Sevgilisinin yanında düşen.

Hayır ben hiç öyle birşey duymadım da inanmam da.

Sevgilimin yanında düştüğüm anlar geldi aklıma :roflol: :roflol: anlatmayayım da konu dağılmasın.

Son düzenleme:
Oyle bır sey bende suan ılk defa duydum ama bnde ilk zamanlar bir kez düşmüştüm ama suan bıle aklıma geldıkce gulmkten alamıyorum kendımı yok oyle bır dusus :D

İkimiz birden düşmüştük karşılıklı masalı bankların tek tarafına oturunca masayla beraber yere çakıldık tabi ayaklar havada bizim gilmekten koptuk tabi, o diyo birşeyin varmı ben gülmekten cevap veremiyorum :1:
Hee birde metro da düşüyordum tam oturcagımız sırada hareket etti karşımdakilerin üzerine yıgılıyodum aşkım tuttu çok utanmıstım(aşkımdan değil tabi karşımdakilerden) :17:

Cıdden mı
öyleyse bızım kaçıncı kez evlenmemız gerekırdı kım bılır
ılk buluşmada düştüm popomun üstüne hemde, ne ılk ne son düşüşüm oldu

Arkadaşlar birşey sorucam , sevgilisinin yanında ilk buluşmalarda düşen o kişiyle evlenirmiş kısmeti olurmuş onun doğrumu ? siz böyle birşey duydunuzmu :uhm: şeyy ben düştümde :utangac:

hahaha :D basligin bile beni güldürmeye yeterli oldu.. aklima bir kiz arkadasimin 1-2 sene önce düsmekle kalmayip sevgilisinin üstüne düsmesi ve onun o anki tepkisi geldi :D o kisiyle evlenmeyi birak beraberligi cok kisa sürdü.. acaba oglanin üstüne düsmeklemi hata etti?:D Kimden duyduysan sor bakayim tam olarak nereye düsmek gerekiyormus :D

Back
X