sevgilisiyle beraber uyumus uyanmıs olan arkadaslar

herkes milletin namusunu sorgulamaya ne meraklı. unutmayın herkesin çoluğu çocuğu kız kardeşi var. kınadıklarınız başınıza gelmesin sonra...ben kendimi bilirim. diğerlerinden bana ne.

ya şu kelimeyi şurda kullanmak istemiyorum ama CAHİL insana anlatamazsın ki ...karakedi arkadaşım çok haklısın canım benim

ya bak düşünn ben bide aynı evde kalıyorum ve iş için yurtdışına gidiyor ve evimizde onsuz olamıyorum ve yatağımızda yatamıyorum çok acı

ya şu kelimeyi şurda kullanmak istemiyorum ama CAHİL insana anlatamazsın ki ...karakedi arkadaşım çok haklısın canım benim

sacma sacma konusma sevgilisiyle yatmayan bayanlar nezaman Cahil oldu mecmurmu sizin gibi evlenmeden beraber olmaya aslinda senin Gibi insanlar Cahil ve bisey diyecektim agzima yakismaz

sacma sacma konusma sevgilisiyle yatmayan bayanlar nezaman Cahil oldu mecmurmu sizin gibi evlenmeden beraber olmaya aslinda senin Gibi insanlar Cahil ve bisey diyecektim agzima yakismaz

sen niye savunmaya geçiosun hemen sana ne oluyo...cahilden kastımı bile anlamadıysan sana söyleyecek bişiyim yok ...evlenmeden sevdikleriyle beraber olmadıkları için değil insanlara yaklaşım ve ifade ediş şekillerinden ne kadar bağnaz olduklarını anladığım için söylüyorum bunu pişmanda değilim söylediğiminde arkasındayım ...sanırım artık senin içinde geçerli

sizin hayatiniz beni hiccccccc ilgilendirmiyor zaten ne yaptiginizda ugrumda degil hahaha guldurtme beni ya Cahil derken neden bahset ettinya konuyu simdide saptirmaya calisma

sizin hayatiniz beni hiccccccc ilgilendirmiyor zaten ne yaptiginizda ugrumda degil hahaha guldurtme beni ya Cahil derken neden bahset ettinya konuyu simdide saptirmaya calisma

valla sana ve senin gibilere laf anlatmaya çalışıp kendimi yormicam öt sen gıdakla kendi yaşantınla..ben sessizce kendi hayatımı yaşayıp içinde mutluca yaşicam ...senide yoksayıyorum

Cahillik şurda hanımefendiciğim; Senin gibi insanlar aşık oldukları ve kendisine aşık olan insanlarla aynı yatağa girmez uyumaz ,," aman aman ben namussuz muyum?" derler ya. Cahillik orda.Çünkü yanyana sarılarak uyumanın neresi namussuzluktur? Namussuzluk olarak algılayanlar,hayatlarında hiç namussuz görmediler herhalde. İşte Cahillik tam da bu nokta da. Ben sevdiğim ve beni seven adamdan başkasıyla uyumamışım hiç, bir tek onunla uyuyorum bunun neresi namussuzluk? Pztsi gecesi aliyle, salı gecesi veliyle , çarşamba gecesi de bir deliyle uyuyorsan burda başlıyor namussuzluk ! Buna namussuzluk demek , sizin sevgiyi aşkı bilmediğinizi gösterir ki, burda da bir cahillik vardır. Yoksa kimsenin kimseyi, "sevgilinle birlikte uyuyacaksın!!!" diye zorladığı ve uyumayanları da cahil ilan ettiği yok. Cahil ilan edilen nokta yaklaşım açınız. Açı değiştirin artık, hangi dönemde yaşıyoruz yahu ... NOKTA.

je bent een hoer dat snap ik wel hoor kk jood ga lekker bij hoerenstraat werken(A)

valla sana ve senin gibilere laf anlatmaya çalışıp kendimi yormicam öt sen gıdakla kendi yaşantınla..ben sessizce kendi hayatımı yaşayıp içinde mutluca yaşicam ...senide yoksayıyorum

hahaha beni tanimiyorsunki yok sayasin je bent echt een mogool zeg ga lekker je kont geven

şekerim zorlama anlamazlar seni beni

ya ben oyle bisey demedimki herkes kendi hayatini yasiyor saygim var ama O Cahil kelimesini kimlere soyledigini tahmin ettigim icin tebki verdim yok banane sizin sevgilinizlen ne yaptiginiz beni hic ilgilendirmez

En başta insanlar birbirine karşı saygılı olmalı bence....Seviyeyi düşürmemek lazım...İnsanlar istediği gibi davranabilir...Sevdiği insanla uyumayı namussuzluk diye addetmek kime düşer ki?? O kişiye göre doğruysa bence yoru yapmaya gerek bile yok artık..Ayrıca en büyük namussuzluk insanın ruhundadır...Hayat kadınlarının bile geçmişinde neler yaşadığını bilmeden yorum yapamazsınız yapmamalısınız...Bu işler kınamaya eleştirmeye gelmez....Bence sohbetin seviyesini düşürmemek gerek...
Sevdiğiyle uyumak da eminim çok güzel bir duygudur(

O kadar güzel anlatmışsın ki.
İnsanın sevdiğinin yanında, kollarında mutlu, huzurlu, güvende uyuması kadar güzel bir duygu var mıdır acaba ?
Bırak başkasının yanında uyumayu başkasına bakamam bile bu mu namussuzluk ?
Aşkı hissetmek mi doyasıya yoksa ?
Uyandığında seni izlerken ama uyandırmaya kıyamazken görmek mi ?
Korku dolu bir rüya gördüğünü hissedip ben buradayım korkma hiç kimse bir şey yapamaz demesi mi?
Bunlar benim namussuzluk değil aşk tanımım.

ya ben oyle bisey demedimki herkes kendi hayatini yasiyor saygim var ama O Cahil kelimesini kimlere soyledigini tahmin ettigim icin tebki verdim yok banane sizin sevgilinizlen ne yaptiginiz beni hic ilgilendirmez

Peki siz kimlere söylediğini tahmin ettiniz ?

Beğenmeyen cevap yazmaz arkadaşım sanane ya her başlığa cvp yazmak zorunda mı hissedyosun kendini de milletin üstüne gidiyosun ve türkçe yazmadan haytret bişey!

Benim için de aşk tanımı :) çok güzel bir duygudur eminim.... Sen de çok güzel söyledin şimdi :)

masalım aşktan anlamayana aşkı anlatmak zordur

2011 doneminde yasiyoruz ee ne oldu cokmu degisik geldi donem olarak hangi donemde yasiyorsan yasa insan olmadigin surece istersen 2050 yilinda yasa ne fark ederki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…