- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Şimdiye kadar sevmediğim biriyle hiç çıkmadığım için "sevemiyorum" diyerek ağlamanın ne olduğunu bilmiyorum.
Sen sanırım seni seveni bıraktığın için egoistce düşünüyorsun.
Yanlış yoldasın,yarın aynısı sana da yapılırsa gerçek üzüntünün ne olduğunu anlarsın.
Kizlar ben terkettim ama bana kotu hicbirsey yapmadi aksine cok iyi biri cok guvenilir ve sadik. Sorun su ki birbirimizi tam tanimadan basladik 3 ay oldu ve bennonu tanidikca sogudum sevgik bitti gelgitler yasadiktan bitirmek zorunda kaldim.
Simdi size soruyorum ben onu uzdugum icin cok.mutsuz oldum yaninda bile agladim sevemiyorum sirf iyi biri diye devam etmem daha kotu olmazmiydi ? Vicdan azabi cekiyorum.onu uzdugum icin ilerde kimse bni o kadar sevmicek mi diyorum mutlu olamicakmiyim ama.bn kasitli olarak uzmedim ki bende onun gibi birine asik olim sogumiyim isterdim olmadi.
Kocaman bi bosluk var icimde aci cekmiyorum ama mutsuzum istahim yok uykularim bolunuyor simdi.
Cok garip birsey bu basina gelen varmi?
Sizce dogru olani mi yaptim severim belki diye devam mi etmeliydim karsima onun gibisi cikmaz diyip cikan oldumu lutfen birseyler soyleyin sizlerde anlatin...
Kizlar ben terkettim ama bana kotu hicbirsey yapmadi aksine cok iyi biri cok guvenilir ve sadik. Sorun su ki birbirimizi tam tanimadan basladik 3 ay oldu ve bennonu tanidikca sogudum sevgik bitti gelgitler yasadiktan bitirmek zorunda kaldim.
Simdi size soruyorum ben onu uzdugum icin cok.mutsuz oldum yaninda bile agladim sevemiyorum sirf iyi biri diye devam etmem daha kotu olmazmiydi ? Vicdan azabi cekiyorum.onu uzdugum icin ilerde kimse bni o kadar sevmicek mi diyorum mutlu olamicakmiyim ama.bn kasitli olarak uzmedim ki bende onun gibi birine asik olim sogumiyim isterdim olmadi.
Kocaman bi bosluk var icimde aci cekmiyorum ama mutsuzum istahim yok uykularim bolunuyor simdi.
Cok garip birsey bu basina gelen varmi?
Sizce dogru olani mi yaptim severim belki diye devam mi etmeliydim karsima onun gibisi cikmaz diyip cikan oldumu lutfen birseyler soyleyin sizlerde anlatin...
yanlış yapmışsın umut verip yarı yolda bırakmışsın umarım senın basınada gelmez
Benim anlamadığım, olaya hop hadi biz sevgili olalım diye mi giriliyor ilk günden? Genelde şimdiki gençliğin verdiği izlenim böyle. 2-3 ay zaten birinin tanımak için olan süredir. Arkadaşlıktır o. Tanıdıktan sonra ilişkiniz birliktelik olarak nitelendirilir.
Karşıklıklı olarak büyük sözler vermediyseniz, evlilik planları, senden başka birisi olamaz gibi imalar edilmediyse, bence yalnış bir durum yok.
Tabii ki içinize sinmeyen bir birlikteliği en kıssa sürede sonlandırmak en doğrusu. Bir çok insan daha iyisini bulana kadar elimdekini kaçırmayayım mantığında ilişkiler sürdüyor ki, etik olarak çok yalnış bence.
.
Basta bende seviyor hissediyordum belki severim.diye umut vermedim ki biramda sogudum :/ anlatamiyor muyum derdimi anlamadim ki sanki aldatmisim.etmisim.gbi basina gelmez insallah diyorsunuz saolun ..
ben sana olanı soyledım uzduğun kadar uzulursun
Basta seviyordum .. Cok guzeldi mutluyduk sonra bazi hareketleri beni soguttu . Simdi dogru yol sevmedigim halde onunla devam etmem.mi sizce ? Bikez basladik diye mahkum.olmak.mi bu onu daha cok uzmez mi acidigim icin devam etmk. Ve daha egoistcesi o beni cok sevio aldatmaz onun gbi bulamam diye devam etmk degilmi ?
Haklisiniz aslinda ikimizin de hayatina 3 senedr kimse girmemisti ve mutlulugu ararken buldugumuzu dusunduk evlenme hayalleri de kurduk cunku o zamanlar oyle dusunuyordum hareketlerinden soguyunca boyle oldu :/
Anliyorum seni ben de sevemedim diye ayrilmistim bir zamanlar ama gonule soz gecmiyorki insan olarak sevip taniyip baslamistim olmayacagina karar verip bitirmistim.. Onun ahini aldim eyvah simdi napcam diye cok dusundugum oldu aslinda ahini da almamistim beni anladi ve hakverdi ama sonra kimseyi parmagimda oynatmadim gonul eglendirmedim denedim ve olmayacagina karar verdim dedim.. Ve simdi sevdigim ve sevildigim biriyle nisanliyim hic de oyle olmadi hatta daha cok sevildigimi dusunuyorum.. Boyle dusunmen normal gonul isleri zordur sevemediysen bitireceksin tabiki bundan daha dogal ne olabilir..[/
Cok saol canim yasamayan bilmiyor iste sende gorcekdin gununu gibisinden morel bozuyor oysa ben vicdansz biri olsam suan bunun konusunu etmzdim.o da hak verdi bana seninki gibi ikimizde insallah mutlu oluruz diye konustuk ilerde.
Benim.tek sorunum ayni uni tedeyiz seneye de gorecegiz birbirimizi. ve suan bosluktayim kimse bni o kadar sevmicek gbime geliyor sanada oldu mu boyle o zamanlar.. Ve ne kadar sure snra nisanlinla.karsilastin
Ooooo hiç anlatamamışım ben ne demek istediğimi.
Madem sevmiyorsun,niye arkasından üzülüyorsun,bu üzüntünü ona da belli ediyorsan adama da yazık.
Kendi hayatına baksana,sevmediğin adamın nesini düşünüyorsun artık.
Bırak da o da kursun kendi düzenini.
Hele ki bir insana "seni sevemiyorum" cümlesini söylemek ne acı...
Yazık günah yav.
İstemiyorsan,ayrıl,dönüp ardına bakma.
Cok saol canim yasamayan bilmiyor iste sende gorcekdin gununu gibisinden morel bozuyor oysa ben vicdansz biri olsam suan bunun konusunu etmzdim.o da hak verdi bana seninki gibi ikimizde insallah mutlu oluruz diye konustuk ilerde.
Benim.tek sorunum ayni uni tedeyiz seneye de gorecegiz birbirimizi. ve suan bosluktayim kimse bni o kadar sevmicek gbime geliyor sanada oldu mu boyle o zamanlar.. Ve ne kadar sure snra nisanlinla.karsilastin
Olmaz mi canim hem de neler dusundum Allahim ben ne yapicam asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik hesabi, cok iyi bir insandi kurstan hocamdi o zaman kucuktum ben de 18 yasindaydim askin ne oldugunu yasarken anladim asik olmadigimi yani.. Cok uzuldum uzdugum icin olgun bir insandi hak verdi zorla olmaz dedi o da ask adamiydi kendine asik olmayani o da istemez zaten.. Sonra bir buyugumun sozleri beni kendime getirdi, atlattim o ruh halini.. Nisanlimla 5 sene sonra karsilastim herseyin dogru bir yeri ve zamani vardir kalbinin sesini dinle pisman olmazsin. İnsan yanlis hissedemez derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?