Sevgilisini terkedenler buraya !

Basta bende seviyor hissediyordum belki severim.diye umut vermedim ki biramda sogudum :/ anlatamiyor muyum derdimi anlamadim ki sanki aldatmisim.etmisim.gbi basina gelmez insallah diyorsunuz saolun ..

yolunuza devam edin, ne kadar sacma dusunenler var. herhalde ilk bulduklari adamla evlenmisler.
cikmak denilen bir olay var, hadi cikmak liseli kaciyor, ingilizce date diyelim. burda birbirinizi tanirsiniz, hatta ille ciddi bir iliskiye donusecek diye bir sey yok. cikmanin amaci sadece cikmak da olabilir. birlikte gezmek, eglenmek, birbirinden hoslanmak...
burda elestirenler, sanki konu sahibesi bir hayir kurumuymus da cocuga da ben senin gonlunu hos tutarim diye bir soz vermis gibi dusunuyorlar.
terk ettikten sonra mutsuz olmak da normal, bir iki haftaya duzelirsiniz.

Son düzenleme:

Tesekkur ederim. Haklisiniz zihniyet farkidir belkide onlarin ki. Bir iki haftaya atlatcagimi sanmiyorum ozluyorum.ilgisini bni sevisini sonucta insan ilgiye ac bir varlik ama bunlari da asmayi diliyorum diger turlu ona daha cok zarar verirdim bos kalmamak icin devam ederek. Uzun sure yine komseyi sevemeyecegim

İçimden bir ses diyor ki sen aslında bu kişiyi seviyorsun
sadece bir buhran yaşayıp ayrıldın ...yakında gerçek duygularını fark edeceksin...
öyle hissettim ben...

sadece bir buhran yaşayıp ayrıldın ...yakında gerçek duygularını fark edeceksin...
öyle hissettim ben...

Neye dayanarak boyle dusundun merak ettim yalis anlama ?
Olasilikla yasanmiyor karsi tarafi oyalamis oluyorum daha dun yuzyize konustuk sevmiyorum hele ustume geldikce bogasim gelio zorla sevdrcek gbi. Bide son zamanlarda opesim sarilasim dokunasim.gelmiyordu resmen ona. O mutluydu bn ise dsunceliydim asik degilim diyordum.mutsuzdum

öyle hissettim ben...

Birde sizin konulariniza baktim gozume carpti esiniz ile ilgili bi konu . Gozunun disarda olmasi 30 yasnda ilkini sizli yasamasi. Msela benim sorun ettigim seylerin icinde bu da vardi.. 22 Yasindayiz opusmemis bile ilerde evlnsek ilklerimizi yasicaz ve biseylere doymamis erkekle evlnmek bana tehlikeli geliyor. Tabiki alismis kudurmus bir erkek de olmasn ama bu kadar saf temiz olmasi da snradan evlenince azar konusunu aklima getiriyordu bnm...

his diyelim..birde vakti zamanında aynı şeyleri yaşamışlığım var

o şu an seni boğuyor ilgisiyle falan halbuki sana biraz rahat verse kendi duygularını anlayacaksn

eğer birşey hissetmeseydin vicdan yapamazdın...umrunda dahi olmazdı..
toyluk konusuna gelince ...22 yaş o kadar geç değil ama tabi bana sorarsan
sana gelen erkek geçmiş görmüş azcık da doymuş olucak diyorum bu saatten sonra...

Sevseydim.bogulmazdim en basiti cirkin goruyorum.onu artik

Evet benzerini ben yaşadım. Hem de 7 seneden sonra. Ah alsam ben alırdım herhalde. 3 ay cok kısa bir süre. Evli insanlar bosanirken, tanışma asamasinda ayrılmak suç degil ki. Kesinlikle ah alma korkusuna kapılmayın. Bu işler kısmet işi.

yav 22 yaşındaymışınız neyi dert ediyosunuz ki ikiniz de? daha karşınıza kimler çıkar kimler. ona da böyle söyle üzülmesin sanki aşkından ölüyor mu

yav 22 yaşındaymışınız neyi dert ediyosunuz ki ikiniz de? daha karşınıza kimler çıkar kimler. ona da böyle söyle üzülmesin sanki aşkından ölüyor mu

Aynen canim oluyor sanki.. agladi ayaklarima kapandi cok aci cekiyor asik oldu bana ( bnde mutsuzum ama.ilgiyi ozledigimi dsunuyorum

tabiki yanlış yaptığın yerler var fakat bitireceksende elinden geldiğince mantıklı konuş duygusal konuşma derim birinin ahını alma hele de kalbi kırılmış birinin .. sevmediğin bir insanla vakit geçirmek zor olsa gerek iyice düşün ve doğru olduğuna karar verdiğin şeyi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…