Sevgilisinden ya da einden byk olan var m ? ))

akil yasta degil yaw basta ne sorun yapiyosunuz bende buyugum nolmus yane
seviyoruz mutluyuz buda bize yeter:smiley-cool:

Sevdiğimden 1 sene 8 ay büyüğüm ama nedense görenler inanmazlar.
O yaşından büyük bense yaşımdan küçük gösteriyorum.
Olgunlukta zaten beni sollar

ben eşimden 3 yaş büyüğüm ve hiç sorun olmadı zaten küçük gösteriyorum problem yok dış görünüş olarakta ,anlaşma olarakta

esim benden 6 yas kücük! ve cok mutluyuz. bunu cok kompleks yaptim baslarda ama o hic yapmadi ve bunu atlattim umarim ilerde sorun yasamam birbirimizi cok seviviyoruz. cocuk ruhluyum o ise olgun yapida esitliyoruz.
canım ben de nişanlımdan 4 yaş büyüğüm ve o maşallah uzun boylu yapılı yakışıklı üstelik çok hayranı var ben bu konuda yaşı çooook takıyorum gerçekten kompleks yaptım ay yüzüm mü kırıştı aman bi yerim mi sarktı ya beğenmezse ya daha genç güzel birine bakarsa diye düşünmekten kafayı yedim ha bi de ben 27yim ama her gören 20 21 sanıyor o da 23 ama onu da 28 30 sanıyolar yani sen nasıl atlattın bunu o kompleks nasıl geçti yardımcı olur musun

benim sevgilimin doğum tarihiyle ilgili bir çok problem var yaşıt da olabiliriz ben ondan en fazla 4 ay büyüğüm ama nüfusta 3 yaş küçüğüm görünüşte ise benden en az 2 yaş büyük duruyor

ben de 15 ay büyüğüm bi arkadaşımız öğrendiğinde arkadaş ortamımızla otururken, aa o zaman lenore büyük ondan deyip bi durmuştu ve başka bir arkadaş ee ne olmuş demişti ona bana kalmadan bence de çok sorun olmaz 2 yaş ama daha ziyade karakterle ilgili bir durum bu. belki biraz daha olgun olman gerekir bazı olaylar karşısında..

bende esimden 5 yas büyügüm. ilk baslarda ben dert etsem de esim hic dert etmiyor. zaten aynaya bakinca yüzündeki kirisiklar benden fazla. hatta gecenlerde iyi bir parfümeride kirisik karsiti krem sordugumuzda esime yöneldi kiz. esim tabe cok bozuldu. kocami cok seviyorum ve o da bana yavru ceylanim diyor. her ne kadar yavru biraz kartlasmis olsa da :) yas önemli degil kizlar önemli olan kafa :)))

5 ay büyüğüm ama ekim doğumlu olduğum için araya seneye giriyor ve ben onu bunu koz kullanıp çok uyuz ediyorum

ben eşimden 2 yaş buyugummm şükürler olsun mutlyuzda ama yenı tanıstıgımız kısıler sorunca bıraz utanıyorum galıbaaa ben bazan yuzume krem falan surunce esım bakar bende farkı acıl kapatmam lazım dıye esprı bıle yaparımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…