Evliyken nasıl peki ilgisiz mi yineSevgiliyken bilemem evlilik versiyonu daha zor.
Sevgiliyken yine arada mesaj atardı şimdi sadece gelirken birşey lazım mı diye arar. Kendi işi olduğu için geç gelir ve genelde pazar günleri de çalışır. Sürekli yorgun olduğu için gezmek istemez hep evinde kalmak ister ki zaten 9dan önce gelemiyor. Ben de yorgun olduğu için kıyamıyorum açıkçası pek istemiyorum gezelim falan diye zorlamıyorum.Evliyken nasıl peki ilgisiz mi yine
Yorgun olmak zor tabi . Ama insan bi bes dakika konuşmak en azından nasılsın iyi misin diye sorulmasını bekliyor .Sevgiliyken yine arada mesaj atardı şimdi sadece gelirken birşey lazım mı diye arar. Kendi işi olduğu için geç gelir ve genelde pazar günleri de çalışır. Sürekli yorgun olduğu için gezmek istemez hep evinde kalmak ister ki zaten 9dan önce gelemiyor. Ben de yorgun olduğu için kıyamıyorum açıkçası pek istemiyorum gezelim falan diye zorlamıyorum.
Yanımda olduğu sürece ilgilenmeye çalışsa bile yorgun her zaman. bazen konuştuğumu duymuyor kafası dalgın oluyormuş.
Herşeye rağmen sevdiğim adamla evliyim sonuçta insan Zamanla alışıyor.
Ne güzel dilerim hep böyle olurBenim sevgilimde çok çalışır ama evden çalışıyor. Hiç ihmal etmez beni pc başındaysa her yazdığımda cevap verir. Evlendiğimizde de böyle olmasını temenni ediyorum
Bu kadarı da gerçekten ilgisizlik sevgiliyken yine de eşim geç bile çıksa işten aradı konuşurduk yani flört döneminde daha dikkat etmesi gerek. Sebebini sadece yoğun çalışması olarak mı açıklıyor.Yorgun olmak zor tabi . Ama insan bi bes dakika konuşmak en azından nasılsın iyi misin diye sorulmasını bekliyor .
Anlamaya çalışıyorum ama ağlamaktan başıma ağrılar girdi bu akşam acaba haksız mıyım diye düşündüm .
Konu açaym dedim
Evet yeni bi işe başladı temposu gerçekten yoğun ona bişey diyemem ama hani aramasını geçtim şöyle güzel biraz ruhumu okşayacak bi kaç msj atsa yine mutlu olucam sesimi çıkarmıcam . Ona da söylenmek istemiyorum devamlı dün akşam dedim beni çok ihmal ediyorsun diye o da bana 'biliyorum ihmal ettiğimin farkındayım ama nolur bu dönem biraz anlayışlı ol çok yoruluyorum' falan yazdı .Bu kadarı da gerçekten ilgisizlik sevgiliyken yine de eşim geç bile çıksa işten aradı konuşurduk yani flört döneminde daha dikkat etmesi gerek. Sebebini sadece yoğun çalışması olarak mı açıklıyor.
Verebilirsin tabi ki :)Sevgilim yok kocam var ben de cevap verebilir miyim?
Evet aynen isi cok yogun, yoruluyor hakli, evde de hep ilgi isteyen bir minik oglu ve ben varim
Iletisimimiz boktan afedersin
Ilgisiz
Kendi kendime konusurum hep, duymaz cevap da vermez , ustelersem de sinirlenir
Oyle iste
İade et onu :)Sevgilim yok kocam var ben de cevap verebilir miyim?
Evet aynen isi cok yogun, yoruluyor hakli, evde de hep ilgi isteyen bir minik oglu ve ben varim
Iletisimimiz boktan afedersin
Ilgisiz
Kendi kendime konusurum hep, duymaz cevap da vermez , ustelersem de sinirlenir
Oyle iste
Evet ilk defa bu kadar ilgisiz bıraktı . Ama bi kaç msj bile mi atamıyor ? Ne bileim sevgilim nasılsın seni seviyorum falan yazsa mesela bu kadar takmıcamDemekki gercekten yogun bak sende demissin ilk defa bu kdr ilgisiz birakti diye aglama kusum gozlerine yazik biraz zaman ver yogunlugu atsin ustunden sen niye aramiyon yazmiyon deme hic o zaten ozleyecek seni
Sen gitme ustune cok zaten sesin cikmazsa tedirgin olur bu sefer niye merak etmiyosun demeye baslar:)Evet ilk defa bu kadar ilgisiz bıraktı . Ama bi kaç msj bile mi atamıyor ? Ne bileim sevgilim nasılsın seni seviyorum falan yazsa mesela bu kadar takmıcam
Bak kendini yalniz hissediyorsan orda bi sikinti vardir. Gecmiste görüştüğüm bir kac kisi vardi mesela. Birinde boslukta hissi varken digerinde dolu dolu yasiyordum. Kendimi yalniz hissediyorsam aslinda hayatimda biri yoktur demekti. Beni yeterince tatmin etmemistir. Duygularini hissettirememistir vs..Verebilirsin tabi ki :)
Zor ya bilmiyorum sevgilim beni ilk defa bu kadar ilgisiz bıraktı 4-5 gündür sürekli gözlerim doluyor kendimi çok yalnız hissediyorum
Üstüne gitmiyorum bakalım tatlım ne olacakSen gitme ustune cok zaten sesin cikmazsa tedirgin olur bu sefer niye merak etmiyosun demeye baslar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?