• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisini bebek gibi seven tek ben mi varım ?

Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :)) :55:
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor :30:
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor :1:

ay ben de bebecik falan diyorum :)))) hosuna gidiyodur heralde heheh

Boyle konuşunca mutlaka karsiligini aliyosun;)

سبحان

Yani de benim sevgilim öyle cümlelere takilmaz bu zamana kadar hiç uyarmadi. O her zaman rahat olmaktan yanadır :)
Kendiside bana eşşek demeyi de çok sever.
Ya kızlar adama arada bana boklu diyor yaa sanki bezli bebeğimmmmm :D :D :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani de benim sevgilim öyle cümlelere takilmaz bu zamana kadar hiç uyarmadi. O her zaman rahat olmaktan yanadır :)
Kendiside bana eşşek demeyi de çok sever.
Ya kızlar adama arada bana boklu diyor yaa sanki bezli bebeğimmmmm :D :D :D

:Dseninki abartmis biraz:)))ben hasta olunca benimki bana altinimi bezlemis benim bebeğim der:))

سبحان

Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :)) :55:
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor :30:
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor :1:

Bence biraz itici ya shanna :-(
Daha klasik şeylere yönel
Sevgilim vs de bence
Benim en laubali kelimem bitaneciğim dir onun dışında canım falan derim. Çünkü senin yazdığın şeyler eşimin bana söylediği cümleler :-)

Aşkitontişkom diyerek mutfaktn su istediğimi hayal ederken sudan vazgeçtim :D

Ahahah :52:
Ama kalıplı ya Tontişko oluyor ee bide Askim olunca ikisini birleştirdim çok cicişko oldu :1::1:

Benim ki 1.88 boy 90 kilo. Ben de çocuk gibi seviyorum bazen isterse 2 metre olsun. :35:
"Paşam" derim genelde. Arada hitap şekillerinin sonuna "-ış, -iş" eki getiriyorum. Ya çok tuhaf oluyor o öyle kendimi kötü hissediyorum deme ya diyor. :31: Kendisi "tosunum" deyince bir sorun yok ama. Bir de 52 kiloyum kızlar. Neden diyor anlamıyorum. :47:

Kendide bana geçen tuhaf tuhaf isimler buluyordu Aşkimento dedi ya dondum kaldım ne o be Çimento gibi dedim kıkır kıkır güldü.
Belkide intikam alıyor :9:

olabilir canım..benim eşim de durdu durdu aylar sonra benim onu sevdiğim gibi bana seslendi..dedim noluyo yaa..o da dediki çok itici demi,bana da çok itici geliyo bidaha yapma..ozaman aşkım şunu baştan söyleseydin ayy ne itici olmuşum öyle dedim :))

Benimki de o boyutlarda ama sklmaz öyle konusmamdan :D

aynen bebeğim sıkılmıyo o da aynısını yapıyoo. tabii paşamm erkeğimm hayatımın anlamıı falan da diyorum :) :)

hoş bence... sevmek sevilmek çok güzel...

mutluluklar bizimle olsun :16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::54:

Ben sevgilimi genel ifadelerle seviyorum canim hayatim bitanem askim bazende minnoşum. O tabi biraz daha hayatimin askı ömrüm tarzi seyler söylüyor. Sahsen ben sizin gibi davranamam bu sevgi eksikliginden de degil karakter meselesi bana da öyle davranilsin istemem. Gerci ben sevgilimle cok dip dibe olmayi da sevmem ya bir geri dur diye geciririm icimden... Tamamen karakter meselesi bence. Siz de biraz kendinizi dizginleyin sanki bir erkek annesinin oglunu sevdigi gibi seviyormussunuz sanki.. Annesi degil sevgilisi gibi hissettirin. Bazen iliskide kadinlar cok anaç ve korumacı oluyor ama bu ters tepebiliyor.

Aaa bnimde ifadeler açık büfe gbi ama paşam demektn bn bile zevk Alırım ;)

:Dseninki abartmis biraz:)))ben hasta olunca benimki bana altinimi bezlemis benim bebeğim der:))

سبحان

Offff seninkide iyiymiş :D
Neymiş efendim seni eşşek ifadesi tatlulik katiyormuş :D
Buarada bnmkide 1 86 ya 110 yni :D

Aynen ciddi kelimelerden bahsediyor. Kız sen nerelerdesin yoksun bayadir hiç :) evet önceki çocuk aynı bildiğin hala canım

Bi ara kayıplara kayboldum valla canım sonra unuttum sitenin varlığını netten bişiler bakarken aklıma geldi aa dedim bi girip bakayım siteye :)

sürekli küçük bir çocuğunmuş gibi seversen olmaz tabii ki şekerim :D
bende sahiplenirim mesela sevdiğimi bazen anaç tarzda severim amann bu erkeklere de yaranılmıyor ha:18::19::20:

Bende "minik kuşum, pıtırcığım, aşkitom" vs tarzındaki kelimeleri sevmiyorum. Bana kullanılmasını istemem. Tercih meselesi işte:) Fazla yapmacık geliyo nedense..
Sevgilim bana "canım, tatlım, bebeğim, yavrum, hayatım" hitaplarını kullanır. Bende genelde bu şekilde seslenirim. Bazen tembel şirinim derim o da bana şirinem der.. öyle geçinip gideriz :)

Back
X