sevgilisiyle kavgalıyken mesaj beklerken en alakasız kişilerden mesaj gelmesi..

beeeeeen telefonu fırlatasım gelıyo

ben fırlattım bir kere.
adamdan mesaj bekliyorum, gecenin de bir saati.
bir mesaj geldi, heyecanla açtım. (o saatte ondan başkası sms atmaz bana)
mesaj içeri odada yatan annemden gelmiş.
müziğin sesini kısar mısın gibi bir şey yazmış.
ben de telefonu yatak odasına doğru fırlattım :)
kırıldı birkaç gün telefonsuz kaldım:)

bana da olur , o an telefonu parçalaysım geliyo
zıkkım bidünya'dan gelir geneldede :mymeka:

Ay evet bana da olur bazen çok sinir olurum.
Genelde de arayan annem olur. Anlamıyorum nasıl başarıyor en olmadık zamanlarda aramayı
:roflol:

banada benzer bi olay oldu,, nasıl kavgalıyız ayrıldık yani o derece beter durumdayız telefon çalıyo bangır bangır içerden patinaj çekerek koştummm nefes nefese kalmışım telefonu açtım bi baktım arkadaşım nasılsın filan dedi amaaan senmiydin yaa dedim,oda dedi üstünde dünyanın yükü varmışta telefonu cevaplayınca hepsi uçup gitmiş gibi açtın dedi evet aynen öyle oldu zaten dedim mafoldumben

çookkk uyuz bi durummm bide cevap yazmazsın bidaha msj atarlar gel beni gebert diyolarsırnaşık şey

geçen kış çok tartışırdık, aynısı olurdu banadakaydirigubbakcemile3

içim giderdi mesaj sesini duyunca yada arama olunca..

delikafadulden aynen böle koşardım bi bakardım "sende ...ya gel kazan"-tatlicadiarzu-

amaaaa bide "yine kampanya mesajıdır" die umursamazca msjı açıp sevdiğinden geldiğini görünce yaşadığın kalp çarpıntısı yok yaaa böle bişe delikafadulden:asigim:

evet ya ne sinir bi durum.. zaten bundan dolayı türksel ve garanti bayaa bi küfür yemiştir benden :))

ah bu bana çok olur işte.. en sevdiğim,en ihtiyaç duyduğum insandan bile gelse boğasım gelir..:mymeka: trafik yapma,aşkım atıcak mesaj dye..ama nerdeee.ümidi kesince yine onlara kalırım dert yanmak için senağlama

Çok güzel bir durumu yazmışsın canım. Tebrikler..
Önce vücudumcayır cayır yanıp mesaj atanın o olmadığını anlayınca da buz kesilip kalıyorum...
Iyyyyğğğğ...
Ama kim bilir hangi gereksizdir ya diyerek açtığımız mesajın sevdiğimiz birinden beklemediğimiz anda gelmesi kadar da harika bişey yoktur...zemuszemus

aha da garantı bankasından geldı
ne guzeldı halbukı cebımın msj melodisi, dııtttt dıtttttttttttttttttttttttttt
dedı bı baktım garantı dıyo
püüüüü sana :)

bende gıcık oluyorum bu duruma hele bide kavga ettiysen ve özür mesejı bekliyosan alakasız bi mesaj geliyosa delirmemek elde değil demek benim gibi gıcık olanlar varmış

off kuşum ya, ne zaman sevgılıme tafra yapmak için telin sesini kıssam... bi kaç saat bakmıyorum tele, sonra elime alıyorum 15-20 tane cevapsız cagrı. ha haaa aramış işte diyorum, numaralara bı bakıyorum, normalde ne kadar aramayan alakasız ınsan varsa hepsi aramış, sankı sözleşmişler gibi. ne sinir..

büyük hayal kırıklığı yaşadığım anlardan biri...:icecream:

aveaya ya da turkcelle küfür ettiğim anlar ve tabii ki boynerin indrim mesajlarna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…