- Konu Sahibi EU2
Bence şifreni biliyor canım girmiş ve silmiş öğrenmiş bi şekilde şifreyi değiştir...
değiştirdim canım şifremi....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence şifreni biliyor canım girmiş ve silmiş öğrenmiş bi şekilde şifreyi değiştir...
Geçiyor mu gerçekten bitiyor mu bu acı ? Buna inanmaya çok ihtiyacım var ...
sevgilimden ayrıldım hemde beni aldattığı için.ama daha çok yeni sadece 2 gün oldu. ve bunu nasıl aşıcam bilmiyorum.sizler neler yaptınız kızlar, ne olur bana akıl verin
sinemcin kendisi iki gün önce öle bişey yaptıki, seviyorum ama aynı oranda nefret ediyorum artık kendisinden, bana cidden değer vericek bi insan istiyorum hayatımda artık, şu an için hala buraya gelicek sanırım onda bi değişiklik yok ama geldiğinde öyle şeyler söylicem ki, yaptıklarına pişman olucak, hiç haketmediğim şeyler oldu, her neyse bittiği iyi olmuş...Canım siz bulusucaktınız bak olmadı yine ayrıldınız değilmi biliyodum.. bende bu yüzden barısmadım.. Seni çok iyi anlıyorum cünkü hikayemiz aynı hemen hemen en zor dönemimizde hep yanımızda oldular onlar bizim için çok ama çok farklıydı sözde ahayatımızın aşkıydı.. ama emin ol unuturuz birgün.. hakkettiler yalvarsada ölsede çok acı da çeksem ben bittiiii....... Acı çekmek arada böle oluo bana bide özlem var suan
sinemcin kendisi iki gün önce öle bişey yaptıki, seviyorum ama aynı oranda nefret ediyorum artık kendisinden, bana cidden değer vericek bi insan istiyorum hayatımda artık, şu an için hala buraya gelicek sanırım onda bi değişiklik yok ama geldiğinde öyle şeyler söylicem ki, yaptıklarına pişman olucak, hiç haketmediğim şeyler oldu, her neyse bittiği iyi olmuş...
Ne oldu anlatsana ??
Bu arada bende tuhaf duygular mevcut nefret özlem acı hüzün.. kötü seyleri düşünüorm onunla ilgili nefretim artıo bukezde.. az önce dayanamadım bi bakim dedm faceten bir arkadasının duvarı acık ona yorum yapmıstır die.. Yıldız tilbenin bir tek seni düşünürüm sarkısını beğendim bunu sevdim yazdım yorum olarak vee hala benden aldığı ifadeleri kullanıyo.. pff ya bakmasam daha iyiydi biliyorum ama işte merak duygusuna yenik düşüyoruzz... unutmak unutmak lanet olası aşk sonrası unutma sürecini hiç sevmiyorum. Heee baskası olsa unutturur belki ama güvenim yok korkuyorum artık yara almaktan istemiyorum kimseyi yine biticek diye düşünüyorum hep..
Ben de, ben de, ben de...
Ohh beaaa kurtuldum artık.
:lepi: :lepi: :lepi:
Sonsuza dek onun için üzülecek halim yok.
O pişmanlık duysun inşallah.
Benim de 1 yılı geçti.
sempatiksalakcinni
hemen hemen aynı döneme denk gelmişti canım ayrılıklarımız benimde 1 yılı geçti..7 ay sonra bile sitedeki günlüğe neler yazdığımı hatırlıyorum hala hiç bitmeyecek sanmıştım hiç unutamıcam hayatımda alabileceğim en büyük darbeyi almıştım en çok sevdiğimden profesyonel yardım bile almıştım.şükürler olsun geçti bitti artık çok mutluyum valla şimdi acısı bitince aşk bitince insan daha mantıklı düşünmeye başlıyor ve iyiki bitmiş diyorum ben keşke çok çok önceden bitseymiş onca yılımı değmeyecek bir insan için harcamasaymışım.yaşadığım acının en büyük mükafatı ise nekadar çok acırsa acısın için bütün acılar birgün bitiyormuş ben bunun farkında değildim önceden.buarada keşke benimde bitse keşke bende acı çekmesem mutlu olsam diyen arkadaşlar günlükte enson yazdığım yazıyı bi okuyun isterseniz neler yaşamışım.sadece sabır sabır sabır illaki birgün bitiyor.kaydirigubbakcemile3
bende karar verdim ayrılacagım 5 yıllık ilişki ama artık yürütemiyorum hersey o kadar degişti ki tadı tuzu kalmadı.. ilk seneler baktıkça su durumda olmamıza inanamıyorum.. ama karar verdim daha fazla beni üzmesine izin vermeyecegim. bunun sonunda da saglam bi depresyon beni bekliyo biliyorum.. çünkü halaa çok seviyorum ve deli gibi alıştım ona.. sizce ne kadar süre sonra yavas yavas geçmeye baslıyo.. bu benim ilk sevgilimdii daha önce ayrılık yasamadım.. bununla bir kaç kere ayrıldık ama hepsinde barışacagımızı biliyordum[/QUOTE
Canım benim 5 yıl dile kolay ama sen ayrılmayı bikez düşünmüşsen ki yazmıssın buraya bu istediği demekki aklında bitirmissin onu. Sana kattığı artıları ve eksileri düşün ona göre hareket et. Mantığının kabul etmediğini kalbinin kabullenmesi daha kolay olur. Önce acı çekersin bide ilk sevgilin diye büyütürsün onu gözünde hepimiz yaptık bunları bend eilk kez sevdim ayrıldım acı cektim hiç bitmicek sandım ama BİTİYOR. sonra tekrar aşık oldum ve yine bitti.. bu böle bi döngü gerçek ve ebedi aşkını bulana kadar.. İlk 1 ay zor olur boşluk hissedersin sonra çok özlersin ki suan ben özlemeye başladım. Ama geçicek diyorum kendime biliyorum geçiceğini hem buradaki arkadaşlar çok destek olur merak etme.. Hayırlısı olsun