Sevgilisinden ya da einden byk olan var m ? ))

ben değilde çok yakın bi ark.ım sevgilisinden 3 yaş büyük...
hem zihinsel hem bedensel:mymeka::smiley-cool:

ben de 7 ay büyüğüm
ama bana cocuksun sen ben buyutcem senı der
bence sorun degıl bır ıkı yas ..halam la teyzem de esınden 2 yas buyuk ama onlar daha genc duruyo cunku kocaları şişman :))

şu pek moda olan 'evlilik programlarına' katılan kossskoca adamlar,kendilerinden 15-20 yaş küçük kadın aradıklarını söylüyolar ve işin garibi bu hiçte yadırganmıyo!
ama bi kadın çıkıpta,ben kendimdem küçük bi eş istiyorum dese,nasıl da kınanıyo ki, bence kınanmamalı ya da herikisi de kınanmalı..

neyse bence sözün özü; ''aşk varsa ortada,yaş problem değildir.'

bende eşimden 2,5 yaş büyügüm bır bebegımızde var...o benden daha olgun gösterıyor kımse ınanmıyor ben ondan büyügüm..aramızda sorun olmadı hıc..ılk tanıstıgımızda saklamıstı..sonra acıkladı kabul etmedım... bır sekılde yapıstı bırakmadı evlendık..aılesı karsı cıkıyordu ama sımdı evlıyz bebegımız var ve cok mutluyuzz:d.Dopuyorumnanaktan

bende eşimden 2 yaş büyuüğüm ve keske olmasaydı anobisin dediği gibi küçük bir erkekle ugraşmak çok zor bence bir erkek kadından 10 yıl daha geç olgunlaşıyor.

Böyle bir durum yaşamıştım. Konumlar ve yaşantı tarzı değiştiriyor olayları. Bizim aramızda 2 yaş vardı, ben 2 yaş büyüktüm ve ilişkiye başlarkende bunu bilmiyordum açıkçası, başlayıp ilerledikten sonrada öğrendiğimde önemsiz olduğunu düşündüm.

Sonra ki zamanlarda sıkıntı oldu. Uzun bir ilişkiydi. Sözlülük derecesine gelmiş bir ilişkiydi. Buna rağmen bitti ve bitmesi nedenleri içinde benim ondan çok olgun olmam da vardı. Bu sıkıntı oluyordu.
Birde yaşı küçük olunca okul, iş vs sıkıntı oluyor. Uzun süre beklemek durumunda kalıyorsunuz , buda sıkıyor. Konumlada alakalı yani.

Herkes bunları yaşar mı yaşamaz. Çok tanıdığım var eşinden büyük olan, hiçte sıkıntıları yok.
Büyük olması tercihimdir(öylede oldu) ama, erkekler geç olgunlaşıyor malesef.

aslında böyle bir konunun bile olması ne kötü
nasılki erkeklerin kadınlardan büyük olması normal karşılanıyorsa bence erkeklerin küçük olmasıda önem arz etmemeli
ben badem gözlümden 3 yıl 4 ay büyüğüm

Yaşın önemi yok bana göre kesinlikle önemli olan karakter ve kişideki bilgi birikim..
Benden küçük bi erkekten hoşlansam sorun etmezdim herhalde tabi bikaç yaş..Yani 5 yaş a kadar olabilir sonrası içinde düşünmek lazım derim.Bi ilişkinin yürümesinde yaş farkından çok daha önemki kriterler var yaş nedir ki..:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…