Sevgilisiyle arkadaş kalan var mı bunun mantıgı nedir?

1Kamelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
243
93
48
33
Daha önce arkadaş kalmış olan ya da bunu isteyen var mı?
Neden arkadaş kalınır ?

Eski sevgiliyle arkadaş kalmabilmek bence zor....

Neden arkadaş kalınır ?
Niye kalınsın öyle bi gerek yok bence. Sevgililik sadece flörtleşme değil bi yandan da yoldaşlıktır yani binevi arkadaşın da oluyor. Flörtü bitirip arkadaşlıkla devam etmek, yarısını tükettik yarısıyla devam edelim mi demek oluyor şimdi ?

Niye kalınsın öyle bi gerek yok bence. Sevgililik sadece flörtleşme değil bi yandan da yoldaşlıktır yani binevi arkadaşın da oluyor. Flörtü bitirip arkadaşlıkla devam etmek, yarısını tükettik yarısıyla devam edelim mi demek oluyor şimdi ?

yani bilmiyorum saçma tabi

ben kaldım ama çokkk lise zamanında olan bir sevgilimdi .
Sevgili olmadan önce cocukluk arkadası sayılırdık.

toplasan 5 ay çıkmamışızdır . Ayrıldıktan sonra bir kaç sene konuşmadık.
Sonrasında sosyal medyada ekledi öyle arada sırada konuşuyoruz. Arkadaşız şuan . Buluşmayı bile planlıyorduk. Pandemi girince kaldı.
Arkadaşım çünkü artık ona karşı nötrum. Ne sevgi ne nefret . Sıradan biri benim için.

Duygularım olsaydı asla arkadaş olamazdım.

duygular bitmişse olabilir de
Tamamen herseyin bitmesi gerekiyor.
O da biraz zor ve zaman alan bir şey

ben kaldım ama çokkk lise zamanında olan bir sevgilimdi .
Sevgili olmadan önce cocukluk arkadası sayılırdık.

toplasan 5 ay çıkmamışızdır . Ayrıldıktan sonra bir kaç sene konuşmadık.
Sonrasında sosyal medyada ekledi öyle arada sırada konuşuyoruz. Arkadaşız şuan . Buluşmayı bile planlıyorduk. Pandemi girince kaldı.
Arkadaşım çünkü artık ona karşı nötrum. Ne sevgi ne nefret . Sıradan biri benim için.

Duygularım olsaydı asla arkadaş olamazdım.
evet aradan yıllar geçmiş sonra konuşmuşsunuz arkadaş olarak bakabilirsiniz tabii

Ben çocukluk arkadaşım dediğim biri vardı o zamanlae ortaokula gidiyorduk çocuğuz tabi çıkma teklifi etmişti kabul ettim ark ısrarı ile sonra 1 ay olmadan ayrıldık yapamadım yani ark dediğim kişiye aşkla cümle kuramadım 😁😁 gelmişiz 25 26 yaşına halende konuşmayız kalinmiyor bence

Ben çocukluk arkadaşım dediğim biri vardı o zamanlae ortaokula gidiyorduk çocuğuz tabi çıkma teklifi etmişti kabul ettim ark ısrarı ile sonra 1 ay olmadan ayrıldık yapamadım yani ark dediğim kişiye aşkla cümle kuramadım 😁😁 gelmişiz 25 26 yaşına halende konuşmayız kalinmiyor bence
çok zor ya bi de şöyle düşün deli gibi aşık oldgun biri kendinden çok sevdiğin kokusunu bile özlediğin biri ayrıl ardından arkadaş gibi konuş ne kadar zor

çok zor ya bi de şöyle düşün deli gibi aşık oldgun biri kendinden çok sevdiğin kokusunu bile özlediğin biri ayrıl ardından arkadaş gibi konuş ne kadar zor
Dimi ben bu arkadaşımın arkasından çok ağladım kaybettiğim için keşke 1 ay bile olsa sevgili olmasaydık belki daha farklı olabilirdik çocuktuk işte bu daha da hiçbir erkekle samimiyet kurmadım arkadaşlık olarak

Dimi ben bu arkadaşımın arkasından çok ağladım kaybettiğim için keşke 1 ay bile olsa sevgili olmasaydık belki daha farklı olabilirdik çocuktuk işte bu daha da hiçbir erkekle samimiyet kurmadım arkadaşlık olarak
😔 oradaki 1 ay seni üzmeye güveni sarsmaya yetiyor.. yani ben 1 yıl çok aşıktım birlikteydik de mahvoldum. insan bazen hiç başlamasaydık diyo

😔 oradaki 1 ay seni üzmeye güveni sarsmaya yetiyor.. yani ben 1 yıl çok aşıktım birlikteydik de mahvoldum. insan bazen hiç başlamasaydık diyo
Ama arkadaş kalmak sana da çok zarar verir bence

Neden arkadaş kalınır ?
arkadaş kaldığım olmadı kısa süreli bi ilişkiyse ne biliyim 2-3 ay ve bakıp yok biz arkadaşken daha iyiyiz deniyosa bence sorun yok ama 1-2 yıl sevgili olup yok biz ayrılalım ama arkadaş kalalım deniyosa bana palavra geliyo o düşünce

Back
X