Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
'Sevgilisinden ayrılanların topıcı'nden yeterınce sıkılmıs yeterınce bunalım gecırmıs ve artık mutlu olmak ıstıyoruz farklı seyler konusmak ıstıyoruz dıyenlerın topıcıne hoşgeldinizzzzz :sm_cool:

kızlar yoklama alıcam hadı nerdesınızz :umursamaz:

ecrinim ben geldim kuzumzemuszemus 2.kim bakalım hımm derya olur bence

ben geldım:))))
hayrlı olsun topık ortıcım...
ınsallah ayrıldı dıye uzulenler degıl ıyıkı ayrılmısım dıyenler gelır....
hayırlı bı topık olsun ınsallah

tahminim tutmadı ama bu topiğe 2.gelen olarak seni görmek beni çok sevindirdi ebrum opuyorumnanaktan

umarım yakın zamanda burada olurum:) daha 2gün oldu biteli bakalım:P

canlarım benımm hosgeldınız kızlar cok sıkılmıstık orda hergun aynı bandı gerı sarıp sarıp dınlıoduk
yedık bıtırdık kendımızı amann bu nee yeterrr bee :sm_cool:

ortım prensesım nasılsın cnm gorusemıoduk :dilcikar:

2 gun mu tamam senı cekırdekten yetıstırıcez oleyse hıc gıtme ayrılık tecrubelerımızle 1 haftaya kalmaz toparlarız senı kaydirigubbakcemile3

2 gun mu tamam senı cekırdekten yetıstırıcez oleyse hıc gıtme ayrılık tecrubelerımızle 1 haftaya kalmaz toparlarız senı kaydirigubbakcemile3

:))) oky zaten toparlanmaya çalışıyordum çok sevdiğim bu olayıkaydirigubbakcemile3

olursun cnm yaa bizze takıl kafanı dağıtırsın zemuszemus

canlarım benımm hosgeldınız kızlar cok sıkılmıstık orda hergun aynı bandı gerı sarıp sarıp dınlıoduk
yedık bıtırdık kendımızı amann bu nee yeterrr bee :sm_cool:

ortım prensesım nasılsın cnm gorusemıoduk :dilcikar:

hoşbulduk şşekeriiimm ohh be hakkaten gülelim eğlenelim artık ne o öyle hep bi buhran Şeniz

Topiğiniz hayırlı olsun kızlar :)
Burada bi dene bunalımlı mesaj görürsem kötü içerikten şikayet ederim sizi :roflol: :roflol:

:))) oky zaten toparlanmaya çalışıyordum çok sevdiğim bu olayıkaydirigubbakcemile3

gel sen gel bızde daha ne cevherler var oo oooo oooo aklına bıle gelmezz opuyorumnanaktan
hele gulın anammm gulın ve ben burda oldugumuz surece agzından cıkan ılk buhranlı lafta yersın zopayı :mymeka:
hee bıde hayatamız var deryamız var onlarda gelsın bak cıdden aklına gelmez opuyorumnanaktan
bıtek solucan dan suphelıyım onu buraya sokmasakmı kız gulın mahveder bızııı burda da bı onu duzeltemedık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olursun cnm yaa bizze takıl kafanı dağıtırsın zemuszemus

hoşbulduk şşekeriiimm ohh be hakkaten gülelim eğlenelim artık ne o öyle hep bi buhran Şeniz
oyle yaa dur bak toplansın kızlarımız guzel gunler gecırıcez ınsallah bıttı artık uzuntulerımız eskıde kaldı kaydirigubbakcemile2

Burada bi dene bunalımlı mesaj görürsem kötü içerikten şikayet ederim sizi :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok guldum yaa :roflol:
damm bunalımlı tek bır laf yk söz :lepi:

gülınim saol canım benım...nabersın ıyımısın

ortıcım ecrınım...ıyım gulum sende ıyıısn haberlerı aldım ...herseyın hayrlısı dıyorum ...baska ne var ne yok ....napcez topıkte enerjı toplayıp dagıtalım:)))

mona direk kazene şikayet edelim burda bunalımlı msj yazanı :roflol:

gel sen gel bızde daha ne cevherler var oo oooo oooo aklına bıle gelmezz opuyorumnanaktan
hele gulın anammm gulın ve ben burda oldugumuz surece agzından cıkan ılk buhranlı lafta yersın zopayı :mymeka:
hee bıde hayatamız var deryamız var onlarda gelsın bak cıdden aklına gelmez opuyorumnanaktan
bıtek solucan dan suphelıyım onu buraya sokmasakmı kız gulın mahveder bızııı burda da bı onu duzeltemedık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyle yaa dur bak toplansın kızlarımız guzel gunler gecırıcez ınsallah bıttı artık uzuntulerımız eskıde kaldı kaydirigubbakcemile2

kuzum güldürdün beni yaa ama hakkaten bende solucandan şüpheliyim kız onu düzeltmek için anam ağlıyo dilimde tüy bitiyo kız gelip yine özledim demiyomu üstümü başımı parçalayasım geliyo :roflol:

ortıcım ecrınım...ıyım gulum sende ıyıısn haberlerı aldım ...herseyın hayrlısı dıyorum ...baska ne var ne yok ....napcez topıkte enerjı toplayıp dagıtalım:)))

iyiyim ebrum yaa ben çok iyiyim sende iyisin dimi sakın kötüyüm deme :olmaz:

selam hatınlar napıosunuz bne unuttum valla hehhe iiim

o zaman ne diyoruz bizi üzenlerin canı cehenneme:) oh beeee iyi geldi
düşündükçe batıyoruz en dibe

iyim cnm daha ıyı olucam ınsallah zamanla :)
derya ve hayata yk daha gelsınler kopucaz burda hosgeldınız partısı dusunuyorum :roflol:

mona direk kazene şikayet edelim burda bunalımlı msj yazanı :roflol:

kuzum güldürdün beni yaa ama hakkaten bende solucandan şüpheliyim kız onu düzeltmek için anam ağlıyo dilimde tüy bitiyo kız gelip yine özledim demiyomu üstümü başımı parçalayasım geliyo :roflol:

he ya o kızı bı bıraktıgım gıbı bulamıorum ama yılmak yk onuda duzeltıcezz ınsallahh:oklava:

selam hatınlar napıosunuz bne unuttum valla hehhe iiim

a.s deryam nerelerde kaldın yaa kulagınızı cınlatıp duruoruz burda hıc baktıgınız yok :dilcikar:

o zaman ne diyoruz bizi üzenlerin canı cehenneme:) oh beeee iyi geldi
düşündükçe batıyoruz en dibe

sende var ya ben muthıs bı ışık goruorum bu hızla gıdersen onumuzdekı bu hafta 'o da kim 'die konusmaya bıle baslarsan supper bole devamm ŞenizŞeniz

Back
X