor ben çok mu iyiyim hep bencillsin diyor.. en son patladı ilk kesz beni sevmıyorsun diyorsun ya hayatta en sevdiğim insan sensin yeter artık maffettin beni dedi.. insan ayrılığn acısını onu suclamadan nefretini kusmadan atamıyormus siz kızlar hep böylesiniz anlayamıyorum nefret etmeye calısıyorsun benden diyor.. dogruydu... belki ilerde dogruyu görecegiz.. anlaşmazlıkların birgün bitecegini söylüyor herkes sizinde öyle olmuş.. insan sevince .. gerçekten bitmz ki ilişki.. onu anlamak çok zor ne kadr da farklıyız ben senn gib,ym pat diye söylerim herseyı bir sabretmek içine atmak diye brşey düşünmedim.. öyle olan kazanıyor olan bana oldu... hep yakındaydık smdi memleketimizdeyiz.. hep belki barısırsak bir de böyle daha mutlu oluruz belki diyorum her saniye görüşen bir cift ne kadr mutlu olabilirdi ki zaten bazen boyle dıyorum..

Kendimi senin yerine koyarak yazıyorum evet zor ama bak ne olursun lütfen asla yazma arama mesaj atma senin mesaj atmana ve aramana alışık olduğu için aslında o artık egosunu tatmin ediyor. Ama sen onunla irtibatı kesince lan noluyo bu kıza?! Diyicek çünkü bu bir kuraldır kaçarsan kovalanırsın gurur yap hıncını sinirini başka türlü başka şeylerle al ama ne olursun irtibatını kes bak görürsün isterse 3 yıl geçsin aradan seni merak edip mutlaka birşeyler yapar çünkü o kadar zaman geçirmişsiniz ama lütfen kendine gurur yap bak deneyimli olduğum için biliyorum çünkü her zaman "umursamayan özlenir"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada vakit geçmiyor sürekli onu düşünüyorum dersen zaten yaklaşık olarak kalp kırıklığının hafifleme süreci 7-8 ay arasındaymış her saniye aklının onda olması çok normal ama dediğim gibi ilgini asla hissettirme. Arkadaşlarınla çok vakit geçirmeye çalış umarım yardımcı olabilmişimdir kendine iyi bak:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm tıpatıp aynı durumdayız hani bu kadar olur Bi an benim konum mu acaba diye düşündüm Ben de hep aradım peşinden koştum ve iyice uzaklaştırdım kendimden.. Bizi de kavgalar, kıskançlıklar bitirdi... 4 yıl bitecekti bu hafta bi kere görüştük sadece onda da arkadaş gibi hala inanamıyorum bittiğine ben de. tutup elimden anneannesine kadar götürüp tanıştırmıştı. evlilik için ev bakıyordu Şimdi eminim benden ne kadar soğuduğuna ne zaman geri gelecek ne olacak bilmiyorum evde ağlıyorum hep annem üzülüyor halime ama elden ne gelir.

Ayrıca ünlü bi ilişki uzmanından grupta ishil diye bi arkadaşımız danışmanlık almış. Kadın kesinlikle arama sorma, arasa tatlı tatlı konuş falan demiş. hatta on gün aramasa bile arama demiş. uygulamaya çalışıyorum ama nafile hep fire veriiyorum. yok mu bi çare

( NOT: bazı arkadaşlar yaa sallayın nasıl gurursuz olabiliyorsunuz falan diyorsunuz ama olmuyor işte. Eğer karşındaki adam saygıyı sevgiyi hak etmeyecek bi adamsa evet bu dediğiniz doğru :44: tecrübeli arkadaşlar bi el atın bize :26: )

benimki zaten sevgiyi saygıyı hak etmeyecek bir adam
ama ben hıncımı alamıyorum seninki farklı sen sevgiden dayanamıyorsun ben öfkeden

mutlu oldum senin adına demekki sevdikten snra olmayacak birşey yok..

benimki zaten sevgiyi saygıyı hak etmeyecek bir adam
ama ben hıncımı alamıyorum seninki farklı sen sevgiden dayanamıyorsun ben öfkeden

Canım senin yorumlarını çok beğeniyorum takipteyim :) O zaman sana bi öneri eve kum torbası alıp o şahsın fotoğrafını yapıştır ve içinden geldiği gibi saldır Ayy ben de kendime bi hat alıp, adını da sevdiğimin adını yazıp deli gibi mesaj atıp arasam mıı hem zaman geçer hem o da kendi başına kalır belki yokluğumu hisseder

Bu arada konu sahibesi arkadaşım bak yalnız değilsin hepimizde var bi sıkıntı.

Ataydın ya yumrugunu justcım. Ben ayrıldığım bi sevgilimin kafasından aşağı 5 tane yumurta sarısı dokmuştum lisedeyken. :)

evet hasklısın... facebook kullanmazdım okul için açtım.. onu bile kapattım onu silemiyorum ama görmesin beni hiç biryerde görmesin istiyorum bazen normal hayatına devam edersen daha iyi olur hersey.. ama yok olmak gitmek istiyorum onun icin degil kendim için yatagımda uyuyarak bos bos bakarak kitap ojuyarak film izleyerek kimsesiz olarak atlatmak istiyorum.. madem ayrıldık ayrılık deginde zaten bu degilmidir bu nasıl atlatılır reel de kız arkdslarımla bile görüsesim yok hemen bir sevseydi gitmezdi vs.. sacma sapan sorular cevaplar açıklama yapmak bile acı veiyor sormasınlar merak etmesinler diye söyleniyorum içimden en hakıki dostuma bile anlatttığım çok azdır.. cunku yasamadan kımse bılmez ki adamın hayatında bu kadr süre ilişkisi yaşanmışlıgı olmamış ki klasik avutucu sözler... yeni birini bulalım belki kaderın baskası tipi konusmalardan da baydım artık.. gelen gelir ne yapalım kaçan kovalanır tabi dogru.. ona karsı her sabah kalktgmda kötü anılarımızı hatırlayarak kalkıyorum ki gene yelkenleri indirmym..

Biz 6 yılda toplam 3 defa ayrıldık en azı 2 ay sürdü. En fazlası 6 ay 2 defa o pişman olup aradı birkere de ben 2 ay dan onsuzluktan bunaldim onun yasadigi şehre gittim habersiz. Mesaj attım otogardayim gelirsen barisalim gelmezsen haber ver bana geri gideyim dedim. Hiç bişey yazmadı 15 dk sonra yanıma geldi ben ağzıma geleni söyledim. Hemde hickirarak agladim.Beni sensiz bıraktın yolumu bulamadım yollarimin hepsi sana çıktı. Etrafımdaki insanlar beni bunalttı kendimi otobüste buldum dedim. Oda sarıldı bana. Öyle barıştık ve sozlen meye karar verdik. 1 hafta sonrada evleniyoruz sen seviyorsan ara konuş git yanına ama eğer yapısı bu değilse sessiz kal bir sure.

Ataydın ya yumrugunu justcım. Ben ayrıldığım bi sevgilimin kafasından aşağı 5 tane yumurta sarısı dokmuştum lisedeyken. :)

yav ayrılırken burnum havada davranıyorum sonra böyle sırtımdan vuruyor gururum

teşekkür ederim canım

ahaha bana at sen ben sevgilin gibi cevap vereyim sen de kocam gibi cevap ver

te allam iyice manyadık

Ben bir sene ayri kalip barisip cok mutlu olanini gordum:)

Bence hatan adami bunaltman bi'biraksan adam ayrildiginizi anlayacak dank edecek zaten:/

çağırayım mı atayım mı yumruğu ama sonra başka şeylere döner diye korkuyorum of neyse işgal etmeyeyim arkadaşın konusunu

yav ayrılırken burnum havada davranıyorum sonra böyle sırtımdan vuruyor gururum

teşekkür ederim canım

ahaha bana at sen ben sevgilin gibi cevap vereyim sen de kocam gibi cevap ver

te allam iyice manyadık

işte bu süper fikirrr :) Allah'ımm ne hallere düştük şurada birimiz psikolog birimiz öğretmen :26: Ayrıca size bi tavsiye kızlar ikizler burcu erkeğinden uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…