Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrılık her zaman zordur acısıda hiçbirşeye benzemez ama bu durumdan kurtulmak gerekir.
CAN kırıkları CAM kırıkları gibi değildir akla geldikçe batar o yüzden bende ağladım sızladım sabahlara kadar uyuyamadım ama bunun bir yolu olmalı o mutluysa ben niye değmeyen biri için üzülüp duracam dedim.onu düşünmemeye düşünsem de kendimi başka şeylere odaklamaya çalışıyorum gidip birileri ile konuşuyorum kendime teselli verecek insanların yanında buluyorum kendimi
ne yapalım kralın soytarısı terketti diye sarayı yıkılmaz ya.
bizde kendimizi toparlamak hayata tutunmak zorundayız.
aklıma geldikçe bende ağlıyorum ama ağlamakta iyi geliyor gerçekten göz yaşlarını tutuncada olmuyor ağlayıp ağlayıp susuyorum sonra yeniden kendime oyalanacak birşeyler bulmaya çalışıyorum.
mutlu et kendini :66::66::66::66::62::62::62:

ayyyy burası tam benlik bir yermiş :))
2 yıl biriyle çıktım deli gibi sevdim ilk aşkımdı en iyi arkadaşımdı dostumdu sırdaşımdı her şeyimd. sesini duyduğum an tüm gün sırıtarak geziyordum herşey mükemmeldi.
kendini beğenmişin tekiydi. selin saçını düzleştirme kıvırcık yaptır derdi maşa yaptırırdım her sabah 6da kalkıp süslenirdim saçlarımı yapardım. giydiklerimi beğenmezdi çantamı beğenmezdi pişkinin tekiydi. hiç yakışıklı da değildi ama ben seviyodum onu benim gibi kızı da bulmuştu işte şanslı.
tam bir depresifti üfleyip püflerdi seliin üstüme gelme derdi. regl dönemimde bile ben onun nazını çekerdim. kız gibiydi ya. hiç neden yokken beni 3 kez bıraktı ayy anlatamam halimi size ilk terkettiğinde ağlamaktan evde tuvalet kağıdıyla dolaşırdım. geceleri yastığıma dişimi geçirir hüngür hüngür ağlardım. sabah olurdu ruh gibi gezerdim. o ise bir kaç hafta kafasını dinler arkadaşlarıyla pes atardı üzüldüğünü söylerdi üzüldüğünü söyleyen insan terkeder mi "hayır". sonra da hiçbir şey olmamış gibi geri gelirdi. aptalım ya her seferinde kollarımı açardım ona.
en son ayrılma aşamasına geldiğimizde bana ne dedi biliyor musunuz "sen ne zaman seni bırakcağımı anlasan kendine daha çok bakmaya başlıyorsun" dedi. haklı. aynen öyleydi her zaman bakımlı giderdim ama ilgisizliğini hissettiğimde kendime daha çok bakardım. ama bu sözleri onun sonu oldu. ne kadar kibirli olduğunu anladım. yüzsüz sen kimsin ki be sen kendini ne sanıyosun :D
geçen ay doğum günüm vardı doğum günümü kutladığı gün bana "selin sen hep iyi bir kızdın bunların hepsi benim mallığım yüzünden oldu belki bir gün yine başlarız." dedi. o kadar nefret doluyum ki onun söyledikleri umrumda bile değil
çok alışmışım ona evet. kendimi yalnız hissettiğimde ona ihtiyaç duyuyorum evet. çok güzel günler geçirdik evet.
ama bana yaşattıklarını asla unutmucam. "sen ne zaman seni bırakcağımı anlasan kendine daha çok bakmaya başlıyorsun" dediği günden beri tek bir göz yaşı dökmüyorum çünkü ona acıyorum. benim sayemde statü kazandı yatıp kalkıp bana dua etsin kültürsüz şey. bırakın bu erkekleri ya üzülmeyin onlar üzülmüyo çünkü. gidin bir aynaya bakın size bunu yapmaya kimin ne hakkı var. insanların anneleri babaları ölüyor evleri yanıyor. şükredin valla dünyada bir sürü erkek var.

heliconia supersin ya. Allahim en kisa surede suraya mutlu,emin ve guclu bi ben olarak "sevgilimi unuttum pasalar gibyim,hatta hayatimin askini buldum cok mutluyum" yazarim insallah. su an cok uzak gorunuyor ama suna hep inanirim kimse unutulmaz degildr yeter ki dogru insan ciksin. of!!

Son düzenleme:
"sen ne zaman seni bırakcağımı anlasan kendine daha çok bakmaya başlıyorsun" dediği günden beri tek bir göz yaşı dökmüyorum çünkü ona acıyorum.

iyi yapmışsın..kutluyorum..değer vermişsin adam yerine koymuşsun..o ise kendini bir şey sanmış verdiğin değerden dolayı..zaten insan olsalar verilen değeri anlarlar..ama bu tarz erkeklere değer verince egoları şişiyor nedense..ben neymişim vay be diyorlar..zavallılar..

heliconia supersin ya. Allahim en kisa surede suraya mutlu,emin ve guclu bi ben olarak "sevgilimi unuttum pasalar gibyim,hatta hayatimin askini buldum cok mutluyum" yazarim insallah. su an cok uzak gorunuyor ama suna hep inanirim kimse unutulmaz degildr yeter ki dogru insan ciksin. of!!

çıkar çıkar en dengesizi de beni buldu varya. ben balık o ikizler burcu. burçlara inanmam ama burç uyumlarında bile ayyy kız kaç kaç yazıyordu. falcıya gitmiştik esprisine falcı bana aklında her kim varsa unu unutmaya bak diyordu. sen niye ayrılmıştın

iyi yapmışsın..kutluyorum..değer vermişsin adam yerine koymuşsun..o ise kendini bir şey sanmış verdiğin değerden dolayı..zaten insan olsalar verilen değeri anlarlar..ama bu tarz erkeklere değer verince egoları şişiyor nedense..ben neymişim vay be diyorlar..zavallılar..

evet zavallılar. bana bir keresinde cahil demişti. gururu kırılmasın diye hiçbir şey söylememiştim. deli midir nedir ömründe bir kitap okumamış çocuk gelmiş bana cahil diyor ay bak aklıma geldikçe sinirleniyorum

evet zavallılar. bana bir keresinde cahil demişti. gururu kırılmasın diye hiçbir şey söylememiştim. deli midir nedir ömründe bir kitap okumamış çocuk gelmiş bana cahil diyor ay bak aklıma geldikçe sinirleniyorum

cahil mi:9::9:
kusura bakmasın da yani bu ne cesaretmiş ondaki de..herhalde cahil cesareti varmış onda böyle konuşmuş seninle..:9:
hiç sinirini bozmana gerek yok..ama harbiden zavallıymış ha..ben de üzüldüm şimdi onun adına..

cahil mi:9::9:
kusura bakmasın da yani bu ne cesaretmiş ondaki de..herhalde cahil cesareti varmış onda böyle konuşmuş seninle..:9:
hiç sinirini bozmana gerek yok..ama harbiden zavallıymış ha..ben de üzüldüm şimdi onun adına..

iki gün önce gece 11de mesaj atmış bir aydır hiç görüşmüyorduk "bir ay önce karnın ağrıyordu doktor tahlil vermişti yaptırdın mı ne çıktı?" diye
sabah gördüm sonra cevap verdim 1 hafta sonra üniversite sınavına gircek o gün başarılar desem mi onu bile bilmiyorum. bir daha onunla çıkmayı düşünmüyorum ama dedim ya hem sevgilim hem arkadaşımdı iki yıl geçirmişiz başarılar dilemezsem ayıp olur gibi geliyor. kesinlikle sevmiyorum onu hatta bana yaptıklarını hatırladıkça ben neden onunla çıktım diyorum. amma salak kızım ben ya.

iki gün önce gece 11de mesaj atmış bir aydır hiç görüşmüyorduk "bir ay önce karnın ağrıyordu doktor tahlil vermişti yaptırdın mı ne çıktı?" diye
sabah gördüm sonra cevap verdim 1 hafta sonra üniversite sınavına gircek o gün başarılar desem mi onu bile bilmiyorum. bir daha onunla çıkmayı düşünmüyorum ama dedim ya hem sevgilim hem arkadaşımdı iki yıl geçirmişiz başarılar dilemezsem ayıp olur gibi geliyor. kesinlikle sevmiyorum onu hatta bana yaptıklarını hatırladıkça ben neden onunla çıktım diyorum. amma salak kızım ben ya.

yok öyle düşünme..salak falan değilsin..herkesin zaman zaman böyle yaşanmışlıkları oluyor..
sana mesaj atmakla resmen konuşma çabasına içine girmiş..hastalık olayını bahane edip köprü kurmaya çalışmış..ama canım bence başarılar dileme sakın..çünkü erkekler bir adım gittin mi hemen havalara giriyor..her erkek böyle değil ama sanırım senin bu arkadaşın da havaya giren cinslerinden..sana zamanında düşünmeden konuşmuş..canını sıkmış..bence hak etmiyor ilgini..havaya girmesin yine..bırak ne hali varsa görsün..başımıza ne gelirse bunlara acımaktan geliyor zaten..

çıkar çıkar en dengesizi de beni buldu varya. ben balık o ikizler burcu. burçlara inanmam ama burç uyumlarında bile ayyy kız kaç kaç yazıyordu. falcıya gitmiştik esprisine falcı bana aklında her kim varsa unu unutmaya bak diyordu. sen niye ayrılmıştın

benimki balik burcuydu ve balik burcu erkekleri sadik olurmus,mutlu edermis falan.gececen o isleri yaa :D sonucta hepsi ERKEK yani.bana sevgilisiyle mutlu olanla kizmaz umarim :)
bi suredir calkantili bi doneme girmistik,sorunlari coktu,bi cok seyin faturasini bana kesti be bitirdi,sikilmis bunalmis,cok kararli bi sekilde bitirdi gitti iste :( ben kaldim,o mutlu o eglencenin dibine vurmus,oh rahat beyimiz,geride ben kaldim iste. Rabbim benim icin HAYRILISINI versin "O" yada baskasi. artik onu istemek bile istemiyorum dualarimda cok kirginim,uzgunum :(

yok öyle düşünme..salak falan değilsin..herkesin zaman zaman böyle yaşanmışlıkları oluyor..
sana mesaj atmakla resmen konuşma çabasına içine girmiş..hastalık olayını bahane edip köprü kurmaya çalışmış..ama canım bence başarılar dileme sakın..çünkü erkekler bir adım gittin mi hemen havalara giriyor..her erkek böyle değil ama sanırım senin bu arkadaşın da havaya giren cinslerinden..sana zamanında düşünmeden konuşmuş..canını sıkmış..bence hak etmiyor ilgini..havaya girmesin yine..bırak ne hali varsa görsün..başımıza ne gelirse bunlara acımaktan geliyor zaten..

evet.. nasıl anlatsam attığı mesajda bile bir kibir vardı. gram ilerleme katetmemiş. üzülüyorum ona. tırnaklarımı uzatmamı isterdi uzatırdım oval yapsana derdi oval yapardım beyaz oje sürsene derdi parlak beyaz sürerdim iğrenç olmuş derdi. sıkıyosa gitsin annesine söylesin bunu. annesinden çok korkardı. ben gururu kırılmasın diye söylemezdim ama öyle :D beni telefonuna bir ara halit diye kaydetmişti ya şaka gibi ne biçim işlere alet olmuşum :D

evet.. nasıl anlatsam attığı mesajda bile bir kibir vardı. gram ilerleme katetmemiş. üzülüyorum ona. tırnaklarımı uzatmamı isterdi uzatırdım oval yapsana derdi oval yapardım beyaz oje sürsene derdi parlak beyaz sürerdim iğrenç olmuş derdi. sıkıyosa gitsin annesine söylesin bunu. annesinden çok korkardı. ben gururu kırılmasın diye söylemezdim ama öyle :D beni telefonuna bir ara halit diye kaydetmişti ya şaka gibi ne biçim işlere alet olmuşum :D

:9::9:ay canım kusura bakma sana gülmüyorum..yani ne cins bir şeymiş bu:9:
annesinden korkuyor yahu..anneyi saymak ayrı anneden korkmak ayrı..ne tür bir beladan kurtulmuşsun sen..iyi olmuş..valla işin yoksa oturur o yetmezmiş gibi bir de annesiyle uğraşırdın..halitmiş:9: erkek dediğin korkak olmaz yahu : D

:9::9:ay canım kusura bakma sana gülmüyorum..yani ne cins bir şeymiş bu:9:
annesinden korkuyor yahu..anneyi saymak ayrı anneden korkmak ayrı..ne tür bir beladan kurtulmuşsun sen..iyi olmuş..valla işin yoksa oturur o yetmezmiş gibi bir de annesiyle uğraşırdın..halitmiş:9: erkek dediğin korkak olmaz yahu : D

aslına bir şey daha varda buraya yazmam uygun olmaz özelden yazabilir miyim sana kimseye de söyleyemiyorum içimde kaldı valla :D

benide alın kızlar aranıza
çok üzüldüm çok ağladım beni aslında hiç sevmemiş bir adama deli gibi aşık oldğmu anladım..
ama şimdi yavaş yavaş düzeliyorum
onunla yaşadığımz güzel anları hala özlüyorum ama bu durumu kabullendim artık.
hiçbir acı sonsuza kadar aynı şeklde kalmıyor. insan alışıyor :32: :52::52:

bende varıımm acıların cocugu emrah evresındeyım su an paşa modunaa geçemedim henüz ama inşallah oda olacakk
:27:

slm kızlar malesef benimde başımdan kötü bi deneyim geçti :(
Rabbim kimseye 1 kere daha yaşatmaz inşallah bu kırgınlıkları

Back
X