Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seçenekler çok fazla.. ne tür okumayı sevdiğini bilmiyorum ama ben şuan debi mocember okuyorum. onun kitaplarına bak istersen, böyle hoş hafif ve akıcı. çok edebi değeri yok ama insanın kafasını dağıtan romantik tarzlı kitaplar. meave bincy var yine aynı şekilde İrlandalı yazar. ben onun İtalyanca aşk başkadır ını okumuştum, hoştu. mesela latife hanım var, ipek çalışlar ın. o da yakın tarihimizi bilmek adına önemli bir kitap. okumadıysan madam bovary i kesinlikle öneririm, bir başyapıt.. şimdilik aklıma gelen bunlar. forumda kitaplarla ilgili topikler var, ordan da araştırabilirsin istersen..

mocember dışında hepsini okudum...

black_swann henüz yeterli sayıda mesajım olmadığından cevap yazamıyorum. Ilk fırsatta (ki bugün tamamlamış olurum) cevap yazacağım sana.. Bu arada romantik kitaplar okumayın öyle çok fazla. Dilerseniz ben de kitap önerebilirim sizlere.

sizde kitap önerin

Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer - Laurent Gounelle

Allah de Ötesini Bırak - Uğur Koşar

Iyi Hissetmek - David Burns

Hayata Dön - Gülseren Budayıcıoğlu

Aklıma gelenler bunlar.. Aynı zamanda kişisel gelişim ve olumlu düşünmeyle ilgili kitaplar. İlk ikisini ben okudum gayet beğendim. Diğerlerini ise gittiğim psikiyatri kliniği öneriyor.

black_swann henüz yeterli sayıda mesajım olmadığından cevap yazamıyorum. Ilk fırsatta (ki bugün tamamlamış olurum) cevap yazacağım sana.. Bu arada romantik kitaplar okumayın öyle çok fazla. Dilerseniz ben de kitap önerebilirim sizlere.

aa haklısın ben hiç farkında değilim senin mesaj sayının:1: bak mesaj sayısını doldurmaya çalışanlar için bir alan var, istersen oraya karala karala dolsun:1::1::1:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=452664&page=5730

bu arada öyle aman aman romantik değil kitaplar, genelde önce yıkılmış sonra güçlenmeye çalışan ve bu arada da aşkı bulan kadınların öyküsü:ssz: sen ne önerirsin?

okudum az önceki kitap tavsiyelerini. not ediyorum.

Son düzenleme:
demet altınyeleklioğlunun tüm romanları insanı tarihin derinliklerine götürüyor...

evet... nihayet buraya "topik başlığının hakkını vererek" yazmanın vaktidir..

ayrılığımın üçüncü yılına yaklaşırken dönüp arkama bakıyorum da, bütün o gözyaşlarım, özlemlerim, hayal kırıklıklarım, her gece allahım ne olur dönmek istesin diye dualarım yalvarışlarım, güneşsiz karanlık günlerim..bu üç senede elimde kalan tek şey kaybettiğim yaşam sevincim sağlığım ve ışıltım oldu. hayatta bir gram ilerleyemedim. bu ayrılık sürecini bir fırsata dönüştürüp kendimi geliştiremedim, kendime bir gelecek yaratamadım. tek yaptığım evde mutsuzluğa boğularak yaşamak oldu. ama artık o kısır döngüden kurtuldum. yeniden nefes almaya başladım. belki herşey pırıl pırıl berrak değil şuan, ama ben onu yüreğimden aklımdan ruhumdan çıkardım. ciğerlerim sökülene kadar acımı çektim ve o içimde bitti. hayatıma birini nasıl alıcam nasıl yeniden birini sevicem kaygılarım da hayatıma birinin girmesiyle son buldu. ve şunu da anladım ki insan yeniden sevebiliyor.. belki öncesindeki gibi yakıcı bir sevgiyle değil ama yine de seviyor. sakin, huzurlu bir sevgiyle. gerçi benim sevme tarzım mı böyle bilmiyorum ama bi türlü huzuru bulamadım ben nedense:KK57::KK48:

neyse.. uzun sözün kısası unuttum ve iyiyim artık.

evet... nihayet buraya "topik başlığının hakkını vererek" yazmanın vaktidir..

ayrılığımın üçüncü yılına yaklaşırken dönüp arkama bakıyorum da, bütün o gözyaşlarım, özlemlerim, hayal kırıklıklarım, her gece allahım ne olur dönmek istesin diye dualarım yalvarışlarım, güneşsiz karanlık günlerim..bu üç senede elimde kalan tek şey kaybettiğim yaşam sevincim sağlığım ve ışıltım oldu. hayatta bir gram ilerleyemedim. bu ayrılık sürecini bir fırsata dönüştürüp kendimi geliştiremedim, kendime bir gelecek yaratamadım. tek yaptığım evde mutsuzluğa boğularak yaşamak oldu. ama artık o kısır döngüden kurtuldum. yeniden nefes almaya başladım. belki herşey pırıl pırıl berrak değil şuan, ama ben onu yüreğimden aklımdan ruhumdan çıkardım. ciğerlerim sökülene kadar acımı çektim ve o içimde bitti. hayatıma birini nasıl alıcam nasıl yeniden birini sevicem kaygılarım da hayatıma birinin girmesiyle son buldu. ve şunu da anladım ki insan yeniden sevebiliyor.. belki öncesindeki gibi yakıcı bir sevgiyle değil ama yine de seviyor. sakin, huzurlu bir sevgiyle. gerçi benim sevme tarzım mı böyle bilmiyorum ama bi türlü huzuru bulamadım ben nedense:KK57::KK48:

neyse.. uzun sözün kısası unuttum ve iyiyim artık.
10 yıl geçmiş koskoca 10 yıl. Tevafuken girdim ve gördüm inanamıyorum.. Eskilerden pek kişi kalmamış gibi. Beni umarım hatırlarsın, gerçi görür müsün bilemem ama. Umarım görürsün. İnşallah artık iyisindir.. Bu sitede acı çeken bütün arkadaşlarımız umarım huzuru bulmuştur :)

Back
X