Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 yıl birisiyle çıktım, herşeyi yaşadık resmen karı koca gibiydik ve beni aldattı tam öss dönemindeydim yıkıldım resmen çok üzüldüm gitti 5 6 ay sonra nişanlandı... ayrılalı 2 yıl oldu benimde 1 buçuk yıldır sevgilim var ve çok mutluyum gerçekten yeniden sevebildim oluyormuş demekkiii. onlar ayrıldı şuanda ve it gibi peşimde dolanıyor bense onu hala parmağımda oynatıyorumm :D ERKEKLERE ÖLÜM:46:

bende ayrılcam galiba o aşamadayım yani bilmiyorum özgürlükmü gerçekten yoksa acımı olur acaba karar vermem gerekkk :44:

tam unuttum mutluyum diyorum bir şekilde kendini belli ediyor. aradan 4 ay geçti. ilk defa kötü bir şekilde ayrıldık
geçenlerde gece 00.44 te doğum günü mesajı atmış..:14: ama olmaz ki sen böyle yaparsan ben nasıl unutucam seni...

2gün önce bitti
bitirdim yoksa ben biticektim
kendime eziyet edeceğim bi hayattansa yalnız olmak en güzeli kafan rahat gelecek kaygın yok onu düşünmek yok ve sade e kendımı düşünüyorum üzerimden büyük yükler kalktı

selam yalnızlık ben geldim :10:

beeeeeeeeeennn artık paşalar gibiyimmm valla. başkasıyla beraberim mutluluktan uçuyorum :10::10:

bndee 4 yıllık ilişkime 8 ay önce bitirdim iyikide bitirmişimm sonumuz yoktu çünkü ..şimdi 2 aydırlı hayatımda başka birisi var çıkıyoruz köylümüz olur kendisi ...sevmeye başladık biribirimizii anlaşırsak evlilik düşünüyoruz ilerleyen zamnlarda :)):nazar::nazar:

kizlar,yazdiginiz kadariyla 6 ay sonra hayatiniza birileri girmis.yani 6 ay sonra mi pasalar gibi olunuyor:D
3 ayim daha var o zaman :) insallah ben de buraya yazacagim.:51:

kizlar,yazdiginiz kadariyla 6 ay sonra hayatiniza birileri girmis.yani 6 ay sonra mi pasalar gibi olunuyor:D
3 ayim daha var o zaman :) insallah ben de buraya yazacagim.:51:

Yok yeeaa bekleme o kadar, hergün uyanınca iyiyim de ve iyi ol.. Boşver zamanı gelince doğru yanlış çıkıyor ortaya. Kendine saygılı ol, mutlu ol.:34::34:

4 senelik ilişkimi bitirdim tam 2 sene oluyor, döktüğüm gözyaşının hadde hesabı yok, üzüntüden hastanede yattım o derece, boşu boşuna kafamda büyütmüşüm salağı, ha içim acıyor mu bazen , ewet acıyor, ama iyi ki ayrılmışım, çünkü sonumuz yoktu, şimdi mutluyum, hayatıma giren çıkan oldu ama kızlar bişe söliyim mi size, hakkaten erkeklerin bi bok olduğunu sanmıyorum, hiçbirinin üzülmeye değeceğini bile düşünmüyorum...bu kadar kazık yedikten ve elimde tektaşla aldatılıp kaldıktan sonra evliliği uzak gördüm ama mantıklı bir evlilik yapma düşüncesindeyim, Allahtan ümit kesilmez tabi, napalım, ama iyi ki ayrılmışım, kendimi kaybetmişim kendimi hatırladım, yol ayrımındaysanız, yolunda gitmiyorsa hakkaten bırakın, ben çok sevdim , asla bırakamam diyordum, terkedilince anladım aşk diye bişeyin gerçekte var olmadığını... :51:

4 senelik ilişkimi bitirdim tam 2 sene oluyor, döktüğüm gözyaşının hadde hesabı yok, üzüntüden hastanede yattım o derece, boşu boşuna kafamda büyütmüşüm salağı, ha içim acıyor mu bazen , ewet acıyor, ama iyi ki ayrılmışım, çünkü sonumuz yoktu, şimdi mutluyum, hayatıma giren çıkan oldu ama kızlar bişe söliyim mi size, hakkaten erkeklerin bi bok olduğunu sanmıyorum, hiçbirinin üzülmeye değeceğini bile düşünmüyorum...bu kadar kazık yedikten ve elimde tektaşla aldatılıp kaldıktan sonra evliliği uzak gördüm ama mantıklı bir evlilik yapma düşüncesindeyim, Allahtan ümit kesilmez tabi, napalım, ama iyi ki ayrılmışım, kendimi kaybetmişim kendimi hatırladım, yol ayrımındaysanız, yolunda gitmiyorsa hakkaten bırakın, ben çok sevdim , asla bırakamam diyordum, terkedilince anladım aşk diye bişeyin gerçekte var olmadığını... :51:

aynen katiliyorum erkeklerin bi b*k oldugunu ben de sanmiyorum.universiteden fakultemden ve KK'dan arti yasadiklarimdan ogrendim bunu.
gercekten o kadar deger veriyoruz ki biz kizlar,hic degmiyorlar.hiiccc:50:
darisi basima,pasalar gibi oldugum gunler gelir insallah.
iyi insanlarla karsilassiriz insallah:)
donus yapmadi mi hic bu surede peki? 4 yili silip atmak kolay olmasa gerek..

sadece ayrılmamızdan 2 gün sonra aradı moralimi sordu, iyi dedim bende, soğuk konuştum, o kadar, ama o kadar çok beddua ettim ki, bütün işi gücü parası pulu hayatı bitti, karardı.... beter olsun inşallah , ayrılma kararını sen ver, güçlü olan sen ol, asla yedirtme hakkını, ben 4 sene bütün yaptıklarına susarak en büyük hatayı yaptım, çok özlediiğim zamanlar oluyor, hala bile bazen içim sızlıyor, ama bana yaşattıklarını hatırlayınca herşey çok başka oluyor canım, kimse kimseye bu kadar acı çektiremez, ha şimdi noldu, hiçbişe yanına kar kalmadı ...... ben kendimi toparladım, güçlüyüm, artık hiçbir erkek beni kolay kolay yıkamaz, allah beterinsen saklasın ama çok da sevip tepelere çıkarmayın benim gibi, aşık modunda yaklaşmayın , süründürün, o zaman değerli oluyorsunuz....

vallahi de billahi de unutuluyor :D çoktan unuttum. şimdi yeni birinden hoşlanıyorum ama işler biraz karışık :(((

sadece ayrılmamızdan 2 gün sonra aradı moralimi sordu, iyi dedim bende, soğuk konuştum, o kadar, ama o kadar çok beddua ettim ki, bütün işi gücü parası pulu hayatı bitti, karardı.... beter olsun inşallah , ayrılma kararını sen ver, güçlü olan sen ol, asla yedirtme hakkını, ben 4 sene bütün yaptıklarına susarak en büyük hatayı yaptım, çok özlediiğim zamanlar oluyor, hala bile bazen içim sızlıyor, ama bana yaşattıklarını hatırlayınca herşey çok başka oluyor canım, kimse kimseye bu kadar acı çektiremez, ha şimdi noldu, hiçbişe yanına kar kalmadı ...... ben kendimi toparladım, güçlüyüm, artık hiçbir erkek beni kolay kolay yıkamaz, allah beterinsen saklasın ama çok da sevip tepelere çıkarmayın benim gibi, aşık modunda yaklaşmayın , süründürün, o zaman değerli oluyorsunuz....

aynı seylerı ben de yaptım canim ya. darisi benim eskisinin basina..insallah benimki de beter olsun. olsun insallah!!
ayrica silip atmak kolay degildir elbette ozlenmez mi ya:(( ve gercekten guclu olmak gerekiyormus artik ben de kolay kolay yikilmam sanirim yine de buyuk konusmak istemiyorum..
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi..erkekleri surundurmek lazim..terkedenlere olum..

2 yıl önce bugün çıkmıştık :) unuttum aslında ama bugün saate bakınca 8 mayısı görünce hafiften bi hatırladım tuhaf oldum :)

aynı seylerı ben de yaptım canim ya. darisi benim eskisinin basina..insallah benimki de beter olsun. olsun insallah!!
ayrica silip atmak kolay degildir elbette ozlenmez mi ya:(( ve gercekten guclu olmak gerekiyormus artik ben de kolay kolay yikilmam sanirim yine de buyuk konusmak istemiyorum..
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi..erkekleri surundurmek lazim..terkedenlere olum..

jeliciğim benim artık tek istediğim onun hayatının rezil olduğunu görmek.
bana geri dönmesini aramasını yalvarmasını felan istemiyorum
beni ne için terkettiyse onu bulamasın diyorum
ve elbette göreceğiz onların hayatlarının mahvoluşunu
hele sen daha iyi göreceksin ;))

ben göremeyeceğim.. olsun..

jeliciğim benim artık tek istediğim onun hayatının rezil olduğunu görmek.
bana geri dönmesini aramasını yalvarmasını felan istemiyorum
beni ne için terkettiyse onu bulamasın diyorum
ve elbette göreceğiz onların hayatlarının mahvoluşunu
hele sen daha iyi göreceksin ;))

ben göremeyeceğim.. olsun..
canim benim tumm yuregimle "AMIN" diyorum:)
ben de onun rezilligini,perisanligini,pismanligini gormek istiyorum.
dengeler degissin istiyorum
Rabbim gostersin bize insallahh.
sen niye goremeyesin canim ya,esas ben goremem gibi geliyor,
dua edersek ve cok istersek Rabbim ikimize de gosterir merak etme;)

kızlar, walla ben imkansız derdim, herkes iflas eder, batar, ama bu benimki asla batmaz, hep 4 ayak üstüne düşer demiştimki ayrılmamızdan sadece 2 ay sonra cümle aleme rezillikleri çıktı ortaya, işyerinden kovulmuş, babasını kaybetmiş, dolandırılmış , evini kaybetti , itibar yerlerde felan, işteeee alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, bana dönecek yüzü olmadığını bildiği için bana dönemez, 4 sene ağır bi aşktan sonra artık benim yüzüme dahi bakamaz, bunu bildiği için geri dönemiyor, ama it gibi özlediğini o kadar iyi biliyorumki,sizinkiler de böyle, yedikleri bokları çooook iyi biliyorlar onlar, neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorlar, yüzleri yok dönmeye, herhangi bir başkaasıyla mutlu olabileceğini de düşünmüyorum çünkü hayatı boyunca hiçbir bayana bi hayrı dokunmamış ki bana dokunsun, isterse 1500 tane kadınla yatsın kalksın gezsin tozsun, yine de beni özlediğini adım gibi biliyorum, 2 yaz önce hayatım kararmıştı, intihar ediyodum, benim vebalimi nasıl ödeyecekti o zaman ? allah böyle al aşağı eder, umarım benim gibi tez zamanda hepsinin süründüğünü görürsünüz, bu süreçte bol bol dua ve salavat-ı şerife çekip benim hakkımı ondan al yarabbi, benim gücüm yetmiyo diye dua ettim, Allahım kabul etti

Canim cok gecmis olsun. Gecti gitti ama bir süre daha acisini icinde hissedersin. Güclü olup uzak durmaya bak.

ayyyy burası tam benlik bir yermiş :))
2 yıl biriyle çıktım deli gibi sevdim ilk aşkımdı en iyi arkadaşımdı dostumdu sırdaşımdı her şeyimd. Sesini duyduğum an tüm gün sırıtarak geziyordum herşey mükemmeldi.
Kendini beğenmişin tekiydi. Selin saçını düzleştirme kıvırcık yaptır derdi maşa yaptırırdım her sabah 6da kalkıp süslenirdim saçlarımı yapardım. Giydiklerimi beğenmezdi çantamı beğenmezdi pişkinin tekiydi. Hiç yakışıklı da değildi ama ben seviyodum onu benim gibi kızı da bulmuştu işte şanslı.
Tam bir depresifti üfleyip püflerdi seliin üstüme gelme derdi. Regl dönemimde bile ben onun nazını çekerdim. Kız gibiydi ya. Hiç neden yokken beni 3 kez bıraktı ayy anlatamam halimi size ilk terkettiğinde ağlamaktan evde tuvalet kağıdıyla dolaşırdım. Geceleri yastığıma dişimi geçirir hüngür hüngür ağlardım. Sabah olurdu ruh gibi gezerdim. O ise bir kaç hafta kafasını dinler arkadaşlarıyla pes atardı üzüldüğünü söylerdi üzüldüğünü söyleyen insan terkeder mi "hayır". Sonra da hiçbir şey olmamış gibi geri gelirdi. Aptalım ya her seferinde kollarımı açardım ona.
En son ayrılma aşamasına geldiğimizde bana ne dedi biliyor musunuz "sen ne zaman seni bırakcağımı anlasan kendine daha çok bakmaya başlıyorsun" dedi. Haklı. Aynen öyleydi her zaman bakımlı giderdim ama ilgisizliğini hissettiğimde kendime daha çok bakardım. Ama bu sözleri onun sonu oldu. Ne kadar kibirli olduğunu anladım. Yüzsüz sen kimsin ki be sen kendini ne sanıyosun :d
geçen ay doğum günüm vardı doğum günümü kutladığı gün bana "selin sen hep iyi bir kızdın bunların hepsi benim mallığım yüzünden oldu belki bir gün yine başlarız." dedi. O kadar nefret doluyum ki onun söyledikleri umrumda bile değil
çok alışmışım ona evet. Kendimi yalnız hissettiğimde ona ihtiyaç duyuyorum evet. çok güzel günler geçirdik evet.
Ama bana yaşattıklarını asla unutmucam. "sen ne zaman seni bırakcağımı anlasan kendine daha çok bakmaya başlıyorsun" dediği günden beri tek bir göz yaşı dökmüyorum çünkü ona acıyorum. Benim sayemde statü kazandı yatıp kalkıp bana dua etsin kültürsüz şey. Bırakın bu erkekleri ya üzülmeyin onlar üzülmüyo çünkü. Gidin bir aynaya bakın size bunu yapmaya kimin ne hakkı var. Insanların anneleri babaları ölüyor evleri yanıyor. şükredin valla dünyada bir sürü erkek var.

merhaba, henüz özel mesaj atamıyorum,

o yüzden, buraya yazmak istedim. Izmirde daısy cafede murat var,

ayrıca, alsancak kıbrıs şehitlerinde cafe du fıesta'da canan var. Diğerleri biraz frekans karıştırıyor.

merhaba, henüz özel mesaj atamıyorum,

o yüzden, buraya yazmak istedim. Izmirde daısy cafede murat var,

ayrıca, alsancak kıbrıs şehitlerinde cafe du fıesta'da canan var. Diğerleri biraz frekans karıştırıyor.

tamam çok teşekkür ederim çok sağol :))

kızlar aşık oldum ben aşık offf karşılıksız sevmek ne zormuş

Back
X