- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
Malesef yaşamadım. Ama eminim ki olağanüstü bir şeydir sevdiğinle uyumak.
konuyu şimdi gördüm güzel olmaz mı yaa kollarında uyanmakk oyyy aşkımmıı özledimmm
konuyu şimdi gördüm güzel olmaz mı yaa kollarında uyanmakk oyyy aşkımmıı özledimmm
bu benim kendi görüşlerim tabiki ban ters valla nişanlıyım ama yaşamakta istemezdim.byee byee bana göre başlık değil zaten
evlenince ayri yatislariniz\ cok olacak keyfini cikartin....
tek huzur bulduğum onun göğsünde uyumak tüm sıkıntılarımı unutturuyor...ben onun göğsünde uyurken onunda beni sarması yetio bana
ne güzel yazmışsın arkadaşım. ahh ahh onun göğsünde uyurken bana sarılması yokmu. o bana yetiyo yaaonun yanındakeyken hep huzrluyum mutluyumm cok seviyorum ya ben aşkımı
Yazık....aşkı hissedemeyen aşkı tanımadan hayatı geçirecek ,yaşamını başkalarının değerlendirmesine göre yaşayacak,evlendiğinde ya vagininusmus ya cinsel soğukluk ya da cinselliği bie görev gibi yaşayacak olan bir kadın profili....Üzüldüm bu arkadaşa...
herkes milletin namusunu sorgulamaya ne meraklı. unutmayın herkesin çoluğu çocuğu kız kardeşi var. kınadıklarınız başınıza gelmesin sonra...ben kendimi bilirim. diğerlerinden bana ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?