Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kalınsın öyle bi gerek yok bence. Sevgililik sadece flörtleşme değil bi yandan da yoldaşlıktır yani binevi arkadaşın da oluyor. Flörtü bitirip arkadaşlıkla devam etmek, yarısını tükettik yarısıyla devam edelim mi demek oluyor şimdi ?Daha önce arkadaş kalmış olan ya da bunu isteyen var mı?
Neden arkadaş kalınır ?
Niye kalınsın öyle bi gerek yok bence. Sevgililik sadece flörtleşme değil bi yandan da yoldaşlıktır yani binevi arkadaşın da oluyor. Flörtü bitirip arkadaşlıkla devam etmek, yarısını tükettik yarısıyla devam edelim mi demek oluyor şimdi ?
evet aradan yıllar geçmiş sonra konuşmuşsunuz arkadaş olarak bakabilirsiniz tabiiben kaldım ama çokkk lise zamanında olan bir sevgilimdi .
Sevgili olmadan önce cocukluk arkadası sayılırdık.
toplasan 5 ay çıkmamışızdır . Ayrıldıktan sonra bir kaç sene konuşmadık.
Sonrasında sosyal medyada ekledi öyle arada sırada konuşuyoruz. Arkadaşız şuan . Buluşmayı bile planlıyorduk. Pandemi girince kaldı.
Arkadaşım çünkü artık ona karşı nötrum. Ne sevgi ne nefret . Sıradan biri benim için.
Duygularım olsaydı asla arkadaş olamazdım.
evet aradan yıllar geçse hiç konuşmadan sonradan iletişim kurulabilir birden olmazduygular bitmişse olabilir de
Tamamen herseyin bitmesi gerekiyor.
O da biraz zor ve zaman alan bir şey
aynen yaOlunmaz ya olunmuyor çünkü![]()
hadi ya o zaman sevmiyodun artık arkadaş kaldıgındaBen kaldım . Çünkü umrumda değil![]()
çok zor ya bi de şöyle düşün deli gibi aşık oldgun biri kendinden çok sevdiğin kokusunu bile özlediğin biri ayrıl ardından arkadaş gibi konuş ne kadar zorBen çocukluk arkadaşım dediğim biri vardı o zamanlae ortaokula gidiyorduk çocuğuz tabi çıkma teklifi etmişti kabul ettim ark ısrarı ile sonra 1 ay olmadan ayrıldık yapamadım yani ark dediğim kişiye aşkla cümle kuramadımgelmişiz 25 26 yaşına halende konuşmayız kalinmiyor bence
Dimi ben bu arkadaşımın arkasından çok ağladım kaybettiğim için keşke 1 ay bile olsa sevgili olmasaydık belki daha farklı olabilirdik çocuktuk işte bu daha da hiçbir erkekle samimiyet kurmadım arkadaşlık olarakçok zor ya bi de şöyle düşün deli gibi aşık oldgun biri kendinden çok sevdiğin kokusunu bile özlediğin biri ayrıl ardından arkadaş gibi konuş ne kadar zor
Dimi ben bu arkadaşımın arkasından çok ağladım kaybettiğim için keşke 1 ay bile olsa sevgili olmasaydık belki daha farklı olabilirdik çocuktuk işte bu daha da hiçbir erkekle samimiyet kurmadım arkadaşlık olarak
Ama arkadaş kalmak sana da çok zarar verir benceoradaki 1 ay seni üzmeye güveni sarsmaya yetiyor.. yani ben 1 yıl çok aşıktım birlikteydik de mahvoldum. insan bazen hiç başlamasaydık diyo
evet veriyo ben çok zayıf bi karakterim galiba.. konuşmamayı da beceremiyorumAma arkadaş kalmak sana da çok zarar verir bence
arkadaş kaldığım olmadı kısa süreli bi ilişkiyse ne biliyim 2-3 ay ve bakıp yok biz arkadaşken daha iyiyiz deniyosa bence sorun yok ama 1-2 yıl sevgili olup yok biz ayrılalım ama arkadaş kalalım deniyosa bana palavra geliyo o düşünceDaha önce arkadaş kalmış olan ya da bunu isteyen var mı?
Neden arkadaş kalınır ?