• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisiyle sürekli kavga edenler.....

herkesin ilişkisi zor zamanlardan geçiyor.bu hep böyleyse ilişkide problem vr demektir,bu sıkıntı şimdilerdeyse geçicektir dert etme.buarada sakaryalımsın ,?

herkesin ilişkisi zor zamanlardan geçiyor.bu hep böyleyse ilişkide problem vr demektir,bu sıkıntı şimdilerdeyse geçicektir dert etme.buarada sakaryalımsın ,?

Bakalım zamanla göreceğiz ne olacak evet Sakarya' lıyım

bebemmm

bak begendklerim sna katldıklarım aynennn...bndedi bitane sennkinden var:1:
bimide 4 yıl oldu kavga gürültü gdyo...ayrı sehrlerdeyiz...özlemden braz kavga edyrz yani braz bn carlyrm:1:
nolrsa olsn canm o bnm cok sewyrm...
bzde msla grselim hasret gdelim o tatlılık güzellikle sewgi dolu kibar gzel gecyo:16::1:
snra yne bseyden blyrz daha cook bn kavga edyrz....
ama suan maaşllahh sorunumuz yok çok iyiz alltan alyo bnei:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bnde onu üstne gtmmye calşyrm o zaten hmn alttan alnca kıyamyrm kapyrm cenemi:nazar::nazar::nazar:

kızlr size sır; azcık cenenizi tutn mesaj atp srmayın sallmyın braz onu nasl size gelyoo:52:
test edlp onaylanmştr:51::52:

:D ayhhh sesli güldüm wallah =)))) ne olacak diğer kelimelerin devamıydı araya virgül koysam iyi olacakmış :))) hmm neresindensin hemşerim :)
:52::52::52::52::52: ay bende çok güldüm bak görüyormusun bir virgül nelere kadir miş:27: merkez canım.sen neredensin ?
bebemmm

bimide 4 yıl oldu kavga gürültü gdyo...ayrı sehrlerdeyiz...özlemden braz kavga edyrz yani braz bn carlyrm:1:
bzde msla grselim hasret gdelim o tatlılık güzellikle sewgi dolu kibar gzel gecyo:16::1:
ama suan maaşllahh sorunumuz yok çok iyiz alltan alyo bnei:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bnde onu üstne gtmmye calşyrm o zaten hmn alttan alnca kıyamyrm kapyrm cenemi:nazar::nazar::nazar:

kızlr size sır; azcık cenenizi tutn mesaj atp srmayın sallmyın braz onu nasl size gelyoo:52:
ehehe tabiki çenemizi tutcaz ki sıra bize gelsin :23:

:52::52::52::52::52: ay bende çok güldüm bak görüyormusun bir virgül nelere kadir miş:27: merkez canım.sen neredensin ?

ehehe tabiki çenemizi tutcaz ki sıra bize gelsin :23:

Yani virgül deyip küçümsememek lazım :)) Ben Akyazı lıyım canım

bebemmm

Aman Allah bozmasın, maşallah diyeyim nazar değmesin :) Ama sorun şu ki ben çenemi tutamıyorum vır vır etmeden içimdekileri söylemeden bi türlü rahat edemiyorum :))

Aman Allah bozmasın, maşallah diyeyim nazar değmesin :) Ama sorun şu ki ben çenemi tutamıyorum vır vır etmeden içimdekileri söylemeden bi türlü rahat edemiyorum :))

:nazar::nazar::nazar::nazar:HEPMZE MASALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar:

BNDE CANM İÇİMDE TUTMAM SYKLERİM VIR VIR YAPARIM..BAŞNI YERM IYI SABREDİYO BANA COCUK :D :D

ERRESCGİM BLR BNİ...ONU BLE DELİ EDYRM :1:

BNDE CANM İÇİMDE TUTMAM SYKLERİM VIR VIR YAPARIM..BAŞNI YERM IYI SABREDİYO BANA COCUK :D :D

Sabredecek tabi canım bizde durup dururken vır vır etmiyoruz illa kızdıracak bişey buluyolar :)

Bilirim bilirim bilmem mi:23: amn oyle boyle geciniyos iste Seviyoruz mu seviliyoruz mu ee daha ne
Benim aşkitom da merkezde oturuyo canım :) Amannn kolay erkek mi var baksana didişip duruyoruz :))

Hee bn nerden cikardim orda oturdugunu acaba :52: mutlulugunuz daim olsun sekerim.

Back
X