Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya hanı donsun dıye dua edıyoruz falan da gercekten bu aciyi cekeceksin donmeyecek diyen bi ses var icimde surekli. zaten asla birlesmiycez tekrar,bitti diyerek bitirdi iliskimizi ama ne bileyim ya. nefes alamiyorum. dayanilmiyor,yaz geldi iyice karamsar a kotuye bagliycam.icimden bi ses hala durtyo ara falan diye ama "bitti dedik,kac ay gecti,lutfen arama,yeter yaaa " gibi bi tepkiyle ya da tepkisizlikle karsilasmak istemiyorum sadece,usul usul vazgeciyorum. bi daha birine sahipmsim gibi baglanmak mi,sarilmak mi?? yok iste, maalesef en saf,en guzel baglanma yanimi kaybettim,bi daha sever miyim o bile supheli." forever alone " durumu bence benimkisi....:(

bu konularla ilgili bildiğim tek şey aramamak gerektiği. döner mi dönmez mi bilmiyorum ama aramamak lazım. ben suçluyum diye aradım ona saygımı kaybettim aşk acısını yeni yaşamaya başladım keşke aramasaydım keşke özürdilemeseydim.

ayrılalı 6 saat oldu ama mutluyum diyemiyorum.. umarım derim..

iyiki bitti diyorum iyiki :9: 2 senedir huyum suyum değişti. içe kapanık biri oldum çıktım. çözemedi sorunlarını her sıkıntısına ortak etti. sevdim diye yanında oldum da ne oldu? adam sıkılmış hava almaya çıktı :))) kim kimden sıkılacaksa artık. ne hali varsa görsün. yüzüm yeni yeni gülmeye başladı benden uzak dursun yeter.

o günü iple çekıyorum,tam unuttugum an özgürlüğüme eski ben e kavusucam inşallah:43:

bu konularla ilgili bildiğim tek şey aramamak gerektiği. döner mi dönmez mi bilmiyorum ama aramamak lazım. ben suçluyum diye aradım ona saygımı kaybettim aşk acısını yeni yaşamaya başladım keşke aramasaydım keşke özürdilemeseydim.

kesinlikle katılıyorum aramayın kızlar. ben de aynı hataları defalarca yaptım. ayrılmayalım herşey daha güzel olacak diyip durdum. adam sus dedi. bişiler söyledim, sonra söylediğime üzülüp haklı olsamda onu sıktığım için özür diledim. adam otomatiğe bağladı kendide dedi böyle diyorsun ama birazdan özür dileyeceksin diye:)) susuyorum dedim sen susamazsın dedi. yaptığı son damladan sonra arayan ben olmayacağım orası kesin. allah utandırmasın. biz üstlerine toz kondurmadıkça adamlar kendini ne sanıyor. onlar bizim gibi değiller bizim gibi bakmıyorlar. çantada keklik diyorlar biz öyle yapınca. bize yapsalar biz anaçız merhamet duygularımız var illaki affedebiliyoruz. erkekler bizden farklı bunu unutmayalım. hepsi ama hepsi bu konularda aynı.

iyiki bitti diyorum iyiki :9: 2 senedir huyum suyum değişti. içe kapanık biri oldum çıktım. çözemedi sorunlarını her sıkıntısına ortak etti. sevdim diye yanında oldum da ne oldu? adam sıkılmış hava almaya çıktı :))) kim kimden sıkılacaksa artık. ne hali varsa görsün. yüzüm yeni yeni gülmeye başladı benden uzak dursun yeter.

tam buraya bugün ilişkimi bitirdigimi yazacakken okudum yazdıklarını.ve tamda hissettigim şeyi tarif ettigini farkettim. gerçekten son 1.5 yıldır onun sorunları ile ugraşmaktan , beklemekten sabretmekten affetmekten o kadar yorulmuş o kadar mutsuzluga gömülmüşümki içine kapanık asosyal biri olup çıktım bende.bugüne kadar hep neşesine,deli doluluguna imrenilen beni resmen depresyona soktu.inş benimde yakında yüzüm yeniden gülecek.

tam buraya bugün ilişkimi bitirdigimi yazacakken okudum yazdıklarını.ve tamda hissettigim şeyi tarif ettigini farkettim. gerçekten son 1.5 yıldır onun sorunları ile ugraşmaktan , beklemekten sabretmekten affetmekten o kadar yorulmuş o kadar mutsuzluga gömülmüşümki içine kapanık asosyal biri olup çıktım bende.bugüne kadar hep neşesine,deli doluluguna imrenilen beni resmen depresyona soktu.inş benimde yakında yüzüm yeniden gülecek.

bende cok cevresı olan sureklı yenı arkadaşlar edınen,gezen tozan bırıydım..sureklı esprı yapardım neşe kaynagı bırıydım..şimdı ıse evden cıkasım kımseyı goresım gelmıyor,demekkı tek bana olmuyormuş bunlar

ayrılma konum bu http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...eski-sevgilinin-goz-onunde-olmak-olmamak.html

ah be canlarım. biz kadınlar ne kadar güzel canlılarız. dokunduğumuz şeyi hissettiğimiz şeyleri güzelleştiriyoruz. ben onu o kadar masum o kadar karşılıksız sevdimki saatlerce yanımda konuşmadan oturdu bu nasıl bir eziyet düşünsenize? gene gıkım çıkmadı canı sıkılıyordu diye. bu bir defa da olmadı çok sık. ben gene de olumsuz bişi demeyeceğim onun hakkında benim hislerim çok güzeldi onun için. avuçlarımını içine alıp öpüp koklamak istiyordum sürekli doğru düzgün sarılamadım bile ona. adam sevmemiş işte belli. doyasıya sarılamamak ne demek bir ilişki boyunca. hiç bişi demiyorum ona yolumdan çekilsin yeter. 2 senedir rengim soldu. gülen eğlenen, espirili arkadaş çevresi olan kız asosyal oldu. onun canı sıkkın diye kendimi mahfettim. onunla birkaç dk. konuşarak hasretimi giderdim. koştum ona sürekli ama ne için? adam 1 sene hava alacağım dedi haftasına aşk oyunlarına girmiş. yazık. erkekle bana uzak olsunlar artık ben böyle arkadaşlarımla, çevremle, ailemle, hobilerimle mutluyum.

bende ayrıldım 4 ay oluyor ama bu süre zarfında konuştuk görüştük ama hep birbirimizi yedik ve artık iyice dengesizleşmeye başlamıştı bana bi gün seni istiyorum senden başkası olmaz diyordu bi yandanda hakaretleri başlamıştı ve kendinden soğutmaya başlamıştı ama arayan hep o oluyordu en son bana bi kaç gün önce olmayacağını farklı olduğumuzu (onun istekleri var kapanmamı,çalışmamamı ve aile binasında oturmamı istiyordu) benimde bunlara karşı çıktığım için ona uyum sağlamayadığım için sanki kız alıyoruz yaa beyfendinin istekleri var seni istemiyorum artık git dedi..bende peki dedim ve gittim..sonuç ertesi gün aradı açmadım msj attı dünyayı bize dar ediyormuşum istemiyorum diyen kendisi hemde isteklerini yapmıyorum diye suçlayan kendisi .. ama bildiğim tek şey var artık ondan soğuduğum ve tamamiyle istemediğim kimsenin hayatınızı mafetmesine izin vermeyin ben çok zor günler geçirdim yeni yeni kendimi buluyorum

ayrılma konum bu http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...eski-sevgilinin-goz-onunde-olmak-olmamak.html

ah be canlarım. biz kadınlar ne kadar güzel canlılarız. dokunduğumuz şeyi hissettiğimiz şeyleri güzelleştiriyoruz. ben onu o kadar masum o kadar karşılıksız sevdimki saatlerce yanımda konuşmadan oturdu bu nasıl bir eziyet düşünsenize? gene gıkım çıkmadı canı sıkılıyordu diye. bu bir defa da olmadı çok sık. ben gene de olumsuz bişi demeyeceğim onun hakkında benim hislerim çok güzeldi onun için. avuçlarımını içine alıp öpüp koklamak istiyordum sürekli doğru düzgün sarılamadım bile ona. adam sevmemiş işte belli. doyasıya sarılamamak ne demek bir ilişki boyunca. hiç bişi demiyorum ona yolumdan çekilsin yeter. 2 senedir rengim soldu. gülen eğlenen, espirili arkadaş çevresi olan kız asosyal oldu. onun canı sıkkın diye kendimi mahfettim. onunla birkaç dk. konuşarak hasretimi giderdim. koştum ona sürekli ama ne için? adam 1 sene hava alacağım dedi haftasına aşk oyunlarına girmiş. yazık. erkekle bana uzak olsunlar artık ben böyle arkadaşlarımla, çevremle, ailemle, hobilerimle mutluyum.

bu erkeklerı anlayamıyorum hemen kızlarla görüşmeye başlıyorlar,ınsan bı bekler bı kafa dınler ya nasıl bı mıde bunlarınkı

bu erkeklerı anlayamıyorum hemen kızlarla görüşmeye başlıyorlar,ınsan bı bekler bı kafa dınler ya nasıl bı mıde bunlarınkı

boş kalamıyorlar orası kesin. sevmeyen erkek hayatına birilerini alıyor işte. kaybetme korkusu olmayınca kaybediyoruz. evlensek bile ilk yamukta kapıyı göreceklerini bilmeliler yoksa çok acı çekeriz çok. olmayacak bir kız için egosunu tatmin etmek için onunla uğraşıyor işte. zavallı olarak görüyorum onu malesef ki acıyorum. elle tutulur gözle görülür yanında sıcacık sevgi gibi güzeli var mı? ha sevgisi bitsin gitsinler. sevmek zorunda değiller ama sevgi istemiyorum diyip başkalarına koşmasınlar.

benmkisi başka biriyle çıkmaya başlamış
biz ayrılalı daha bir ay olmadı
dur bi acelen ne değil mi ?
ama ben bliyorum
benden de o kız yüzünden ayrldı
mutlu olucaklarını sanmıyorum
başkasının mutsuzluğu gözyaşları üzerine kuruln ilşkiden hayır gelir mi sizce arkadaşlar ?

ama ben bliyorum
başkasının mutsuzluğu gözyaşları üzerine kuruln ilşkiden hayır gelir mi sizce arkadaşlar ?

Benim eski sevgilimde beni ağlata ağlata bir kızla çıkmaya başladı hemde bizim aradan bir ay bile değil üç beş gün anca geçmiştir.O kızla çıkarken pişmanim diye mi aramadi çok canımı yaktı çok 2aydir hiç bir şekilde irtibatımiz yok ama biliyorum ki Allah bu yaptıklarını yanına bırakmayacak.Kesinlikle birini üzerek ağlatarak yapılan bir işten hayır gelmez.

ama ben bliyorum

Kesinlikle katılıyorum canım.
Durumumuz benziyor seninle.:ssz:
Bizimkide daha ayrılalı 1 ay bile olmadan başkasını bulmuş. Üstelik o kızla sadece yatmak için çıkıyor. Faceden gördüm iğrenç konuşmalarını. Bunları bile bile hala onu özlüyorum. Kendimden nefret eder oldum ya. Unuttu seni diyorum kendi kendime ama yine aynı. seviyorum ve özlüyorum :25:

Kesinlikle katılıyorum canım.
Durumumuz benziyor seninle.:ssz:
Bizimkide daha ayrılalı 1 ay bile olmadan başkasını bulmuş. Üstelik o kızla sadece yatmak için çıkıyor. Faceden gördüm iğrenç konuşmalarını. Bunları bile bile hala onu özlüyorum. Kendimden nefret eder oldum ya. Unuttu seni diyorum kendi kendime ama yine aynı. seviyorum ve özlüyorum :25:

ah bu erkekler :50:
ben senin aksine sevgilisi olduğunu öğrendimde ondan soğumaya başladım
çünkü içimde artık hiç umut kalmamıştı
başkasıyla çıkıyordu başka bir hayat kurmuştu kendisine
beni çıkarıp atmıştı
bunları düşününce artık bende toparlanıp hayatıma devam etmeliyim diye düşündüm
eskiden ağlama krizlerine girerdim
birlikte olduğumz zamanlar aklıma gelirdi.
şimdi başkasına sarıldığını onu öptüğünü düşününde iğreniyorum ondan.
ben böyle bi adamı sevmemeliydim diyorum..

beni çıkarıp atmıştı

benimki de ne zaman umut kalmadı hayatıma devam ediyorum diyip aklımdan çıkarmaya çalıştığımda hayatıma tekrar giriyor dinamit koyup gidiyor sağolsun. tam toparlanıyordum gene arayıp sormaya başlamıştı bu sefer kesin bitti dediğimde. şimdi öyle demeye korkuyorum. tekrar arar sorar hayatıma girip gene ortalığı karıştırır diye:(

benimki de ne zaman umut kalmadı hayatıma devam ediyorum diyip aklımdan çıkarmaya çalıştığımda hayatıma tekrar giriyor dinamit koyup gidiyor sağolsun. tam toparlanıyordum gene arayıp sormaya başlamıştı bu sefer kesin bitti dediğimde. şimdi öyle demeye korkuyorum. tekrar arar sorar hayatıma girip gene ortalığı karıştırır diye:(

tatlım boşver onlarsız hayat daha güzel. çevrene bi bak ne cevherler var :1: ben 2 yıllık ilişkim bittiğinde hayattan soğumuştum ama bu dönemi kendi işlerimle ilgilenerek atlattım. önemli olan olayı kafada bitirmek ve onunla olan geçmişin üzerine güzelce bir çizgi çekmek :ssz:

her seferinde yaşıyorum ben bunu. rutine bindi. 6 ay acı çekiyorum sonra bir ferahlama sormayın gitsin:36:

beni çıkarıp atmıştı

Ahh ahh keşke bende senin gibi ondan soğuyabilsem:50:
Bazen diyorum aman be önüne bak sen ondan daha iyileri dışarda ama işte bi şarkı çalıyor yada ona benzeyen birisi çıkıyor yine başa sarıyorum:25:

Back
X