Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuya cevap yazdığım dönem bende çok kötüydüm. Hala tam olarak atlatmış sayılmam ara sıra canım sıkılıyor öyle ama inanın acısı ilk günlerdeki gibi kalmıyor. Zaman,aslında hiçbir şeyi değiştirmiyor sadece hissizleştiriyor. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
ayrıldım çokta mutluyum valla
hiç mi merak etmez hiç mi aramaz bi insan
allahım ne olur unutmam için yardım et lütfen![]()
Ben bir kez yasadim cok buyuk bir ask acisi, ilk ay nefes bile alamiyordum. Yolda yururken bile kendi kendime agliyordum. Ben kotu aldatilmis ve kandirilmistim... Oysa cok asiktim... Aradan 11 yil gecti, 6 yillik evliyim, kizim var. Mutlu olamazdim diyorum simdi iyiki beni birakmis. Yine de oyle kolay unutamadim, o aci yillarca kalbimde kaldi. Geri donusu olmadigini bildigim icin umutlarim tukendi ve kabullendim sadece. Kimseyi de bir daha oyle sevemedim, sevemezdim de zaten.
ahh keşke unuttum diyebilsem tam 6 yıl oldu bu nasıl şey devasız bır hastalık bu resmen...
2 gun mu tamam senı cekırdekten yetıstırıcez oleyse hıc gıtme ayrılık tecrubelerımızle 1 haftaya kalmaz toparlarız senı kaydirigubbakcemile3