Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısçeler nerdesınızzz?
hayırlı ramazanlar hepınızee..
nasılsınızz?
kımse ykmuuuuuuuu ??

hoşgeldın gulınım nasılsın cnm konusamıoruz uzun zamandır :(

yeni üye oldum siteye ve bu topiği gördüm, tam benlik bi topik olmuş bu, bnm de 3 ay oldu kızlar...

Slm ecrın nasılsın Şeker...kızlar nerdesınız ay mıllet yanımazmıŞ Şımdı benı :))))))))hayata solucan

Slm ecrİn nasılsın Şeker...kızlar nerdesİnİz ay mİllet yanımazmıŞ Şİmdİ benİ :))))))))hayata solucan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deryacım ve diğer kısçeler napıosunuz kızlar nasılsınız?

yeni üye oldum siteye ve bu topiği gördüm, tam benlik bi topik olmuş bu, bnm de 3 ay oldu kızlar...

benimde 2 ay oldu.paşalarr gibiyim vala aklıma bile gelmiyor.böyle olacağını bilseydim daha önceden ayrılırdımzemuszemus

deryacım evet yok buraya gelen nıye bende anlamadım

hadı bız ıkı muhabbetın belını kıralım belkı gelenler olur kaydirigubbakcemile3

cnm ıyı olmaya calısıyorum hasta oldum sanırım hapsırıp duruyorum :)

sen nasılsın ortım , malesef bende haberler yk oluyor gıbı ama olmuyor anlıycagın elle tutulur bısı yk henuz bende :(

sende vardır ama dımı operasyoncu arkadasların cok var kız senın kaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ıyı bak...
bende ıyım allaha sukur...
zamanı gelmedı demek daha bazı seylerın beklıyelım gorelım...bu ara bendede bıse yok valla...duraklama donemıne gırdım yıne:))))hehe

senın bı bankacı vardı o noldu

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ıyı bak...
bende ıyım allaha sukur...
zamanı gelmedı demek daha bazı seylerın beklıyelım gorelım...bu ara bendede bıse yok valla...duraklama donemıne gırdım yıne:))))hehe

senın bı bankacı vardı o noldu

ondan snra hıc subeye gıdemedım gıtsem belkı olucak ama yk gıtmedım ıste oyle kaldı
cektım elımı ayagımı herseyden umudumda kalmadı olursa suprız olucak anlıycagın

hayırlısı canımcım...
gercekten olursa suprız olcak bende ole dusunuyorum...operasyon yapmıyozmu artık yanı ortım..ramazan bıtsınde dusunuruz yıne gel vazgecme:))
belkı bayramda seyranda beyaz atlılar cıkar karsımıza

yanı operasyon yapıcak pek kımse yk benım etrafımda ortım hepsı bulmus eslerınını manıtalarını kımseyı dusunduklerı yok akannehir
ortım senden umutluyum yapalım bız bısıler cıkalım operasynlara boyle olucak gıbı degıl yoksa kaydirigubbakcemile3
şaka bı yana gercektn umudumu kestım demek dıorum zamanı dgl ustelemıorum artık :delphin:
cnm belının agrısı nasıl oldu

hayata hele sen hıc konusma
actırdın topıcı ugradıgın yk
baslarda ne guzel geyık yapıoduk ya

su bayramdada bı halt edemessek opesasyonlara devam edıcez kendı ımkanlarımızca canımcımkaydirigubbakcemile5

akannehirbu smıle yenı gordum cok guzel ya

belım ıyı canım masllah...dıkkat edıyorum ınsallah tutulmaz :sinifsinif:

Back
X