Sevgilisinin pişman olup geri dönmesini isteyenler :(

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
3 gündür ne arıyorum ne soruyorum telefonumuda kapattım. 1 buçuk senelik sevgilim yüzük takmıştık

arar arar daha üç güncük olmuş, gerçi senin için üç asır muhakkak ama senelerce bekletmesin rabbim senelerce unutamayıp bekleyenlerde var..hatası olan,kul hakkına girmiş olan herkes bir gün mutlaka ama mutlaka bunun pişmanlığını yaşar emin ol..sabret hem sebep neydi..

seviyorsan o da seviyorsa gurur yapmayın o aramıyorsa sen ara ozamn ne kaybedirsinki:26:

beni çok seviyodu buna eminim herkeste biliyodu. ağlıyodu bile. yüzük bile taktı. ama bir anda bunlar oldu. çok sinirli affetmiyo. sınavlarım vardı bi konudan dolayı bana sen kimsin sanamı sorcam dedi bende telefonu yüzüne kapattım. bu kapatmalarıma deli oluyodu. he bide bazen mesaj atarken aşkım yazmıyomuşum ama sonuçta zaten aşkım değilmi yazsam veya yazmasam farkedermiki. çok sinirli bana karşı. aradım mesajda attım arkadaşımıda araya koydum arama ben dert babasımıyım git cevap bu. bunlar olmadan daha bir hafta önce seni çok seviyorum çok kıskanıyorum asla bırakmicam diodu. bide arkadaşıma ona başka birini bul demiş o kadar büyük aşk bitebilirmi ya. bende bitmiyo dua ediyorum ağlıyorum olmuyo

9 gün oldu ama hala tık yok . oda istiyor ama daha zamanımız war diyor aşkın zamanımı olur yahu anlamadım gitti

ararsam yine kötü konuşur diye korkuyorum üzülmekten korkuyorum heralde. ya bişe sorcam çok seven biri böyle 1 haftada felan unutabilirmi. sinirden mi yoksa off elim kolum bağlı ne yapsam bilmiyorum

kuzenine ona başka birini bul demiş bunun hesabını sormak için ben olsam arardım..hem kendimi hemde onu sınamış olurdum..

arasam daha kötü olur diye korkuyorum. sevdiğmi bile bile bunları yapıyo. bu kadar kısa sürede o aşkı bitmiş olamaz. 4 ay öncede ayrıydık. beni terkedip gitmişti 2 ay ayrı kaldık çok fenaydım o zamanlar 2 tane hastalık geçirdim sıkıntıdan üzüntüden. 2 ay ayrılıktan sora bi arkadaşımın nişanında sürekli bana baktı daha sonrada özür diledi barıştık. 4 ay çıktık yüzük taktık herşey o kadar gerçektiki ben şuan ayrılığı hala hazmedemiyorum acaba yine yine geri dönermi sevgisinden o kadar emindimki

hep kızlar çekiyo ne bu ya erkekler hiçmi takmıyo yani bana 8 gün 8 yıl gibi geliyo hiçmi düşünmüyolar ya bu nasıl sevgi

ya seviyorsa nasil dayansin 9 gün oldu diyorsun..
ara ne olack biz de kavga ederiz ama o gün hallederiz ya da etmezsek yine konusurz
ama soguk soguk sonra o konuya gelir yine hallederiz konusmadan halledilecek birsey degil ki. sen sus o sussun nasil bileceksin bittip bitmedigini

öyle bi inatçıdırki o. off. aradıkca havalanıyo

yumu yaşlarınız kaç arkadaşım. hani arkadaşına ona birini ayarla diyebildiğine göre çok merk ettimde.

telefonunu açtın mı canım.. arayıp aramadığını nerden bileceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…