Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki de ne zaman umut kalmadı hayatıma devam ediyorum diyip aklımdan çıkarmaya çalıştığımda hayatıma tekrar giriyor dinamit koyup gidiyor sağolsun. tam toparlanıyordum gene arayıp sormaya başlamıştı bu sefer kesin bitti dediğimde. şimdi öyle demeye korkuyorum. tekrar arar sorar hayatıma girip gene ortalığı karıştırır diye:(

aynı şeylerı yaşamışız resmen,her seferınde dajavu oluyor,sarbasa aynı şeyler..ve cok ama cok yıpratıyor bunlar..bıtınce uzun zaman görüşmemelıkı unutulmalı,ama hep başa sarıyor of ya:43:

Dayanamıyorum onsuzluğa.:14:
Ne kadar yalan söylese de, canımı acıtsa da, ağlatsa da çok özlüyorum onu:43::43:
Allah'ım nolur onu unutturcak birisin karşıma çıkar:43:

aynı şeylerı yaşamışız resmen,her seferınde dajavu oluyor,sarbasa aynı şeyler..ve cok ama cok yıpratıyor bunlar..bıtınce uzun zaman görüşmemelıkı unutulmalı,ama hep başa sarıyor of ya:43:

bazen bende benim sevgilimle mi beraberlerdi diyorum :))) hikayeler o kadar benziyor ki. olsa da şaşırmam artık. ama ben cidden toparlanmaya korkuyorum. kaç defa aynısı oldu. hayat güzell yaa kesin bitti bu sefer aramaz sormaz diyorum hoopp başa dönüyoruz. bir mesaj, bir yoklama durumu. 11. gündeyiz. daha önce 10 gün haberleşememiştik en fazla. günler geçsin diye gün sayıyorum resmen. daha fazla gün geçsin daha fazla kopalım ben iyice soğuyayım. kız bunu görmeye ay sonunda gelecekmiş. ondan sonra olan olur. tekrar başlayalım derse saygımı koruyabilir miyim bilmiyorum. kafamda cevaplar düşünüyorum bazen. gene de kötü bişi demiyeyim diyorum. ama olur ya geri döner ilanı aşk yaptırıcam o kızında önünde. madem beni istedin ilan et bana olan duygularını gizli saklı yaşama diyicem. bir gelişme olursa bu yönde paylaşırım:)) hiç yapmadığım şeyi yapıyorum, susamazsın gidemezsin diyen adama ilk defa giderim de susarım da gör bak dedim. umurunda mı değil mi bilemem ama illa bozuluyordur. olmayacak dualara amin demeye devam etsin o, ve onu çok seven güzel insanı kaybettiğinin pişmanlığını yaşasın:8:

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum aramayın kızlar. ben de aynı hataları defalarca yaptım. ayrılmayalım herşey daha güzel olacak diyip durdum. adam sus dedi. bişiler söyledim, sonra söylediğime üzülüp haklı olsamda onu sıktığım için özür diledim. adam otomatiğe bağladı kendide dedi böyle diyorsun ama birazdan özür dileyeceksin diye:)) susuyorum dedim sen susamazsın dedi. yaptığı son damladan sonra arayan ben olmayacağım orası kesin. allah utandırmasın. biz üstlerine toz kondurmadıkça adamlar kendini ne sanıyor. onlar bizim gibi değiller bizim gibi bakmıyorlar. çantada keklik diyorlar biz öyle yapınca. bize yapsalar biz anaçız merhamet duygularımız var illaki affedebiliyoruz. erkekler bizden farklı bunu unutmayalım. hepsi ama hepsi bu konularda aynı.

bende aynılarını yaptım noldu işte sonuç elde var o0 aldatılma boşaymış hepsi:S:2:

Ben ayrıldıktan sonra herşeyden sildim onu, tek bi haber ne ondan aldım nede o benden haber almıştır.Aramayı düşünmüştüm elbet ama hep tuttum kendimi.Aylar sonra Bi kere aramış beni o zamn kapalıydı telefonum.Aslında şu an istediğim tek şey yine arasa bi kere içimdekileri bi güzel saysam yani aramasını istiyorum ama sadece öfkemi kusmak için.Allahtan unuttum kendisini :9:

valla hayatima kimse girmezse ben imkansiz unutamam ya bunun icin dua ediyorum sadece :(( kendi kendimi umarim yipratmam. bi kac ay daha gecince daha iyi toparlanrm kanimca ama icimdeki ozlemi asla dindiremem:50:
ve o kadar istiyorum ki unuttugum anda,onu gozden cikardigm anda donmesini. o gun alacagim intikam icin yasiyorum resmen. ha donmezse de olur yeter ki ben yeniden sevebileyim..
zaten aci cektigi belli benim gerizekalinin. bu kadar "birlikte olunmaz bi kiz degilim demek ki " ::9: aptal iste, devam etsin aci cekmeye,gurur yapmaya,kararli olmaya.
Rabbim ondan once bana sevgili versin de can nasil yanarmis gorsun insallah!

valla hayatima kimse girmezse ben imkansiz unutamam ya bunun icin dua ediyorum sadece :(( kendi kendimi umarim yipratmam. bi kac ay daha gecince daha iyi toparlanrm kanimca ama icimdeki ozlemi asla dindiremem:50:
ve o kadar istiyorum ki unuttugum anda,onu gozden cikardigm anda donmesini. o gun alacagim intikam icin yasiyorum resmen. ha donmezse de olur yeter ki ben yeniden sevebileyim..
zaten aci cektigi belli benim gerizekalinin. bu kadar "birlikte olunmaz bi kiz degilim demek ki " ::9: aptal iste, devam etsin aci cekmeye,gurur yapmaya,kararli olmaya.
Rabbim ondan once bana sevgili versin de can nasil yanarmis gorsun insallah!

hiç güzel canını sıkma canım, ben daha önceki ilişkimde çok büyük bir kazık yedim öyle böyle değil. ama insan unutuyor. kendimle çok dalga geçerim ben kendi durumumla o düştüğüm kötü durumda bile kendimle ne uğraştım ne. acınla dalga geç :)) gene sevdim insan sevebiliyor. hiç olmadığı yerden hayatına insanın biri giriveriyor. ben de hayatıma çok zor birini alan biriyim. o yüzden de son ilişkim biterken korktum. ama ne kadar yersiz olduğunu anladım. tekrar sevebileceksin buna inan, ama yaralarını sarınca girsin biri hayatına ve kimseyi kendinden fazla sevme en kötü ihtimal belli etme :))

hiç güzel canını sıkma canım, ben daha önceki ilişkimde çok büyük bir kazık yedim öyle böyle değil. ama insan unutuyor. kendimle çok dalga geçerim ben kendi durumumla o düştüğüm kötü durumda bile kendimle ne uğraştım ne. acınla dalga geç :)) gene sevdim insan sevebiliyor. hiç olmadığı yerden hayatına insanın biri giriveriyor. ben de hayatıma çok zor birini alan biriyim. o yüzden de son ilişkim biterken korktum. ama ne kadar yersiz olduğunu anladım. tekrar sevebileceksin buna inan, ama yaralarını sarınca girsin biri hayatına ve kimseyi kendinden fazla sevme en kötü ihtimal belli etme :))

canim benim insallah ya gercekten o kadar istiyorum ki :( beklememek gerekiyo biri karsima ciksin diye tabi . ki benim beklentim yok,sevgi ask falan inanmiyorum artik. ayniym senle,hayatima birini zor alirim. o da bunu biliyodu ve girdi hayatima sonra ne oldu tirt!
hala ayriligi ustumuze konduramiyorum bi yerlerden cikip gelecekmis sanki hep boyle ama o GITTI. yapabilecegim en buyuk aptallik beklmek su anda:( yeniden sevmeye ve yaralarimin sarilmasina cok ihtiyacim var. cok sey ogrendim zaten onceki iliskimdn oturu. sevgilim olursa yaninda kalas gibi oyle durmaktan korkuyorum o derece. en cok istedgm yeniden guvenebilmek. insallah hayirli "yeni sevgilim"tez gelsn bekliyorum onu :2:

Rabbim onu unutturcak birisini karşıma en tez vakitte çıkar.:14:
Eş diye yazdığını karşıma çıkar güzel Allah'ım :14:

canim benim insallah ya gercekten o kadar istiyorum ki :( beklememek gerekiyo biri karsima ciksin diye tabi . ki benim beklentim yok,sevgi ask falan inanmiyorum artik. ayniym senle,hayatima birini zor alirim. o da bunu biliyodu ve girdi hayatima sonra ne oldu tirt!
hala ayriligi ustumuze konduramiyorum bi yerlerden cikip gelecekmis sanki hep boyle ama o GITTI. yapabilecegim en buyuk aptallik beklmek su anda:( yeniden sevmeye ve yaralarimin sarilmasina cok ihtiyacim var. cok sey ogrendim zaten onceki iliskimdn oturu. sevgilim olursa yaninda kalas gibi oyle durmaktan korkuyorum o derece. en cok istedgm yeniden guvenebilmek. insallah hayirli "yeni sevgilim"tez gelsn bekliyorum onu :2:

amin inşallah :9: evlenemem diyen ben yeniden evlenirim ya neden olmasın demeye başladım düşün :8: gerçekten birini sevince zaten öyle odun gibi durmak vs. hiçbirini yapmıyoruz:16: şimdi anlayamıyoruz, olmayacak gibi geliyor ama zamanla inanın geçiyor her şey. bizim için hayatta en önemli kişi kendimiz olmalıyız sonra ailemiz onların varlığı sevgisi benim için en büyük nimet şuanda. ben günden güne daha iyi oluyorum. kalbim ağrımıyor. şunu mu yapsam şuraya mı gitsem diyorum. önceden evden çıkasım gelmezdi. uyuyamazdım bile. sonra zaman geçtikçe daha objektif bakmaya başladım ilişkimize sorunlar vs. ben onun sırf sorunları var diye nelerine katlanmışım. allahtan gören biriydi de sen bana çok fazla tahammül ediyorsun başkası olsa beni asla çekmez diyor. haklı. umarım içimdeki kızgınlıklar biter de onunla ilgili saf duygularım kalır geriye. insanın içindeki nefret insanın kendisini bitiriyor başka bişi değil.

Duygularıma tercüman olmuşsun ne diyim :ssz::ssz::ssz::ssz:

daha iyiyim. iç sıkıntım geçti :52: kendime söz. sensiz öyle iyi olucam ki eski loremden daha iyisi gelecek. :52:

:) az kaldı hissediyorum yakında paşalar gibi olacagım sadece az biraz kaldı:)

bende geldim 22 gün önce terk edildim seviyorum ama olamayız yalanıyla.benden iyisini bulamayacak..ama ben arkama dönüp bakmayacağım yeterince üzüldüm hala unutamadım ama paşalar gibiyim artık...yani en azından olmayı deniyorum :)))

9 ay oldu ayrılalı . Oysaki ben onu ayrıldığımız andan itibaren unutmaya basladım . Kendime söz vermiştim .Çünkü bana yanlış yapmıştı .Onun için asla üzülmiceksin ve unutacaksın diye . Sözümü tuttum zerre kadar üzülmüorum ve unuttum gitti . Özgürlük kadar iyi birşey yokmuş. Şimdi paşalar gibiyim yiyorum içiyorum geziyorum . Keyif benim keyfim vallahi. Bekalrık sultanlıkmış :)

vay be, 2 koca ay olmuş.
daha birkaç günlükken ve ben panik atak krizleri geçirip nefes alamıyorken adam face'sine çiftliğe kokoreç yemeğe gitiğini yazıyordu.
üzüldüm, ağladım, nefes alamadım.
ama şimdi iyiyim.
güzelim, akıllıyım, sevmeyi biliyorum, sevilmeyi hakediyorum.
mutlu olmayı hakediyorum.
doğal olarak beni, beni sevdiğim kadar sevecek, içten sevecek biriyle mutlu olmayı da hakediyorum.
herkes hakettiğini yaşarmış.
o ne yaparsa yapsın bundna sonra.

Ben erkek arkadaşmı en yakın arkadasımla yatakta bastım , ve hiç birsey soylemedim..üstüne üstük o benden ayrıldı..haziranda 1 yıl olucak .. ancak 5 aydır hayatımda biri var ve çokkk mutluyummm paşalarrrr gibiyimm :) allah oburununde belasını versn ıns ;)

ımm.. 5 yıllk ilşkm 1 yıl öönce btii...
ipeşmde düşmedi nelr nelr yaptı...
tam unutamamıştım dönmemeyem die birisiyle konusmaya basldım...

oda öteki gbi üzdkten snra .. bırkıp gttii .. sonu yokmuşş bi gülüşş falan filan engel olamamış kendisine..
ondn da ayrılalı 3-4 ay olmuş bakıyorumda.. sevmeye gerek yok

böle daha sakin..
daha sorumsuz..
daha özgürr..
paşanında önde gideyimm:8::9::10::10:

Back
X