• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisini sosyal medyadan silen erkek?

Merhaba. Bu sorumu ablam için soruyorum. Kendim için değil. Öncelikle belirteyim.
Ablamın 1.5-2 yıllık bir ilişkisi var. Uzak mesafe ilişkisi. İkisi de farklı şehirlerde çalışıyor. İlişkinin başlarında ablam çok uğraştırmış, naza çekmiş, peşinden koşturmuş falan (bence ablamın yaptığı saçma) neyse sonunda ikna olmuş ilişkiye başlamışlar. Her şey iyi hoştu bildiğim kadarıyla. Son 3 aydır adam buna trip atmaya , geç cevap vermeye, aramamaya başlamış. Nedenini sorduğunda ablamın ilişkinin başında yaptığı nazı niyazı sebep gösterip bunları unutamıyorum aklıma geliyor diyormuş. Buluşunca ters falan davranmış. Birkaç gün önce seni instagram, facebooktan silmek istiyorum demiş. Neden olarak da “başlarda sen beni siliyordun, ben geri ekliyordum, bunu hazmetmem lazım, şartları eşitlemek istiyorum” demiş. Silmiş. Ablam kızmış söylenmiş ama adam hiç sallamamış. Ben adamın aldattığını düşünüyorum. Çünkü 2 yıldır aklına gelmeyen şeyler nasıl birden aklına geldi sorun oldu. Ablam aldattığını düşünmüyor. Hiçbir şüpheli şeyi yok yanındayken telefonuna baktım falan diyor. Sizce bu bir aldatma belirtisi mi?
Hayatında başkası var ve ikilemde bu çok net..ablanıza söyleyin hazırlıklı olsun terk edilmeye

Merhaba. Bu sorumu ablam için soruyorum. Kendim için değil. Öncelikle belirteyim.
Ablamın 1.5-2 yıllık bir ilişkisi var. Uzak mesafe ilişkisi. İkisi de farklı şehirlerde çalışıyor. İlişkinin başlarında ablam çok uğraştırmış, naza çekmiş, peşinden koşturmuş falan (bence ablamın yaptığı saçma) neyse sonunda ikna olmuş ilişkiye başlamışlar. Her şey iyi hoştu bildiğim kadarıyla. Son 3 aydır adam buna trip atmaya , geç cevap vermeye, aramamaya başlamış. Nedenini sorduğunda ablamın ilişkinin başında yaptığı nazı niyazı sebep gösterip bunları unutamıyorum aklıma geliyor diyormuş. Buluşunca ters falan davranmış. Birkaç gün önce seni instagram, facebooktan silmek istiyorum demiş. Neden olarak da “başlarda sen beni siliyordun, ben geri ekliyordum, bunu hazmetmem lazım, şartları eşitlemek istiyorum” demiş. Silmiş. Ablam kızmış söylenmiş ama adam hiç sallamamış. Ben adamın aldattığını düşünüyorum. Çünkü 2 yıldır aklına gelmeyen şeyler nasıl birden aklına geldi sorun oldu. Ablam aldattığını düşünmüyor. Hiçbir şüpheli şeyi yok yanındayken telefonuna baktım falan diyor. Sizce bu bir aldatma belirtisi mi?
Kesinlikle aldatıyor ablanızı . 🤷🏻‍♀️ diğer kadınla bulultuğunda ablanızı siliyo engelliyor. Sebep olarakda ablanızı bahane ediyor. Kendini suçlu hissetirmek için. Yol.yakınken ayrılsınlarr

Neden olarak da “başlarda sen beni siliyordun, ben geri ekliyordum, bunu hazmetmem lazım, şartları eşitlemek istiyorum” demiş. Silmiş.
hayatımda böyle saçma şey duymadım. başkası değil başkaları var hatta adam kafama göre takılayım istediğimde istediğime dönerim kafasında.

Ben de kocişkomu sildim :D engelledim hattaaa. Gönderilerime sürekli saçma sapan özelden yorum yapıyordu. Yok onu koyma yok bunu yapma. Ehh dedim başlarım böyle işe, sildim gitti :D ilk üzüldü sonra bir şey diyemedi.
Ablanız çok mu karışıyordu ? Ama bence asıl neden bu değil. Rahat rahat hurma yiyemiyor :D

Ben de kocişkomu sildim :KK70: engelledim hattaaa. Gönderilerime sürekli saçma sapan özelden yorum yapıyordu. Yok onu koyma yok bunu yapma. Ehh dedim başlarım böyle işe, sildim gitti :KK70: ilk üzüldü sonra bir şey diyemedi.
Ablanız çok mu karışıyordu ? Ama bence asıl neden bu değil. Rahat rahat hurma yiyemiyor :KK70:

benim eşim de sosyal medayada hiç cool değil
zaten girmiyor hiç öğrenemedi adam gibi
instagramda kendi kendisinin fotolarını beğenenlere "ne var buton var orada sonuçta" diyor.
Ki bir reklamda bile konusu yapıldı :D
hatta ne kadar kötü olduğunu "biz neden ortak hesap açmıyoruz" demesinden anlayabiliriz bence
daha fazla konuşmak istemiyorum gözlerim doldu şu an :D

Yeni bir av bulmuş, İnstagram Facebook adresindeki kadınları bir bir silerek avını etkilemeye çalışan bir Arizona kertenkelesi.

Diğer kadın da “ne temiz adam, işinde gücünde, sosyal medyasında kadın-kız yok.” diyecek. Muhtemelen bu adamın ağına düşecek.

Ablanız daha fazla debelenmesin ve bu adamı dehlesin. Ayrılmak için o kadar Sudan bahane uydurmuş ki bu zekasızla daha fazla zaman kaybetmeye değmez.

Yemin ederim şu erkek milletinin yatacak yeri yok.

Ben de kocişkomu sildim :KK70: engelledim hattaaa. Gönderilerime sürekli saçma sapan özelden yorum yapıyordu. Yok onu koyma yok bunu yapma. Ehh dedim başlarım böyle işe, sildim gitti :KK70: ilk üzüldü sonra bir şey diyemedi.
Ablanız çok mu karışıyordu ? Ama bence asıl neden bu değil. Rahat rahat hurma yiyemiyor :KK70:
Yok hiç karışmazdı

Aldatma ve terk etme çabaları. Onun yerine ablan ayrılsın

instagramda kendi kendisinin fotolarını beğenenlere "ne var buton var orada sonuçta" diyor.
Ki bir reklamda bile konusu yapıldı :KK70:
hatta ne kadar kötü olduğunu "biz neden ortak hesap açmıyoruz" demesinden anlayabiliriz bence
daha fazla konuşmak istemiyorum gözlerim doldu şu an :KK70:
Türk kadınınin aradığı ideal kan

Ki bir reklamda bile konusu yapıldı :KK70:
daha fazla konuşmak istemiyorum gözlerim doldu şu an :KK70:
Çift hesabı en sevdiğim :D açarım açmasına da hayatım kimsenin dikkatini çekmez :D kocamla bebek sonrası asker arkadaşı olduk. O kadar ki soğanın cücüğünü paylaşıp yiyoruz :D kdjdjdjjd

Back
X