sevgilisiyle beraber uyumus uyanmıs olan arkadaslar

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
evet arkadaslar evlı bekar sevgılınızle hıc beraber bır evde kaldınızmı veya evınde unıversıte ortamında vesayre kaldıgınızda neler yasadınız guzel anılarımızı paylasalımmı ?? bıgun svgılıme gıtmıstım beraber yemek hazırlıyorduk ben ymegı o msayı hazırlıyordu tv de acıktı adam kadına tvde evlenme teklıfı edıyordu bende tam mtfaktan cıktım sevgılım belıme sarıldı ve gozlerıme bakarak benımle evlnırmısın dmstı saka yada o anın guzellıgı acıından dedı belkı ama guzeldı bende mutfaga kacmıştım bnm ıcn en guzel anı buydu evet sızı beklıyorumm=))))))))))

annemler şehir dışındaydı bende kuzenimle bizde kalmıştım.çağırdım o gece beraber uyuduk sabaha beraber uyanmak o kadar güzelki..ondan sonraki bi kaç gece yatağa girerken hep ağlayarak girmiştim nasıl etkilendiysem artık

bende çok istiyorum beraber uyudugumuz günleri görmeyi zaman çabuk akıp geçsin istiyorum bu yüzden..evli olup onunla sonsuza dek hep yüzünü göreyim yanımda..ahhh ahh

en büyük hayalimiz buydu evlenmeden olmıycak sanıyoduk ama bizde uyuduk 3 kere onunla uykuya dalmak sabah uyandıgında yüzünü görmek çok güzel bir duygu Ondan önce uyanıp kahvaltıyı hazırlayıp öperek uyandırma çabasıda çok hoş.

bende uyumuştum çok güzel bi duygu onunla uyanmak yanında nefes alışını hissetmek acayip heyecan verici bi duygu hiç sabah olsun istemiyor insan yaa

Olan var olmayan var.
Bunu yaşamak isteyip de hayal kırıklığı yaşamış olanlar var.
Yazmayın ya böyle şeyler.

uzaktayiz diye ben yüzünü zor görüyorum tek umudum dügün günümüzn bir an önce gelmesi

Daha önce bu konu vardı ama adını bile değişmişti yönetim, bir de konu lanetli mi neydi bilinmez o topikte yazan bütün sevgililer ayrıldı

hayatını bir ömür beraber geçirmek istediğin kişi yani sevgili...
ileride kocam olacaksa da o benim sevgilim çünkü seviyorum ben onu
ve evet beraber sarılarak uyumak kadar içini ısıtan başka bi duygu yok..
tarifi mümkün değil hissedilenlerin... yaşananların... ve yaşanacakların...
beraber uyuyun uyanın ama anı sorgulamayın
bilincinizde o an olduğu gibi yaşasın....

Daha önce bu konu vardı ama adını bile değişmişti yönetim, bir de konu lanetli mi neydi bilinmez o topikte yazan bütün sevgililer ayrıldı

yapma be allah korusun

ben daha once 3 defa bırlıkte kaldım onunla farklı sehırlerde oldugumuz ıcın geldıgı zaman kalmıstım ama 3 gelmesını sayarsak 45 gun eder 45 gunde her geldıgının sadece son gecesı bırlıkte uyuduk uyandık cok guzeldı ama yolculuk zamanı gelınce resmen ıcım paramparca oluyordu bırlıktekı o son geceyı hep bırbırmıze sarılarak evlılıkten asktan bahsederek gecırıyoruz konusrken uyuya kalıyoruz sabahda onunla uyanmak bır okadar guzel...

Ben uyudum o beni izledi uyuyamadı tatlım benim
Aynı yatakta kokusunu içine çekerek uyunması kadar güzel bir şey var mı ki

bende çook istiyorum ama benim sevgilim asker geldiğindede birlikte kalamıyorumm, evlenip hep yanında uyanmak istiyorum

bende evlenmeden önce defalarca kaldım eşimle. Sarılıp sıcacık mışıl mışıl uyurduk. ne heyacanlı, güzel günlerdi. anılarıma döndüm sayenizde hoş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…