Sevgilisine güvenmeyen,şüphe eden tek benmiyim yoksa?

Eğitim durumuna bakmadan yazmıştım doğru tahmin.. lise çağlarında birinden mantıkla hareket etmesini bekleyemiiyiz... lise çağlarında biri ancak kendi gibi düşünen yorumlara katılır ... sonra anlayacksın bundan seneler sonra .
Güvenmiyosan fazla zorlamayacaksın.. Lafla, kaprisle yada benzeri davranışlarla peynir gemisi yürümez...

Sen çok olgunlaşmışsın belli:) Neyse artık konuyu başka yönlere çekmeyin. Sevgilinize güveniyomusunuz güvenmiyomusunuz bunu söleyin. Konu dağıldı. Konu benim yaşım değil :)

Konuya öyle bir başlamışsınız ki sanki ortada "fol yok yumurta yokken" adama kıskançlıklarınızla dünyayı dar ediyorsunuz... Sanılıyor ki "adamcağız" sütten çıkmış ak kaşık üstelik sizden kopamayan "saf aşık"... İlahi...

Gözü sevgilisinden başka kızı görmeyen adamlar ayrılırken siz bu "laçkalaşma"ya rağmen bu denli eminsiniz ayrılmayacağına... Pes... Adam bence de ayrılmasın sevgilisinin yanında başkalarının bacaklarının "röntgenini çekme lüksüne sahipken"... Öyle bir "gülücüklü"sünüz ki sizi "Ne yaparsam yapayım ayrılmıyooo" derken gören de adama dünyanın nazını niyazını yapıyorsunuz da sizden vazgeçemiyor sanır... Siz onu bu haline rağmen bırakamıyorsanız adam neden ayrılsın sizden? Ona güvenmeyen (haklı sebeplerle kuruntu değil, adam "görsel zampara") sizken, o neden ayrılacakmış? Enayi mi bu adam?

Nasıl da kendinizi değerli hissettirmiş, "Ne yaparsam yapayım ayrılmayacağına eminim" dedirtiyor, üstelik de bu durumdan memnun hissettiriyor size... Bulunmaz hint kumaşı olmuş, siz kendinizi öyle sanıyorsunuz onun gözünde... Kadın dizide bir aktörü beğendi diye cinayet işlenen bir ülkede yanındaki kadına rağmen başkasının bacaklarına bakan adam terk edilmiyor da "Benden ayrılamaz" dedirtiyor... Dünya ne hale geldi... Bir de "Kesinlikle yüzlerine bakmaz, bacaklarına bakar" avuntusu yok mu... Hadi bu, sizi terk edemeyen, ne yaparsanız yapın sizden ayrılamayan "değerli beyefendi"yle evlendiğinizi varsayalım... Çocuğunuz ve eşinizle yolda yürürken adam "kesinlikle yüzüne değil", bacaklarına bakıyor yanınızdan geçen hatunun... Hayalinizdeki evlilik fotoğrafı bu mu?

Sözün kısassı bu hususta erkek arkadaşınızla yüzgöz olmuşsunuz... Bir konuda huzursuz olduğunuzu söylemesine rağmen muhatabınız o tavrı sürdürüyorsa arada yeterli sevgi, saygı, bağlılık yoktur... Daha açık konuşalım, temeli sağlam bir ilişki yoktur... Kendinizi "Her erkek bakar" diye avutmayın, hadi "gözleri kaydı diyelim" sevgilisi bunu fark ettiğinde utanır adam... Yanında bir erkek arkadaşı varmışçasına rahat davranmaz... Utanmasa laf atacak... Siz "Ne yaparsam yapayım sıkılmıyor benden" derken sizin onun ne yaparsa yapsın göz yumduğunuz hallerine odaklanın... Gidişat kötü... Adam hata yapmaktan, kaybetmekten korkmuyor... Bu forumu dikkatli okusanız nişandan, düğünden dönen bir sürü hikayeye şahit olursunuz... Onlar öylesine düzgün insanlarken sizin o "hayatta terk etmeyecek" erkek arkadaşınız yarın başka bir kadının "kesinlikle yüzüne bakmadan" vücuduna "daha yakından odaklanabilir"... Hesap da soramazsınız, şimdi tavır yapıyorsunuz da umrunda mı sanki? Cevap hazır... Hep öyle diyormuş ya: "Her erkek yapar!"... Hadsiz...

Hal böyleyken siz bir "iç geçirin" sokakta yakışıklı bir delikanlıya... "Her kadın bakar" deyiverin onun gibi... Görün bakın bakalım bunca zamandır sineye çektiğiniz, (çekmeseniz ne yazacak adam umursamıyor ki tavır almanızı) "Ne yaparsam yapayım beni bırakmaz" dediğiniz adam ağzına geleni sayıp size yol vermiyor mu... Bunu görmek bu kadar zor mu sahi? Erkekleri tepelerine çıkaran kızlara bir tek ben mi kızıyorum? :68:

yorumlarinizi cok begeniyorum katilmamak elde degil:80::81:

canım bende cok kıskanıyorum guvenmıyorum su an askerde mesala her gun kavga halındeyız sen kızlara bakıyosundur carsıda falan dıe banada yapmaz gıbı gelıo ama ben onceden bole deıldım benımkının askerde bı kızla konustunu ogreendım hastanede tanısmıslar normal konusuolarmıs ama kız buna asık olmus bu ızne geldınde tel caldı tel erkek ısmı kayıtlı bana solemıo ben actım kı kız :30: kavga falan etık ama bız nısanlıyız tabı sonra kız la konustum kız yemın etırdım dogru sole sana karsı bı yakınlık oldumu dıe hayır dedı o hep arama dedı ben aradım dedı ole affetdım ve sımdı hıc guvenmıyorum aslında yapmaz benı sevıo emınım buna benı kaybetmeyı goze alamıo ama gozden uzak olunca hep yapıyomu dıe suphelenıom :47:

canım bende cok kıskanıyorum guvenmıyorum su an askerde mesala her gun kavga halındeyız sen kızlara bakıyosundur carsıda falan dıe banada yapmaz gıbı gelıo ama ben onceden bole deıldım benımkının askerde bı kızla konustunu ogreendım hastanede tanısmıslar normal konusuolarmıs ama kız buna asık olmus bu ızne geldınde tel caldı tel erkek ısmı kayıtlı bana solemıo ben actım kı kız :30: kavga falan etık ama bız nısanlıyız tabı sonra kız la konustum kız yemın etırdım dogru sole sana karsı bı yakınlık oldumu dıe hayır dedı o hep arama dedı ben aradım dedı ole affetdım ve sımdı hıc guvenmıyorum aslında yapmaz benı sevıo emınım buna benı kaybetmeyı goze alamıo ama gozden uzak olunca hep yapıyomu dıe suphelenıom :47:

Oha. Sen haklısın tabikii. Ay çok kötü bişey ya bu ne cürret? Nasıl erkek ismiyle kaydedebiliyoki. Korkar insan konuşmuş falan hastanede çok tuhaf. Sen sonuna kadar haklısın güvenmemekle güvenini sarsmış bi kere. :20:

Oha. Sen haklısın tabikii. Ay çok kötü bişey ya bu ne cürret? Nasıl erkek ismiyle kaydedebiliyoki. Korkar insan konuşmuş falan hastanede çok tuhaf. Sen sonuna kadar haklısın güvenmemekle güvenini sarsmış bi kere. :20:

yaaaaaaaa ve cok sevıorum gozum ondan baskasını gormuo bnm :14:

Hakketen siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.konu sahiiibiiiii

Erkekler bakmış bakmamış ... Güzel veya yakışıklı dikkat çekene bakılır ... AMa böyle iki kişi arasında baktıydın bakmadıydın, Yok bana çaktırmdan bak ... Yok ben kıskancım frenleyim oda göz ucuyla baksın..

Hakketen bayanlar ne yaparsak kendimize....
Ne erkekler var bakmakla kalmayıp hayale dalan.

tavsiyem... o zaman sende giyecen eteğini oturucan senin göz çapkını sevgilinin yanına oda senden başka kimseye bakmayacak..
ee pekı sonraaaa . ? adın bir şeye cıkar .konu dagıldıı .

bende güvenmiyorum nişanlıma herşeyden şüphe duyar oldum.mesela şimdi başka bir numara kullanıyor diye şüpheleniyorum..ne yapıcam bilmiyorum..gerçekten öyle bişey olduğunu bilsem ayrılıcm ama varsada bunu nasıl öğrenicem bilmiyoorum:2:

Kimseyi başıma falan çıkarmıyorum ben. -ki eminim senin sevgilinde bakıyodur.Bi yerde oturuyoken tam karşısında bi karış eteğiyle bacak bacak üstüne atan kıza bakıyomu bakmıyomu.. Ben bakmayan erkeğin erkekliğinden şüphe ederim.

evet sevgilim var ve eminim bakmıyo..ayrıca siz bazı bahanelerin altına saklanıp işi masumlaştırmaya çalışıyosunuz..buna erkek arkadaşınız inandırdığı gibi sizde kendinizi inandırmayı başarmışsınız..siz kabul ettikten sonra bunları diyecek bir şey yok doğrusu..ayrıca erkekliğin açık bacaklara bakarak ispatlandığını düşünüyosanız artık size diyeceğim bir şey yok..siz kabul etmişsiniz durumu zaten sorun ne ozaman..bırakın erkekliğini ispatlamaya devam etsin dimi..

güvenmediginiz birisi ile neden birliktesiniz o zaman ? :)

ikincisi ise ; arkadaşın yazdıklarına kasten o yorumu yaptım herşeyden gereksiz kıskanclıklar yapmak adamı yorar,sıkılır sizden ... aklında olmasa bile aklına sokarsınız.

Ayrıca; böyle bir ilişkinin sağıklı ve uzun ömürlü olacagını düşünmüyorum..

katılıyorum. büyüyünce fikirlerde değişir, kişilerde...

bence okul çağında birisi , sevgilim beni aldatıyormu yerine derslerini düşünmeli.

bunu evli ve anne olmuş bir bayan olarak yazıyorum.

Bu nasıl bir ilişkidir yahu okurken ağzım açık kaldı. Çok garip bir insansınız gördüğüm kadarıyla.
Adam sizden neden ayrılsın, zaten yanınızda başkalarına rahatça bakabiliyor yakında yanınızda daha neler yapar. Ayrılmasına gerek yokki. Aldatmayacağına eminim demişsiniz, aldatmasına gerek yokki adam(ki aslında çocuk demeliyim bu hareketlere göre) yanınızda yapıyor zaten yapacağını. Suç kızdadır sevgilimde değil diyorsunuz, sevgiliniz gibi , cinsel açlığı bulunan,sevgilisinin yanında dahi başkalarına bakan erkekler oldukça kızlar ne yapsın, istediklerini giyemesinler mi?
Gerçekten garipsiniz. Ne desek anlamak istemiyorsunuz zaten. Umutlu_Ol'a kesinlikle katılıyorum aslında söylenecek herşeyi söylemiş. Anlamak maharet ister..

gerçekten dediğiniz gibi anlamak maharet ister..erkeklik bacaklara bakmaksa eğer ne devirde ne düşüncedeki insanlara kaldık yarabbim..

gerçekten dediğiniz gibi anlamak maharet ister..erkeklik bacaklara bakmaksa eğer ne devirde ne düşüncedeki insanlara kaldık yarabbim..

Sana yüz kere diyorum konu dışına çıkma :47::47: Konu sevgiline güveniyomusun güvenmiyomusun konu bu !! Artık lütfen herkez buna cevap versin başka şeyler yazarsanız tepki vermicem boşuna yazarsınız..

Sana yüz kere diyorum konu dışına çıkma :47::47: Konu sevgiline güveniyomusun güvenmiyomusun konu bu !! Artık lütfen herkez buna cevap versin başka şeyler yazarsanız tepki vermicem boşuna yazarsınız..

peki dediğin gibi olsun..evet benimde bir sevgilim var hatta yakın bir zamanda nişanlandık.ona çok güvenirim.güvenmemin en önemli sebeplerinden biride kızdığım bir şeyi yaptığında bile bana bunu söylemesi.halbuki çok iyi ört bas edebilicek bir durumdayken bile..

peki dediğin gibi olsun..evet benimde bir sevgilim var hatta yakın bir zamanda nişanlandık.ona çok güvenirim.güvenmemin en önemli sebeplerinden biride kızdığım bir şeyi yaptığında bile bana bunu söylemesi.halbuki çok iyi ört bas edebilicek bir durumdayken bile..

Hmm.. güzel bişey bu. Aynen benim sevgilimde söler hemde çook büyük kavgalar çıkcağını bile bile. Bende öyleyim tabiki 2.buçuk senedir bi kere yalan sölediğimi hatırlamam. Sende ona karşı öylesin demi?

Hmm.. güzel bişey bu. Aynen benim sevgilimde söler hemde çook büyük kavgalar çıkcağını bile bile. Bende öyleyim tabiki 2.buçuk senedir bi kere yalan sölediğimi hatırlamam. Sende ona karşı öylesin demi?[/QUOT
evet ben de öyleyimdir..her ikimizde eğer yalan söylersek birbirimizi bir şekilde aldatırsak eninde sonunda yaptığımız şeyin aynısı dönüp dolanıp bizim başımıza da geleceğini düşünürüz..bir de ben şöyle düşünüyorum yalan söylemek ,aldatmak benim kendime olan güvenimi kendime olan inancımı alıp götürür.en başta kendime saygısızlık yaptığımı düşünürüm..o yüzden çok şükür güvensizlik sorunumuz olmuyor..

Benim en gıcık olduğum şey eşimin yanımda başkalarına bakması öle yicek gibi bakmıyor tamam ama bi göz atıyor bu yüzden çok kavgalar ettik en son bi iç çamaşır mağazasında çalışan bi kıza baktı ama kızı görmeniz lazım tam bi ..... yani erkeklerin içinde var heralde bu:19::47:

Benim en gıcık olduğum şey eşimin yanımda başkalarına bakması öle yicek gibi bakmıyor tamam ama bi göz atıyor bu yüzden çok kavgalar ettik en son bi iç çamaşır mağazasında çalışan bi kıza baktı ama kızı görmeniz lazım tam bi ..... yani erkeklerin içinde var heralde bu:19::47:

Katılıyorum :129: Benmkide göz ucuyla bakıyo. Ama kızlar çok kötü oluyo cidden.. Sen napıyosun peki o öyle baktığında?

Önce boşver hiç görmemezlikten gel boşverrrr diyorum, ama yok içimden sıcak bişeyler yukarı doğru çıkıyor sinirden en son sevgililer gününden bir gün önce baktı git tanış hadi dedim git bakmıyorum ben eve gidene kadar yedik birbirimizi :5:

Çok berbat bir duygu bu. Çirkin bişey olsam hadi dicem neyse komedi ya en sonunda hem baktığını hem kendini allah ne verdiyse artık:9:

Önce boşver hiç görmemezlikten gel boşverrrr diyorum, ama yok içimden sıcak bişeyler yukarı doğru çıkıyor sinirden en son sevgililer gününden bir gün önce baktı git tanış hadi dedim git bakmıyorum ben eve gidene kadar yedik birbirimizi :5:

Bide sana bağırıyo üstemi çıkmaya çalışıyo? Madem bakıyo sussa bari. Ama haklısın ben başının etini yiyorum neler yapıyorum neler. -ki sevgiliyiz daha eşim olsa varya bu yatakları ayırmaya kadar gider. Gene sen sabırlısın canm ya.

Back
X