E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
olmaz kızsakta anlat ıyıyı kotuyu bırlıkte yasayalım :teselli:
anlat bakım :mymeka:
anlat bakım :mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BANA KİZİOSUNUZ DİE KONUSMAMA KARARİ ALDİM :sinifsinif:
canım bız sen küs konuşma kararı al dıye kızmıyoruz bızım sana kızmamızın sebebı bılıyoruz cok sevıyorsunuz ve zayıf noktan senın lale ve gene acı çekmenden üzülüyoruz,korkuyoruz yoksa ıstedıgın kadar konuş ama senın mutsuz olman bızım en son isteyeceğimiz şey ne yazık ki lale bunu yapıyor senı üzüyor.keşke aranız süper olsada sürekli bahsetsen en cok biz sevınırız canım benım.Şenizopuyorumnanaktan
bişi olmadı kuzum.en son o msjı yazdı işte,o günden sora ses soluk yok yani hafta sonundan beri.
ben anlamıorum zaten onu napmaya çalışıo.hem böle msjlar atıo hem de icraat yok.
millet dio en sonunda o gelicek sana barışalım teklifiyle die ama bilmiorum.. :1shok:
cnm bana sankı o anda boşta kalınca esince yapıo sonra aman olmazsa olmasın dıo gıbı gelıyor.. yada yanılıyorum.. bı tutarsızlık varr bu lalede ama neyse..
kızlar ablamla konustum sımdı teyze oluomusummmm daha yenı teyze oldum ben ya 1 sene nısanda doldu bu ne hıızzzzzzzz![]()
kızlar ablamla konustum sımdı teyze oluomusummmm daha yenı teyze oldum ben ya 1 sene nısanda doldu bu ne hıızzzzzzzz![]()
solucanda gelişmeler vaqr desenize...
hayata gene tatile gidio..
ecrin sne naptın kızz..........
ya boşta kalınca aradını sanmıorum,dedine bakılırsa aklından hiç çıkmıorum.
birde kendini unutturmak istemio gibime gelio..her ne kadar sana acı çektirmek istemiorum desede..bana acı çektirmk istemeyen adam hiç aramaz msj atmaz ama bu öle deilki............
belkide cidden ailesi yüzünden arayamıo,çaresiz bi durumda ama ben olsam bu kadar sewip özlerken ailem hiç de umrumda olmazdı açıkcası.
ecrincim cok sevındım gözün aydın fıstıkım....
Allah sağsalim dünyaya gelmesini,analı babalı büyümesini nasip eder umarım.
solucan bende ecrinin fıkrıne katılıyorum ya söyle bırsey var her aıle baskı yapar ,sevse onlarada kabul ettırırdı bırsekılde gercekten sevse.
bu arada kızlar ben topikleri okuyorum kadınların kocalarıyla olan sanırım bız bır ılıskıye başladık ama adı konmadı çok komik bırsey oldu durun anlatıyım benmı abartıyorum.
ben rock tatılıne gıdıcem arkadaşlarımla foçaya canada gel dedim.canda ok gelırım zaten bende ıstıyordum dedı dedım ben bır erkek arkadaşımla kalıcam dedım hemen sormaya başladı nerden kım ne zamandır tanıyorsun ben neden bılmıyorum ve en sonunda gerek yok ben kalırım yada sende pansıyonda kalırsın dedı dedım ben çadırda kalıcam oda dedı bende kalırım dedim senın bır yerlerın tutulmasın sonra olsun ama umarım çadır büyüktür bılıyorsun ben dubleyım dedı dedım oda kalır yada senınde istedğin bırısı kalır ne dese beğenırsınız gerek yok bız çift olarak kalalım.sizce bu dıyalogta sadece arkadaşlık mı var?
Hep böyle bu cocuk ya anlamıyorum.ve bu hafta ızne cıkıcağımı bılıyordu nereye gıdeceksın dedı dedım marmarıse marmarıste kım var teyzem hmm dedı .bende gelırım ben otelde kalırım bırlıkte tatıl yaparız dedı ok dedım.sonra ıstanbula gelme olayı cıktı dedi sen git nasıl olsa ben senı yanlız bırakmam yada rahat vermem mesajlaşırız hep bız dedı.
tüm bu dıyaloglar arkadaşca mı?
solucanda gelişmeler vaqr desenize...
hayata gene tatile gidio..
ecrin sne naptın kızz..........
ole cnm ya bızımkı pek bı mınıktı ya abı olucak ınsallah ınanamıyorumm kaydirigubbakcemile3olsun ne güsel işte minicik bşi sew sew bitmez çok şeker.![]()
buarada bsy yazdım yorum yapın bakım sızce bızım dıyaloglarımız arkadaşlıktanmı ıbaret ?
hande bu çocuk senin yıllardır arkadasım die bahsettiğin çocuk mu yoksa bir başkası mı?