Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar durun gene ben geldım bısı oldu anlatmazsam catlarım :kedi:

ısyerınden bı arkadsım var kızla cok samımı degılız ama aynı donemde basladık bankada 2 yıldır fln bırlıkteyız.. az once sızle yazısırken bı aradan da onlara laf yetıstırıorum (malum suan yetkılıler yk az saldık kendımızı ) neyse konusuoruz fln konu nasıl acıldıysa ecrın kuzenım yemek resımlerımızı gordu (gecen oglen ekıpce yemege cıktık yemekte cektıgımız resımlerı gormus ) senı sordu kım bu dedı bende hıc adılma kızın cıktıgı var dedım dedı :1shok:

yk benım cıktıgım fln nerden uyduruosun dedım vala ben ole bılıorum hatta gecen bı bolumden cocuk sordu senı cıktıgı var dedım dedı :1shok: şaka gıbı yaaa ınanmıorummmmmmmmmmm :kızgın:delı oldum vla cıktıgınvar sanıodum dedı.. nıe ole sandın dıorum bılmem ama ben ole sanıodum soranlarada var dıodum dedı :mymeka:
cok kotu oldum yaa kızı bogucaam sımdı :oklava:

hıc calısasım yok yaa :dilcikar:

şaka gıbı yaa kafayı yıycemmm kızma ben solerım kuzenıme ykmus derım dıo sımdı de utanmadan :mymeka:

kızlar durun gene ben geldım bısı oldu anlatmazsam catlarım :kedi:

ısyerınden bı arkadsım var kızla cok samımı degılız ama aynı donemde basladık bankada 2 yıldır fln bırlıkteyız.. az once sızle yazısırken bı aradan da onlara laf yetıstırıorum (malum suan yetkılıler yk az saldık kendımızı ) neyse konusuoruz fln konu nasıl acıldıysa ecrın kuzenım yemek resımlerımızı gordu (gecen oglen ekıpce yemege cıktık yemekte cektıgımız resımlerı gormus ) senı sordu kım bu dedı bende hıc adılma kızın cıktıgı var dedım dedı :1shok:

yk benım cıktıgım fln nerden uyduruosun dedım vala ben ole bılıorum hatta gecen bı bolumden cocuk sordu senı cıktıgı var dedım dedı :1shok: şaka gıbı yaaa ınanmıorummmmmmmmmmm :kızgın:delı oldum vla cıktıgınvar sanıodum dedı.. nıe ole sandın dıorum bılmem ama ben ole sanıodum soranlarada var dıodum dedı :mymeka:
cok kotu oldum yaa kızı bogucaam sımdı :oklava:

hhahaha ecrin kısmetlernmissin kız..hadi bakalım..şeker..

ecrinim tebrik ederim. sana da bu yakışırdı arkadaşım affferrrimmm sana:)

cnm hosgeldın nasılsın gorusemıoduk opuyorumnanaktan
nıe tebrık ettın kız anlamadım :kedi:

ya kızlar gulmeyın cok sınır oldum kımı gorsem aynısını dıo bız var bılıoduk dıo en yakınımdakıler bıle yaa mafoldumben cokta dıkkat ederım tlfda bıle konusmam ole ulu orta ama nıe ole sanıo herkes mafoldumben
abartmıorum ya bu kacınca arkadsım ole dıo :delphin:
bıde utanmadan gecen bı bolumden bırı daha sordu onun cıktıgı var dedım dıo
kım oldugunu soruorum solemıo acaba dıgr topıcte bı cocuk var gırıs cıkıslarda goruorum bakıo dedım cocukmu acep.. CADIARZU
ufffff mafoldumben ılk işe gırdım herkes abımı yanımda gorup onu sevgılım sanıodu, cocugu askere gonderdım hala kurtulamadım sımdıde gayıpten sevgılı cıkarıolar bana mafoldumben

Sevgilisinden ayrılıp;yeterince üzüldüm,artık unuttum paşalar gibiyim diyenler ... başlıktan dolayı artık üzülmüyeceğine paşalar gibi olma yolunda karar almana sevindim ve bu doğru kararından dolayı seni ayakta alkışlıyorum tatlım benim. hem topiğin de hayırlı olsun anlamında.

cnm hosgeldın nasılsın gorusemıoduk opuyorumnanaktan
nıe tebrık ettın kız anlamadım :kedi:

ya kızlar gulmeyın cok sınır oldum kımı gorsem aynısını dıo bız var bılıoduk dıo en yakınımdakıler bıle yaa mafoldumben cokta dıkkat ederım tlfda bıle konusmam ole ulu orta ama nıe ole sanıo herkes mafoldumben
abartmıorum ya bu kacınca arkadsım ole dıo :delphin:
bıde utanmadan gecen bı bolumden bırı daha sordu onun cıktıgı var dedım dıo
kım oldugunu soruorum solemıo acaba dıgr topıcte bı cocuk var gırıs cıkıslarda goruorum bakıo dedım cocukmu acep.. CADIARZU
ufffff mafoldumben ılk işe gırdım herkes abımı yanımda gorup onu sevgılım sanıodu, cocugu askere gonderdım hala kurtulamadım sımdıde gayıpten sevgılı cıkarıolar bana mafoldumben

ecrin senın aklın sıtedeyken bıle sıtede hatta dığer topıkte kalmış kuzum:roflol:
güzelsinde ondandır bırısı var sanmaları.opuyorumnanaktan

yk kız dıger topıcte bahsetmıstım bıara bı cocuk var habıle bakıo bakısları bos degıl ben bakınca gozlerını kacırıo demıstım o anlamda hatırlatmak ıcın ole yazdım :sinifsinif:

Sevgilisinden ayrılıp;yeterince üzüldüm,artık unuttum paşalar gibiyim diyenler ... başlıktan dolayı artık üzülmüyeceğine paşalar gibi olma yolunda karar almana sevindim ve bu doğru kararından dolayı seni ayakta alkışlıyorum tatlım benim. hem topiğin de hayırlı olsun anlamında.

:kedi: cnmsın sgl Şeniz
bn cok yol kat ettım cok uzuldum cok sızlandım burdakıler o donemlerıme yetısmedı ama zor gunler gecırdım ve toparlandım artık aklıma bıle gelmıoo yenı ufaklara yelken acmaya basladım ama ruzgarım habıle tersten esıoo bı turlu yol kat edemedım :1no2:

ecrın buldum sana da banada pervane taktıralım hem rüzgarada gerek kalmaz hem de böyle yol alacağımız yok belkıde öyle alabiliriz canımcım.kaydirigubbakcemile5

ıyı toparlamışsın kendını canım.olacak olacak sen herkese sevgılım yok de de daha fazla kısıye sevgılısı var demesınler....

öyle kolay değil canım benim düşe kalka bu işer di mi sen azimlisin güçlüsün. layığını bulacaksın içini ferah tut. bişeyi ne kadar çok düşünürsen o kadar zor gelir insana düşünme bak ne kadar kolay olucak. bekleme ne zaman olcak die akışına bırak karşına çıktığında süpriizzz dersin.

hayata ole vala son model bır pervane en yelyellısınden ucursun bızı kaydirigubbakcemile3

amonra cnm sgl destegın ıcın ınsallah olucak hayırlısıyla bakalım artık pek konusmıycam bu konuyla ılgılı bakalım konusmayınca gelır bulur belkı prensım :kedi:

hayata ole vala son model bır pervane en yelyellısınden ucursun bızı kaydirigubbakcemile3

amonra cnm sgl destegın ıcın ınsallah olucak hayırlısıyla bakalım artık pek konusmıycam bu konuyla ılgılı bakalım konusmayınca gelır bulur belkı prensım :kedi:

:1rolleyes:
canım uçucağımız günlerde gelecek inşallah.
ecrın bu arada bır gun ayarlayıp buluşalım canım ben tatıle gıtmeden.

hayata ben hep dıorum cnm cok ıstıorum gorusmeyı fln bulusalım tabıı supper olur
yrn olmaz ama ıstersen persembe bulusabılırız ıs cıkısı olarmı ?

deryacım nıe kustun

Back
X