• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinin yanında düşen.

Hayır ben hiç öyle birşey duymadım da inanmam da.

Sevgilimin yanında düştüğüm anlar geldi aklıma :roflol: :roflol: anlatmayayım da konu dağılmasın.

Son düzenleme:
Oyle bır sey bende suan ılk defa duydum ama bnde ilk zamanlar bir kez düşmüştüm ama suan bıle aklıma geldıkce gulmkten alamıyorum kendımı yok oyle bır dusus :D

İkimiz birden düşmüştük karşılıklı masalı bankların tek tarafına oturunca masayla beraber yere çakıldık tabi ayaklar havada bizim gilmekten koptuk tabi, o diyo birşeyin varmı ben gülmekten cevap veremiyorum :1:
Hee birde metro da düşüyordum tam oturcagımız sırada hareket etti karşımdakilerin üzerine yıgılıyodum aşkım tuttu çok utanmıstım(aşkımdan değil tabi karşımdakilerden) :17:

Cıdden mı
öyleyse bızım kaçıncı kez evlenmemız gerekırdı kım bılır
ılk buluşmada düştüm popomun üstüne hemde, ne ılk ne son düşüşüm oldu

Arkadaşlar birşey sorucam , sevgilisinin yanında ilk buluşmalarda düşen o kişiyle evlenirmiş kısmeti olurmuş onun doğrumu ? siz böyle birşey duydunuzmu :uhm: şeyy ben düştümde :utangac:

hahaha :D basligin bile beni güldürmeye yeterli oldu.. aklima bir kiz arkadasimin 1-2 sene önce düsmekle kalmayip sevgilisinin üstüne düsmesi ve onun o anki tepkisi geldi :D o kisiyle evlenmeyi birak beraberligi cok kisa sürdü.. acaba oglanin üstüne düsmeklemi hata etti?:D Kimden duyduysan sor bakayim tam olarak nereye düsmek gerekiyormus :D

Back
X