Sevgilisinden ayrılıp unutamamayan var mı? Ben unutamıyorum çok mu güçsüzüm?

1Kamelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
243
93
48
32
6 ay bitti 7 olacak. hala ağladıgım oluyorm ilk aylar xaten durmadan ağlıyodum çok kötüydüm.

Eski mesajlarını o zaman silmiştim okumayayım diye ondan kalan eşya vs de yok.
bazıları ne güzel unutuyor arkadaşlarımdan da görüyorum ne güzel ben neden yapamıyorum.
hala sevmek en derinde hissetmek çok kötü. Bazen iyi gibi oluyorum başkadını sevebilitim diyorum ama uzun sürmüyo bu düşünce. beni bazen birileriyle tanıştırmak istiyorlar aklıma o geliyor ağlıyorum istemiyorum

Hayat devam ediyor tabikide unuturum. Yeni insanlarla tanışırım hiç aklıma bile gelmez. Her şey bizim elimizde. Sanki siz unutmak istemiyor gibisiniz. Stalk yapıyorsanız bırakın, kafanızı meşgul edecek şeylere yoğunlaşın

Ayrilik sebebiniz neydi?
o ayrılmak istedi bitirmek istedi biraz sorun yaşamıştık o dönem..
bi de bunu çok iyi tanıyorum. ayrıldıgın biriyle arkadaş olamazsın falan diyodu kendi de mesela eskiden kız arkadaşının doğum günü medajına bile cevap vermemiş aylar geçmiş ayrılmışız duygu bişi kalmamış gerek yoktu cevap yazmadım diyodu. ama benimle arkadaşça konuşuyor da.. ama kafasında bitirdi.

ya ben de onu sevmek istemiyorum artık. hiç umrumda olmasın istiyorum. böyle mutsuz olcam keşke biriyle tanışsam etkilensem diyorum hep

O
O yüzden Bitiremiyorsun işte hayatından çıkar bak nasıl unutucan.. Sürekli konuşarak unutamazsın

Arkadasca konusma degildir o seni yedege almistir. Kimseyi bulamazsa tipis tipis gelir merak etme ama seni sevdiginden degil.Kimse ask acisindan olmez. Unutursun elbet.

bil
biliyorum hepsini bitti umudum beklentim de yok. mutlu olmak istiyorum ama ya olmadı bi türlü. iyi gibiym diyorum meseka 2 gündür art arda rüyamda onu ve ailesini görüyorum

Arkadasca konusma degildir o seni yedege almistir. Kimseyi bulamazsa tipis tipis gelir merak etme ama seni sevdiginden degil.Kimse ask acisindan olmez. Unutursun elbet.
boşta kalmaktan korkan biri değil yanızlığı sever. aylardır kimseyle konuşmuyor zaten. yani kimse olmaz diye dönmez bence. aman dönmesin ya zaten şu saatten sonra olmaz farkındayım. sadece kendime söz geçriemiyorum

Sevgili değil de lise de platonik aşkımı bile zor unutmuştum sevgili olsak düşünemiyorum

Hayatınızdan çıkarın. Zaten yarın bir gün başkasıyla sevgili olduğunda o sizi hayatından çıkaracak. Her yerden engelleyin. Sizi sadece yedekte tutmak istiyor şu an, buna izin vermeyin

başkasını buldugunu görmem inşallah.. ondan önce ben bulsam başkasını sevsem keşke

Su adamlarin konustugu ile yaptigi tutuyor mu once ona bakin. Bu adamin tutmuyor mesela. Bu saatten sonra o donse bile sen bas tekmeyi kapak olsun pasaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…