Sevgilisinin işi yoğun ve yorucu olanlar bakabilir mi ?

Sevgiliyken insan daha çok bekliyor böyle şeyleri, ben hala ayniyim o ayrı tabii :)
ben Anlayış siz olabilirim belki ama ilgilenmeyince tahammül edemem. Her gün her dakika insan yoğun olamaz yemek yer yolda olur haber izler ne bileyim bunlara vakit bulan ilgiye de bulur bana gore. Çok mic mic olamaz ama vakit de bulur yani isteyen. Sabahları Günaydın diye arayın ya da hadi msj atın işte yoğunsa eve gelince konuşun, geceleri iyi geceler demeden uyumayin. Alışkanlık haline getir bak sen aramayinca kendi merak edip arar bence
Aynen bende onu diyorum yani hani uyumadan seni seviyorum ben yatıyorum dersin kapatırsın bi kaç dakika bile olur bu konuşma yani . Biz 10 yıldır beraberiz ilk defa oldu bu kadar. Küs bile olsak daha çok haberleşirdk yani . Gerçekten yorgun biliyorum ama bende biraz ilgi bekliyorum azıcık sadece

Bak kendini yalniz hissediyorsan orda bi sikinti vardir. Gecmiste görüştüğüm bir kac kisi vardi mesela. Birinde boslukta hissi varken digerinde dolu dolu yasiyordum. Kendimi yalniz hissediyorsam aslinda hayatimda biri yoktur demekti. Beni yeterince tatmin etmemistir. Duygularini hissettirememistir vs..
Esim de cok yogun calisir. Ama sevgiliyken 10 dakikalik zamanini bana havaalanina pogaca getirerek kullanmisti ornegin.
Duygularımla alakalı kesinlikle bi sıkıntı yok . Onu çok seviyorum o da beni çok sevyor eminim bundan . 10 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle ondan haber alamayınca kendimi boşlukta hissettim resmen yapayalnız hissettim . Çünkü nasılsın bile diye sormuyor 4-5 gündür :( bu akşam maç izledi mesela yazmış bana 'meleğim maç izliyorum haberin olsun' diye bende tamam dedim . Maç bitti kaç saat oldu tek bi msj yok . Ben dün akşam biraz söylenince bu akşam öyle davranmaz diye düşündüm ama yine aynı oldu .

Benim oglum var isi agir eve geliyor yemek yiyor yavrum uyuyup kaliyor.kiz arkadasida trip atiyor zannediyorum .ama cok yorgun oluyor. Napsin bu oglanlarda:-) babasi fabrikator olsa iyiydi:KK9:

Başımda felaket bi ağrı var . Sonra sigarayı bırak diye kızıyor bana gelde bu moralle bırak işte :KK14:

Benim oglum var isi agir eve geliyor yemek yiyor yavrum uyuyup kaliyor.kiz arkadasida trip atiyor zannediyorum .ama cok yorgun oluyor. Napsin bu oglanlarda:-) babasi fabrikator olsa iyiydi:KK9:
:)))) Hiç gülesim yoktu valla aynen benımkide öyle eve geliyor yemek yiyor uyuyor bi daha koca akşam . İşten 4 te çıkıyor uyku , maç derken bana zaman yok

Yaa ağlama yıpratma kendini en güzel zamanlar sevgili dönemleri eski günlerim geldi aklıma. Bak maç bitti aramadi diyorsun ya sen arasan hep ondan mi bekliyorsun? Aa aşkım maç bitti bak yine atmissin iz 2 tane :-) falan girsen konuya ne bilim. Yani hep bu şekilde değilmiş hep böyle olsaydı çok düşme üstüne derdim

Yaa ağlama yıpratma kendini en güzel zamanlar sevgili dönemleri eski günlerim geldi aklıma. Bak maç bitti aramadi diyorsun ya sen arasan hep ondan mi bekliyorsun? Aa aşkım maç bitti bak yine atmissin iz 2 tane :-) falan girsen konuya ne bilim. Yani hep bu şekilde değilmiş hep böyle olsaydı çok düşme üstüne derdim
5 gündür zaten hep arıyorum ben . Ya ailesiyle konuşuyor , ya çok yorgun konuşacak hali yok ya da uyandırdım diye laf işitiyorum bi de üstüne . Maçtan sonra yatıp uyumuştur direk arasam da tartışırdık kesin .

Biara çok ilgi istedim diye ayrıldı :) sonuç olarak istediği kadar yoğun olsun yinede Yazmalı bence

Laf mi işitiyorsun odun bu erkek milleti yav! Kendi haline bırak canım sen de bakalım ne kadar devam edecek böyle. Önceden bu şekilde değilmiş ne olmuş 5 gündür başka bir derdi vardır yogunsa hep yogun du sonuçta.
Üzme kendiniiii

Benim kocam da çok çalışıyor gün içinde mesaj falan pek atamazdı ama her akşam eve dönerken uğrar beni alırdı evin orda bi saat çay kahve içerdik sonra bırakırdı. Mecbur ama yine de sinir olurdum.

Back
X