• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye cok bağlılık

mmmmme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
60
7
13
İstanbul
Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var liseden beri sürüyor üniversitede okuyoruz ve ailelerimizden uzaktayiz uni de gecen sene pek gitmedim ve arkadas edinemedim edinemedikce ona bağlandım onu cok seviyorum tum vaktimizi birlikte geciriyoruz ama bazen cok düşünüyorum o olmazsa cok yalnız kalirdim korkardim falan diye daha evlenmeden birine bu derece bagli olmanin dogru olmadığını biliyorum soğukluk olmadan yine aramiz iyi bir şekilde nasil daha kendimle ilgili olabilirim fikirlerinize ihtiyacim vaar

7/24 birlikte olmaya karşıyım .. :KK12:
bağımlılık ve alışkanlık dışında birşey değil .. :KK14:
kendinize vakit ayırın , dolaşın,birşeylerle mesgul olun .. :KK56:

Bağımlılık derecesinde olması çok kötü ondan başka bir hayatında olmalı birgün ayrılırsanız yerle bir olursun.

Bu işler biraz karışık.
Her ilişkinin dinamiği farklı.
Eğer sürekli dipdibe olmaktan sıkılmadıysanız bence sistemi bozmayın.

Bu işler biraz karışık.
Her ilişkinin dinamiği farklı.
Eğer sürekli dipdibe olmaktan sıkılmadıysanız bence sistemi bozmayın.
Sıkılmanin dışında artik kendime yetemiyormusum gibi geliyor daha uni deyim simdiden buna alisirsam evlenince naparim acaba :) kendi kendime yetmek istiyorum açıkçası

7/24 birlikte olmaya karşıyım .. :KK12:
bağımlılık ve alışkanlık dışında birşey değil .. :KK14:
kendinize vakit ayırın , dolaşın,birşeylerle mesgul olun .. :KK56:
Eskiden boyle değildim ama iste yeni şehir pek arkadas edinemeyince cok abarttim sanirim :(

Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var liseden beri sürüyor üniversitede okuyoruz ve ailelerimizden uzaktayiz uni de gecen sene pek gitmedim ve arkadas edinemedim edinemedikce ona bağlandım onu cok seviyorum tum vaktimizi birlikte geciriyoruz ama bazen cok düşünüyorum o olmazsa cok yalnız kalirdim korkardim falan diye daha evlenmeden birine bu derece bagli olmanin dogru olmadığını biliyorum soğukluk olmadan yine aramiz iyi bir şekilde nasil daha kendimle ilgili olabilirim fikirlerinize ihtiyacim vaar
Ben de erkek arkadaşıma çok bağlıyımdır elimde olsa her saniye görmek isterim :( ama şimdi düşününce 7/24 beraber takılmak da sağlıklı değil, insan birbirini özlemeli. Hiç arkadaşın yok mu? Beraber çıksanız alışveriş falan yapsanız,yani yakın arkadaş olan şart değil, selamlaştıgın birisi bile olabilir teklif etsen falan hem böylece arkadaşlık ilişkilerin gelişir. Ya da illa bir arkadaşa gerek yok ben mesela çok sıkıldıgımda tek başıma çıkar gezerim, mağazalarda falan dolaşırım, bazen böyle de yapabilirsin, kuaföre falan gidebilirsin ne bileyim kendine zaman ayırabilirsin aranıza soğukluk sokmadan, yoksa erkek arkadaşın tek başına bir şeyler yapmana bozulur mu?

Ben de erkek arkadaşıma çok bağlıyımdır elimde olsa her saniye görmek isterim :KK43: ama şimdi düşününce 7/24 beraber takılmak da sağlıklı değil, insan birbirini özlemeli. Hiç arkadaşın yok mu? Beraber çıksanız alışveriş falan yapsanız,yani yakın arkadaş olan şart değil, selamlaştıgın birisi bile olabilir teklif etsen falan hem böylece arkadaşlık ilişkilerin gelişir. Ya da illa bir arkadaşa gerek yok ben mesela çok sıkıldıgımda tek başıma çıkar gezerim, mağazalarda falan dolaşırım, bazen böyle de yapabilirsin, kuaföre falan gidebilirsin ne bileyim kendine zaman ayırabilirsin aranıza soğukluk sokmadan, yoksa erkek arkadaşın tek başına bir şeyler yapmana bozulur mu?
Arkadasim var eskiden daha coktu ama ben zamanla onlardan uzaklastim hicbiriyle onlayken oldugum kadar mutlu ve rahat degildim su an yakin olan arkadaslarimizda hep ortak ve bir grup halinde yakiniz o yuzden genelde arkadas grubuylada birlikte takılınca hic fırsat olmuyor kursa filan gitmeyi düşünüyorum kendime zaman ayirmayi ama bilemiyorum :(

Arkadasim var eskiden daha coktu ama ben zamanla onlardan uzaklastim hicbiriyle onlayken oldugum kadar mutlu ve rahat degildim su an yakin olan arkadaslarimizda hep ortak ve bir grup halinde yakiniz o yuzden genelde arkadas grubuylada birlikte takılınca hic fırsat olmuyor kursa filan gitmeyi düşünüyorum kendime zaman ayirmayi ama bilemiyorum :KK43:
İyi düşünmüşsün, kursa gidebilirsin okulda klüplere katılabilirsin çok aktivite oluyor, sosyal sorumluluk projelerine falan katılabilirsin. Hangi şehirdesin ? İstanbuldaysan aktivite için çok olanak var

Yeni arkadaslar edinmelisin ozellikle kiz fisir fisir biseyler konusacagin kisiler :)

Bikaç arkadaş edinin toparlarsınız kendinizi :)

İyi düşünmüşsün, kursa gidebilirsin okulda klüplere katılabilirsin çok aktivite oluyor, sosyal sorumluluk projelerine falan katılabilirsin. Hangi şehirdesin ? İstanbuldaysan aktivite için çok olanak var
Istanbuldayim evet burada okuyorum uzun zamandir yan flüt calmak istiyordum sanırım artik ertelemeyecegim. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak cok isterim onerebileceginiz bir sey var mi

Istanbuldayim evet burada okuyorum uzun zamandir yan flüt calmak istiyordum sanırım artik ertelemeyecegim. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak cok isterim onerebileceginiz bir sey var mi
Part time calis onun yerine is hayati fark katar

Back
X