• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye cok bağlılık

Istanbuldayim evet burada okuyorum uzun zamandir yan flüt calmak istiyordum sanırım artik ertelemeyecegim. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak cok isterim onerebileceginiz bir sey var mi
Bizim okulumuzun yönlendirdiği projeler var, senin okulunda da vardır mutlaka ilgili bölüme sormalısın her hafta aktivite düzenliyorlar sosyal projeler alanında

kendine çeşitli miktarlarda vaktini alan,gerçekten başlayınca hoşuna giden hobiler bul.
bu şekilde bagımlılık çok çok kötü bişey,acısını çekersin.üstüne adam da bunun benden başka dünyası yok,zavallı diye böbürlenir içten içe.

kendine çeşitli miktarlarda vaktini alan,gerçekten başlayınca hoşuna giden hobiler bul.
bu şekilde bagımlılık çok çok kötü bişey,acısını çekersin.üstüne adam da bunun benden başka dünyası yok,zavallı diye böbürlenir içten içe.
Evet simdilik boyle bir sey dile getirmiyor ama hem oyle dusunmesini hemde oyle olmak istemiyorum

Evet simdilik boyle bir sey dile getirmiyor ama hem oyle dusunmesini hemde oyle olmak istemiyorum

emin ol düşünecek,örneklerini gördüm etrafımda.
okula gitmiyorum yazmışsın mesela, ilk iş okula sık sık gitmekle ve arkadaşlar edinmekle başlayabilirsin.sonra okulun çeşitli kültürel ve sportif aktivitelerine yazılabilirsin.dağcılık, tüplü dalış,tiyatro vs. gibi..yahu insan bir daha geri gelmeyecek üniversite hayatını yaşamak varken tüm vaktini bir adama harcar mı? iyi düşün..

E ne güzel takılın işte :) çift arkadaşlar edinirseniz tadından yenmez :)

emin ol düşünecek,örneklerini gördüm etrafımda.
okula gitmiyorum yazmışsın mesela, ilk iş okula sık sık gitmekle ve arkadaşlar edinmekle başlayabilirsin.sonra okulun çeşitli kültürel ve sportif aktivitelerine yazılabilirsin.dağcılık, tüplü dalış,tiyatro vs. gibi..yahu insan bir daha geri gelmeyecek üniversite hayatını yaşamak varken tüm vaktini bir adama harcar mı? iyi düşün..
Haklisiniz gerçekten pkullar bir açılsın başlayacağım

Evet guzrl ama bir yerden sonra sıkıyor:)
Çok şükür biz de 1 buçuk senedir tek ayrı gün geçirmedik ama yetmediğinden evlenelim diyoruz :) insan sevgilisinden sıkılır mı yahu :) birlikte aktivitelerde bulunun :)

Back
X