- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
2.buçuk senedir birlikteyiz ve ben hep böyleydim. Benden sıkılmaya hakkı yok . Çünkü onunda hataları var. Ben hiç bi erkeğe bakmazken o dönüp kızın bacaklarına bakıyosa ben o adama güvenmem. Sevmiyomum? Deli gibi seviyorum ama yapcak bişe yok. Aldatmıcağını biliyorum ama sadece bi şüphe var oda muhtelemen o huyu yüzündendir. Ve sıkılsa şimdiye kadar ayrıırdı naparsam yapıyım ayrılmıyo :) Daha çok var takıntılarım dediği şeylerede kolay kolay inanmam buna çok kızıyo ama huyum böle. Ama ayrılmıcağına eminim alıştıda zaten![]()
Konuya öyle bir başlamışsınız ki sanki ortada "fol yok yumurta yokken" adama kıskançlıklarınızla dünyayı dar ediyorsunuz... Sanılıyor ki "adamcağız" sütten çıkmış ak kaşık üstelik sizden kopamayan "saf aşık"... İlahi...
Gözü sevgilisinden başka kızı görmeyen adamlar ayrılırken siz bu "laçkalaşma"ya rağmen bu denli eminsiniz ayrılmayacağına... Pes... Adam bence de ayrılmasın sevgilisinin yanında başkalarının bacaklarının "röntgenini çekme lüksüne sahipken"... Öyle bir "gülücüklü"sünüz ki sizi "Ne yaparsam yapayım ayrılmıyooo" derken gören de adama dünyanın nazını niyazını yapıyorsunuz da sizden vazgeçemiyor sanır... Siz onu bu haline rağmen bırakamıyorsanız adam neden ayrılsın sizden? Ona güvenmeyen (haklı sebeplerle kuruntu değil, adam "görsel zampara") sizken, o neden ayrılacakmış? Enayi mi bu adam?
Nasıl da kendinizi değerli hissettirmiş, "Ne yaparsam yapayım ayrılmayacağına eminim" dedirtiyor, üstelik de bu durumdan memnun hissettiriyor size... Bulunmaz hint kumaşı olmuş, siz kendinizi öyle sanıyorsunuz onun gözünde... Kadın dizide bir aktörü beğendi diye cinayet işlenen bir ülkede yanındaki kadına rağmen başkasının bacaklarına bakan adam terk edilmiyor da "Benden ayrılamaz" dedirtiyor... Dünya ne hale geldi... Bir de "Kesinlikle yüzlerine bakmaz, bacaklarına bakar" avuntusu yok mu... Hadi bu, sizi terk edemeyen, ne yaparsanız yapın sizden ayrılamayan "değerli beyefendi"yle evlendiğinizi varsayalım... Çocuğunuz ve eşinizle yolda yürürken adam "kesinlikle yüzüne değil", bacaklarına bakıyor yanınızdan geçen hatunun... Hayalinizdeki evlilik fotoğrafı bu mu?
Sözün kısassı bu hususta erkek arkadaşınızla yüzgöz olmuşsunuz... Bir konuda huzursuz olduğunuzu söylemesine rağmen muhatabınız o tavrı sürdürüyorsa arada yeterli sevgi, saygı, bağlılık yoktur... Daha açık konuşalım, temeli sağlam bir ilişki yoktur... Kendinizi "Her erkek bakar" diye avutmayın, hadi "gözleri kaydı diyelim" sevgilisi bunu fark ettiğinde utanır adam... Yanında bir erkek arkadaşı varmışçasına rahat davranmaz... Utanmasa laf atacak... Siz "Ne yaparsam yapayım sıkılmıyor benden" derken sizin onun ne yaparsa yapsın göz yumduğunuz hallerine odaklanın... Gidişat kötü... Adam hata yapmaktan, kaybetmekten korkmuyor... Bu forumu dikkatli okusanız nişandan, düğünden dönen bir sürü hikayeye şahit olursunuz... Onlar öylesine düzgün insanlarken sizin o "hayatta terk etmeyecek" erkek arkadaşınız yarın başka bir kadının "kesinlikle yüzüne bakmadan" vücuduna "daha yakından odaklanabilir"... Hesap da soramazsınız, şimdi tavır yapıyorsunuz da umrunda mı sanki? Cevap hazır... Hep öyle diyormuş ya: "Her erkek yapar!"... Hadsiz...
Hal böyleyken siz bir "iç geçirin" sokakta yakışıklı bir delikanlıya... "Her kadın bakar" deyiverin onun gibi... Görün bakın bakalım bunca zamandır sineye çektiğiniz, (çekmeseniz ne yazacak adam umursamıyor ki tavır almanızı) "Ne yaparsam yapayım beni bırakmaz" dediğiniz adam ağzına geleni sayıp size yol vermiyor mu... Bunu görmek bu kadar zor mu sahi? Erkekleri tepelerine çıkaran kızlara bir tek ben mi kızıyorum?