Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Terkeden taraf benim ama genede çok moralim bozuk, kendimi çok kötü hissediyorum :14:

Çok özlüyorum onu unutamıyorum, her saniye aklımda...

Severek ayrıldım ondan, o mecbur etti resmen... yaptığı salaklıklar yüzünden hep...:47:

off offfffff nasıl geçicek bu acı :50:

çook şükür paşalarrrrr gibiyimmmm arrtık ha burda onun emegide var tabi unutmamı çok kolaylaştırdın dediklerinle hem kalbimden
hem gözümden düştünn
huzurumda çokkk iyi çok şükürr:))):10::10::10::9::9:

jeliciğim benim artık tek istediğim onun hayatının rezil olduğunu görmek.
bana geri dönmesini aramasını yalvarmasını felan istemiyorum
beni ne için terkettiyse onu bulamasın diyorum
ve elbette göreceğiz onların hayatlarının mahvoluşunu
hele sen daha iyi göreceksin ;))

ben göremeyeceğim.. olsun..

canım Allah bir al aşağı eder hiç bilemezsin nasıl olmuş, benim canım yandı, iki gözüm iki çeşme suratına dedimki '' Allah en sevdiğini alsın elinden '' dedim, 2 aya kalmadı, 3 katlı bahçeli evi haczedildi içindeki eşyalarla yok yere... iki paralık oldu... hiç üzülmüyorum, daha beter olsun, ALLAH ım büyük işte, yaptığın iyilikleri fedakarlıkları önüne çıkarsın, bu dünyada çekmeden ölmez o merak etme...

Benim de gözümden o kadar düştükii ama içimde hala intikam hırsı var.. beni sevemeyen insan daha başka kimi sever bilmiyorum, inş yalnız ölür. egoist herif..

Peki ben nasıl kandım onun yalanlarına diye nasıl kızıyorum kendime nasıl kızıyorum anlatamam.

Ama ayrıldım öyle mutluyumki herşeye rağmen.. Beni seven insanı sevip öyle mutlu edicem, öyle de mutlu olucamki asıl ona yazık hayatı boyunca kimseyi sevemeyecek..

"Sana beni unut diyemem, çünkü ben seni unutamazdım..." (İncir Reçeli)

Terkeden taraf benim ama genede çok moralim bozuk, kendimi çok kötü hissediyorum :14:

Çok özlüyorum onu unutamıyorum, her saniye aklımda...

Severek ayrıldım ondan, o mecbur etti resmen... yaptığı salaklıklar yüzünden hep...:47:

off offfffff nasıl geçicek bu acı :50:

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de nişanlımdan ayrıldım 3 ay önce. Terk eden benim ve kararımdan bir an bile pişman olmadım. Ama yine de çok zor. Aslında "ben onu terk ettim" doğru ifade değil, doğrusu "O beni kaybetti"..

Şimdi zaman zaman anımsıyorum güzel anıları.. Ama ondan kurtulduğum için de mutluyum. Hayat enerjimi emen, beni tüketen bir insanla birlikte olmak çok yordu beni..

Boşver, arkadaşlarınla paylaş duygularını, sıkıntılarını anlat, içine atma, kolay bir şey değil. Neler hissettiğini paylaş, bu çok önemli. Kötü zamanların da olacak bir süre ama onları iyi hissettiğin zamanlar izleyecek..

terkettik ,ayrıldık, bitti.

bi boşluk var yeni birini tanıma yeni birini sevme
sizde de var mı bu duydu?

:44

Ben de geldim Hoşgeldimmm :) Gayet uzun yazıcam. Sebebi böyle olay yaşayan arkadaşlar varsa biraz olsun rahatlasın diye. Dünyanın en umursamaz erkeğiyle 5 yıl boyunca baş ettim. Deli gibi seviyordum dünyanın en yakışıklı erkeği geçse dönüp Maşallahh demek için bile bakmıyordum askere giti bekledim. gece nöbetinde saatler kurdum. pohpohladım paşalar gibi davrandım. ama kendisi ne arar ne sorardı 1 hafta telefonlarıma bakmazdı mesaj atmazdı ama dışarılarda gezerdi, facebookta takılırdı, arkadaslarıyla takılırdı benle görüşmezdi daha niceleri anlatsam Manas destanı olur o derece. Ben üniversiteye basladım o benden 4 yaş büyüktü bide. bölümüm icabı türkiyenin en iyi fakültesine yerleştim birazda onun için Ankara yazmıştım ama iyiki yazmışım okulumdan çok memnunum. Gelelim benim evimin tadilatı 1.5 ay sürdü. her gün defalarca ustalar girdi evime ben sevgilimi 1 hafta aradım mesaj attım tık yok. en son annesi açtı ''x'' abisiyle dışarda internet kafede Özlem'cim dedi bana. Annesini severim tatlı ve gercekci bir kadındı. ben de dedimki ona tesekkur ettiğimi söylersiniz. ayrıldık da haberim mi yok bu ne beni nasıl bırakıyor yanlız bu evde. ölsem arasam o telefon acılmıyor... sonra ben çok kinciyimdir. peygamber sabrım taştı... ayrıldım hemde ona bir köpek gibi davranarak ayrıldım. Yalvarmalar başladı tabi takmadım etmedim. O kadar kötü davrandım ki ona. sonra uzun bi konusma yaptım ona yüzyüze. o hep yere bakıyordu tabi benim başım dikti. ukalalık olmasın ama benim gibi bi kızın yanına onu yakıstırmıyorlardı ama benim için dünya güzeli ay parçasıydı. o büyü bitti. kendi kuyusunu kazdı. ayrıldım. hediyeler aldı. (5 yılda 1 kere almadı normalde) umursamadım takmadım. derken hayatıma 1.5 yıldır tanıdıgım biri vardı onunla konusmaya basladık o girdi. ondan ayrıldıgım gece konusmak istemedim arkadasımla aradı neselendirmeye calıstı tum gece konustu sonra ona ''beni sadece pişman etme'' dedim ve basladık. sonra ben ondan ayrıldım cunku cocugu uzdum biraz. o da mesajlarıma cevap vermedi 4 gün, ben de siliyorum seni her yerden dedim. ama her gece Allah'a ''Allah'ım hayırlıysa dönsün hayırlı değilse askından ölsemde dönmesin diye dua ettim. yaklaşık 1 ay sonra bir gece telefonum caldı o aradı :) kalbim duracaktı cunku keci inadı vardı ve cok havalı bi cocuktu yakısıklıydı sporcuydu, bana sarkılar dinletti, dayanamadım seni özledim dedim o da ben de seni cok özledim o yüzden aradımya zaten dedi ve ilk bulustugumuz yerdeydi arabasıyla burayı izliyorum dedi. o an okadar mutlu oldum ki... onu cok cok seviyorum önceleri cok deger veriyodum asık değildim ama suan cok seviyorum ve cok özel o... bazen iyiki ''x'' den ayrıldım diyorum ama içimi acıtan tek nokta şu; o hayatına girecek kıza artık temkinli ve iyi davranacak, ama onu benim kadar kimse sevemeyecek. ben de onu sevdiğim kadar sevemeyecegim kimseyi cunku tam bir aptallıktı. mantıklı tek bir yanı yoktu ilişkimizin. artık suanki erkek arkadasımla mutluyum gecelerce saatlerce dua ettim hayırlıysa olsun diye ve sonunda o aradı. cok mutluyum. takıntılı ve hastalıklı bir ilişkiniz varsa bitirin kızlar. sonra geriye bitirecek ne bir ilişki ne de sizden tek bir zerre kalıyor inanın. Cok uzun yazdım ama bu deneyimi hep paylasmak istiyorum böyle cok kişi var biliyorum cunku... :16:

terkettik ,ayrıldık, bitti.

bi boşluk var yeni birini tanıma yeni birini sevme
sizde de var mı bu duydu?

:44

Yeniden aşık olacağıma inanıyorum. Ve daha mutlu olacağıma. Karşıma değerimi bilen, önemseyen biri çıktığında eskisinden daha büyük daha derin bir aşk yaşayabilirim.

Sonuçta bir manyağa aşık olmuş ve onunla seneler süren bir ilişkiyi yürütebilmişsem düzgün birisiyle neden mutlu olmayayım ki :)

Umudumuzu yitirmeyeceğiz.

Bir aşık olurken karşımızdaki realitedeki kişiye değil de kafamızda yarattığımız ideal kişiye aşık oluyoruz ya. Oradan kaybettim ben sanırım. Daha gerçekçi olmak lazım ve bir insan sizi üzüyorsa uzatmadan bitirmek lazım.

Yeniden aşık olacağıma inanıyorum. Ve daha mutlu olacağıma. Karşıma değerimi bilen, önemseyen biri çıktığında eskisinden daha büyük daha derin bir aşk yaşayabilirim.

Sonuçta bir manyağa aşık olmuş ve onunla seneler süren bir ilişkiyi yürütebilmişsem düzgün birisiyle neden mutlu olmayayım ki :)

Umudumuzu yitirmeyeceğiz.

Bir aşık olurken karşımızdaki realitedeki kişiye değil de kafamızda yarattığımız ideal kişiye aşık oluyoruz ya. Oradan kaybettim ben sanırım. Daha gerçekçi olmak lazım ve bir insan sizi üzüyorsa uzatmadan bitirmek lazım.

sözlerinize diyecek birşey yok sadece :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Çok uzun bir ilişkimin ardından 1 sene geçti.

Beni aldatmasını,iftiralarını,yalan dolanlarını yaptığı hiçbirşeyi unutmadım :50:

Yaptığı kötülükleri unutamadığımı söyledim:43: içimde sevgiye dair hiçbirşey yok :7:
Dünyada sadece onla ben kalsak da bu saaten sonra olmaz.

yok tatlım anladım zaten demek istediğim bu kötülükleri bile hatırlamaya değmeyecek kadar aşalık bir adammış o :19: onu demek istedim yoksa sallaaa amaaan :7:

Bende kurtuldum bu kırık kalplilikten.. güneş bir başka güzel parlıyor hergün :21: ben bir yılda nelerimi görmezden gelmişim nasılda salmışım kendimi şimdi şaşırıyorum kendime :8: hergün süsleniyorum püsleniyorum :12: oh beee kendime geldim valla kızlar mutluyum, umutluyum ve çok huzurluyum :24: darısı diğer kızların başına :51::51:

Saçma hastalıklı bir ilişkiydi. Resmini gördüm bir başkasının alınına buse kondururken. Söyleyin bu yaptığının acısını çeker mi beni enayi yerine koymasıının cezasını çeker mi acaba. Bugün gördüm evet kızdım vs vs ama hiç değerim yokmuş ki onu da anladım. Yani ölümlerden ölüm oldu benim için. Atlatırım kolayca ama unutmam bana yaptıgı bu haksızlığı görmek istiyorum cezasını görebilecek miyim merak ediyorum.

laf anlatamamaktan bıkmış usanmıştım artık
tek derdin anlaşılmaktı
anlayış diye diye eridim bittim

olmadı olmadı

şimdi tek kendimi anlıyorum tekim daha huzurluyum
içimdeki birikmişler dağdanda öte ama dahada dayanacak gücüm yoktu

Saçma hastalıklı bir ilişkiydi. Resmini gördüm bir başkasının alınına buse kondururken. Söyleyin bu yaptığının acısını çeker mi beni enayi yerine koymasıının cezasını çeker mi acaba. Bugün gördüm evet kızdım vs vs ama hiç değerim yokmuş ki onu da anladım. Yani ölümlerden ölüm oldu benim için. Atlatırım kolayca ama unutmam bana yaptıgı bu haksızlığı görmek istiyorum cezasını görebilecek miyim merak ediyorum.

Canım ben de senelerde aldatılmışım ,tabi daha sonradan bunları öğrendim.Kendime kızdım ,bağardım çağardım ,bunalıma girdim ,kendimi eve hapsettim ama geçti acısı sadece içime nefret kaldı.Şu an sevgilisi ile fotoğrafına tiksinerek bakıyorum .
Umarım yaptıkları yanlarına kalmaz ,ben allaha havale ettim .Sen de öyle yap :40:

Son düzenleme:
Back
X