Sevgilisinden ya da einden byk olan var m ? ))

kaydirigubbakcemile3
ben eşimden 4 ay büyüğüm ama o daha büyük gösterio zemuszemus

Kendimden 1 yaş küçük olan biriyle görüşmüştüm ve hiç kavga etmemiştik ama daha sonra annem bir laf söyleyince yaşı ile alakalı ayrıldım ama hala arkadaşız nedense bir derdim olsa hep onu ararım oda bıkmaz benden...Şu an kendmden 8 yaş büyük biriyle beraberm ve maalesef aynı olgunluğu bundan göremiyorum.Demek ki önemli olan yaş değil kişiler ve kişilikleri...

anneniz ne sölediki??
akannehir

Ben son sınıftaydım mezun olcaktım o 3 te idi(üni.de)...Yok seneye onu sen okutursun vs alay etti.Yok ona mı kaldım aman o an ağır geldi annemin öle alay etmesi işte...Zaten bende küçük diye tereddütteydm yaptım bir hata işte..

nese ya geçmişte kalmış hayırlısı olsun büyükler herzaman haklı bence...

esim benden 6 yas kücük! ve cok mutluyuz. bunu cok kompleks yaptim baslarda ama o hic yapmadi ve bunu atlattim umarim ilerde sorun yasamam birbirimizi cok seviviyoruz. cocuk ruhluyum o ise olgun yapida esitliyoruz.

Cerenlife benide senin gbii bi sorunum var bende benimkinden büyük gsöterdiğimi söyledi bir -iki kişi çok kafaya takıyorum napacağımı şaşırdım sende benim gibisin...

bizde de tam tersi kaydirigubbakcemile3 balım benden 7 yaş büyük kaydirigubbakcemile üstelik o bayağı büyük gösteriyor 26 yaşında olmasına rağmen gören herkes 30 sanıyor :çok üzgünüm: bense minyon olduğum için 19 olmama rağmen 15 gibi duruyrum :roflol: arada uçurum oluşuyor yani hihoyyyt ama olsun sevgi olduktan sonra hiç önemi yok:asigim:

eşim benden 8 yaş büyük bana her zaman sen benim çocuğumsun der
nişanlıyken eşimin teyzeleri falan dalga geçmiş ....... aldı kendisine bi bebek büyütsün demişler çekemediler tabi:ecrin_bebek:

çokta iyi anlaşıyoruz bazen onunda aşırı büyüklüğü tutuyo ama ben yinede kendi rayıma getiriyorum onu oda benimle çocuk oluyor

geçmiş yıllarda yayınlanan dizileri gördüğüm zaman diyorum bu dizi yayınlandığı dönem ben ilkokul 5 e gidiyordum sen kaça gidiyordun
oda üniv 1

ozaman görsen alırmıydın beni diyorum yok diyor opuyorumnanaktan

bende eşimden 2yaş 1ay büyüğüm ama keşke evlenmeseydim olmuyo sevgiliyken herşey güzeldi sorun olmuyodu ama evlenince çok farklı oluyo küçükle uğraşmak çok zorakannehir

sevgilim benden 2 yas büyük ama bazen onun daha büyümemiş biri olrak kabul ediyorum ki ölede erkekler gercekten bizden daha cokkkk sonra gelişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…