evet arkadaslar evlı bekar sevgılınızle hıc beraber bır evde kaldınızmı veya evınde unıversıte ortamında vesayre kaldıgınızda neler yasadınız guzel anılarımızı paylasalımmı ??bıgun svgılıme gıtmıstım beraber yemek hazırlıyorduk ben ymegı o msayı hazırlıyordu tv de acıktı adam kadına tvde evlenme teklıfı edıyordu bende tam mtfaktan cıktım sevgılım belıme sarıldı ve gozlerıme bakarak benımle evlnırmısın dmstı saka yada o anın guzellıgı acıından dedı belkı ama guzeldı bende mutfaga kacmıştım bnm ıcn en guzel anı buydu evet sızı beklıyorumm=))))))))))
kıyamam yaOlan var olmayan var.
Bunu yaşamak isteyip de hayal kırıklığı yaşamış olanlar var.
Yazmayın ya böyle şeyler.
Daha önce bu konu vardı ama adını bile değişmişti yönetim, bir de konu lanetli mi neydi bilinmez o topikte yazan bütün sevgililer ayrıldı
Daha önce bu konu vardı ama adını bile değişmişti yönetim, bir de konu lanetli mi neydi bilinmez o topikte yazan bütün sevgililer ayrıldı
kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?