Akyazı ilçesinde oturuyorum 22 yaşındayım bekarım :) yarışmacı arkdşlara başarılar dilerim![]()
bnde ist.da....
bnde 22...
bnde basarlar dlyrm...

90 lımısın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akyazı ilçesinde oturuyorum 22 yaşındayım bekarım :) yarışmacı arkdşlara başarılar dilerim![]()
bnde ist.da....
bnde 22...
bnde basarlar dlyrm...
90 lımısın??
Biz de sürekli tartışıyoruz. İlişkimizin ilk aylarında hiç böyle değildik, şimdi 1 yılımızı doldurduk ama nedense bu duruma geldik. Sevgi konusunda bir eksiğimiz olmadığına eminim, geri barışıyoruz hiç küs kalmadık ama o tartışmalar ah, üzüyor beni
İlk zamanlar bizde de bi sorun yoktu ama yıllar geçtikçe zorlaşıyo sanki bide bizim kavgalarımızın çoğu gezme yüzünden çıkar ben fazla çıkmam dışarı o arkadaşlarıyla sürekli biyerlere gitmek ister bende surat yaparım hemen tabi bazen gitme derim gider kavga ederiz.
Kesinlikle gezme yüzünden çıkıyor. Arkadaşlarıyla olunca geziyor benimle gezmiyor tatile bile zar zor götürdüm ikna ettim. Kavgalarınız sonuca ulaşıyor mu peki? Bizimkiler genelde ulaşmıyor. Özür dileyip barışıyoruz fakat sorunun kökeni çözümlenmeden rafa kaldırılmış oluyor. Başka zaman tekrar açığa çıkıyor.
erkekler kendilerini çok iyi tanımamızı bekliyolar, mesela erkek arkadaşımla bizde aşırı kavga ederdik ve ben özür dilemek için bile arasam açmazdı görüşmezdi. En son barışmamızda bana sorunlarını tartışma çıkarmadan tatlı dille söyle gör nasıl oluyorum dedi. Ben de arkadaşlarıyla çıkmasını mı istemiyorum, biraz işve naz seni özlüyorum falan anında çözüm![]()
böyle nazlı nazlı aşkımmm yakışıklımm bi tanemmm bişey söylüycem ama kızma derim, zaten başta havasını aldığım için kızacak hali kalmazsen akşamları geç saate kadar arkadaşlarınla geziyosun ben hem seni özlüyorum hem de benle ilgilenmedin diye kavga çıkarıyorum sonra da mutsuz oluyorum diyorum , tamam bebeğim böyle söylersen gitmem tabi diyo
Ya da yanındayken bişey için izin isteyeceksem boynuna bi öpücük , sonra gelsin istekler![]()
Bizde öyleydik ama sadece kavga değil birbirimizin canını yakıyorduk kollarımız morarırdı birbirimizi sıkmaktan hatta nikah masasına bile küs oturduk ama çok seviyorduk birbirimizi evlendik 1 ay yine bu böyle gitti ama 1 ay sonra hepsi kendiliğinden yok oldu kavgaların ki ben asla bizim kavgasız kapabileceğimize inanamazdım
böyle nazlı nazlı aşkımmm yakışıklımm bi tanemmm bişey söylüycem ama kızma derim, zaten başta havasını aldığım için kızacak hali kalmazsen akşamları geç saate kadar arkadaşlarınla geziyosun ben hem seni özlüyorum hem de benle ilgilenmedin diye kavga çıkarıyorum sonra da mutsuz oluyorum diyorum , tamam bebeğim böyle söylersen gitmem tabi diyo
ya da yanındayken bişey için izin isteyeceksem boynuna bi öpücük , sonra gelsin istekler![]()
Bizde öyleydik ama sadece kavga değil birbirimizin canını yakıyorduk kollarımız morarırdı birbirimizi sıkmaktan hatta nikah masasına bile küs oturduk ama çok seviyorduk birbirimizi evlendik 1 ay yine bu böyle gitti ama 1 ay sonra hepsi kendiliğinden yok oldu kavgaların ki ben asla bizim kavgasız kapabileceğimize inanamazdım
aynı sorun bizde de var olmayan yok galba
istiyorumki şöyle bi ay kavgasız huzurlu geçirelim ama yok
aynı benimde ailemden dolayı dışarı çıkma sorunum var sanırım sık görüşünce daha kolay çözülüyo herşey
bide benimki kavgalarda hep beni suçlar kendi suçlu olsa bile işte bu beni çileden çıkartıyo susayım diye kendimi tutamıyorum o da susarsan kazanırsın diyo daha çok deliriyorum![]()
ben cok gicigim bu konuda hep nedense suclu olan o olur..
kiyamam ona benama nasil o noktaya geliyor anlamiyorum..
kendimi nekadar tutmaya calissamda elinde sonunda patliyorum.. rahatliyorum
ondan sonra hic birsey olmamis gibi iliskimize devam edebiliyormusuz gibi geliyor bana![]()
icimdekini söylemezsem samimi davranmak dahi icimden gelmiyor:26: yapmacik yapmacik askim canim diyorum ama anliyor tabii
erkeklerde cok umursamaz olabilir ama canim yagörsen hiiic birseyi sorun etmiyorlar, takmiyorlar sanki ama damarlarina basinca biz kizlardan beter oluyorlar
![]()
ALLAH AYRMASIN
NE KADAR OLDU EWLENELİ? SUAN NASLSNZ?![]()
aynı sorun bizde de var olmayan yok galba
istiyorumki şöyle bi ay kavgasız huzurlu geçirelim ama yok
aynı benimde ailemden dolayı dışarı çıkma sorunum var sanırım sık görüşünce daha kolay çözülüyo herşey
bide benimki kavgalarda hep beni suçlar kendi suçlu olsa bile işte bu beni çileden çıkartıyo susayım diye kendimi tutamıyorum o da susarsan kazanırsın diyo daha çok deliriyorum![]()