sevgiliye doğum günü.

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
927
Merhabalar,

24 ağustosta sevgilimin doğum günü var , hediyesi hazır , spor ayakkabı alacağım , fakat doğum günü mekanı arıyorum . Arkadaş felan olmayacak , Sadece ikimizin olacağı , fazla kalabalık olmayan , fazla gürültüsü olmayan yer arıyorum , Küçük ama şirin güzel bir yer. Cihangir de bir yer buldun internetten , bu ayrı odalarda sinema felan izleniyor . Nasıl olur acaba ? Orada doğm günü kutlaması yapmak çok mu abes kaçar acaba ? İstanbul avrupa yakası , anadolu yakası olur , Merkezi yerde ulaşımı kolay olan ,

Önerilerinizi bekliyorum . Teşekkürler :)

Geçenlerde şehir fırsatlarından kahvaltı alıp, Yıldız Parkı'nın içinde Vera Yıldız diye bir yere gittik eşimle. Boğaz manzaralı, nefis bir yer. Fiyatları da makul. Çok beğendim ben. Kahvaltı sonrası, parkın içinde, ağaçların altında yürüyüş yapıp, bol bol sincap seyrettik. Aklıma orası geldi. Baş başa süper vakit geçirilecek bir yer. Düşünürseniz önceden yer ayırtmak gerekiyor ama biz hafta sonu gitmemize rağmen çok kalabalık değildi.

Geçenlerde şehir fırsatlarından kahvaltı alıp, Yıldız Parkı'nın içinde Vera Yıldız diye bir yere gittik eşimle. Boğaz manzaralı, nefis bir yer. Fiyatları da makul. Çok beğendim ben. Kahvaltı sonrası, parkın içinde, ağaçların altında yürüyüş yapıp, bol bol sincap seyrettik. Aklıma orası geldi. Baş başa süper vakit geçirilecek bir yer. Düşünürseniz önceden yer ayırtmak gerekiyor ama biz hafta sonu gitmemize rağmen çok kalabalık değildi.

Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum oraya , güzel olabilir uzun zamandır yıldız parkına gitmek istiyordyuk

X