- Konu Sahibi EU2
Başlık gözüme takıldı tepede, son mesajlarınızı okudum...
Sevdiğini değil de sevdiğinin ilgisini, sevilmenin güzelliğini özlediğini anlayanlar atlatmış... Bunu doğru tahlil eden bir başkasıyla aynı güzellikleri yaşaabileceğini idrak eder...
Alışkanlığının yarattığı boşluğu (her gün aranma, sorma, ilgi görme) sevgilisini özlemek sananlar atlatamamış...
Eğer hala seviliyor olsaydınız (sevmek yetmez, paranız olmadığı halde pahalı ürünleri talep etmek gibidir bu, karşı tarafta krediniz yoksa onun sevgisini severek kazanamazsınız) yanınızda olurdu o insanlar... Daha doğrusu beraber olmanız gerekseydi zaten ayrılmazdınız... Bununla ilgli benim de bir anım var şimdi hatırlıyorum da gülesim geliyor...![]()
Ruh eşim olduğuna inandığım biri vardı vaktiyle, ben aksini düşündüğümde beni inandırırdı aramızdaki bağa... Aynı gece aynı rüyaları gördük kaç kez, aynı anda aynı sözler çıktı ağzımızdan, ilahi bir tesadüf sanıyorduk yaşadıklarımızı... Ne vakit -aramızda en ufak sorun yokken- geleceğe yönelik "Hayırlısı değilse tüm bağlarımız kopsun!" diye dua etsem konuşmadan anlaşan biz gidiyor iki düşman geliyordu sanki... Onu çok sevmeme rağmen "bu ilahi" mesajı esas aldım sonunda... Çok iyi anlaşmamıza, somut bir sebep olmamasına rağmen bitirdik her şeyi... Şu dakika arasam yine beni benden iyi anlayacağını biliyorum ama herkesten ve her şeyden çok "O"na güveniyorum... Birlikte olmamız gerekseydi uygun şartları yaratırdı ve beraber olurduk... Ne demiş şair, "Olmuyorsa zorlamayacaksın"... Üç günlük dünyada kendimizi bir ilişki için paralamak en üstün varlık olarak yaratılışımızı hafife almak gibi geliyor bana... Yıllanmış ilişkilerini geride bırakıp farklı kıtalardan, dünyanın öbür ucundan birbirini bulan insanların bir araya gelebilmesi her şeyi ortaya koyuyor aslında... Kalbimizi temiz tutalım, iyi davranalım, iyi olalım; iyisi bulsun bizi... Kısmetten öte köy yok... Mücadele etmek için dgönül meselelerinden daha kutsal kulvarlar var...
Doğru diyorsun her gün aranma, sorma, ilgi görme belkide özlenen budur.. ama benim durumum mecburyetten bir ayrılık ve ona 2 seçenek sundum 3.seçenek çık hayatımdan de madem dedim oda çık hayatımdan dedi 1 ay boyunca aramadım sormadım içimde patladı herşey ağladım uyumadım yemeden içmeden kesildim iş yerinde ihtar aldım performansım düştü diye vs.1 ayda 3 kere aradı çık hayatımdan dedi ya güçlü gözükcem diye kendimi tutmam koyvermemem ayrılık sonrası görebilceğim bütün adilikleri yaşattı bana.. bi gun biz imkansızız dedi bi gun benimle yeniden varmısın bi gun 2 cihan bir araya gelse biz bir araya gelemeyiz dedi ertesi gunlerde seni özledim sen beni mutlu ediyosun..3 senelik ilişkimin biteli 3 ay oldu 3 ayda çok çirkin şeyler yaşadım küfür hakaret tehdit hatta ben hayır dedim diye 5 sene önce hayatını mahfeden sevgilisinin türkiyeye çağırdı olursa o olur başkada kimse olmaz benim aklımda hep o vardı dedi sonrasında o türkiyedeyken gene bana benimle varmısın diye bi soru yöneltti bide aldatılmış oldum ben en son bir hafta önce bana gene benimle varmısın dedi onu istiyorum ama yaptıklarını kabullenemiyorum. pişan olucaksın dedi olmucam dedim. ben ona karşı ne zaman çok güçlü olduysam o hep bildiği zaaflarımdan vurdu beni.senden nefret bile etmiyorum o kadar hissizim dediğim anda eğer o kavganın en şiddettli anındaysa bile yumuşayıp aklımda bir iz bırakmak için elinden geleni yaptı.elime beze geliyo içimden bi ses bunu hayra çıkarmayacak bile dedi şevkatimi isteyip ona kucak açmam için dayanamıyorum kıyamıyorum ama yapmadım. 1 hafta geçti üstünden özelden çağrı bile gelmio telefonuma. dünden beri onu çok özledim ama yaptıkalrını getiriyorum aklıma. zaman geçsin istiyorum unutmak istiyorum. ama kimseyi koyamıyorum yerine içim almıyo bi başka sevgiyi.. şimdilik yalnızlık daha iyi sanırım..bu günlerine gülüceksin diyenlerin dediği gün bir an önce gelsin istiyorum.eksik hayat yaşaya yaşaya eksildim