sevgiliye - eşe yılbaşı hediyesi ?

şöylede olabilir ucu ama taşları oltu taşı olmalıki ağır olsun

Son düzenleme:
ben jenga aldim o oyunu merak ettigini soylemisti erken verdim cok sevindi annesi bile oynamis he he bence boyle seyler heyecanda verir

ben şu çook eski saatlerden yaptırmayı düşünüyorum. kalp şeklinde ve içine de ikimizin fotoğrafını koydurtmak istiyorum, ki yapıyolar hemde baya ucuz bi fiyata, bana göre. şimdi askerde ama heveslendim yaptırcam. hem o sabahları kalkamıyodu. benim yaptırdığım saatle uyansın. yerimseniben

ya Bn Kol düğmesi almayı düşünüyorumm başka bişibulamadımm :S çok muu basit olur sizce... Gümüş ve üzerinde ad ve soyadının baş harfleri olck

geçen yıl bende doğumgününde gömlek ile birlikte üstünde isminin ve soyisminin başharfleri olan bir kol düğmesi almıştım kareydi kenarındada minik bir pırlanta taş vardı bence çok şık bir hediye erkek için resmi bulabilirsem eklerim

Son düzenleme:

bu benim aldığımdan pırlantalı arkasındaki örtü kırmızı olduğu için yansıma yapmış gümüş rengi normalde

bende istediği bi çanta vardı onu alıcam ama yılbaşı diye değil tabi istediğim için ben sevmiyorum yılbaşı hediyelerini
Bide tabi nerede bulabilirim bilmiyorum elde yada askılı küçük modellerden işte

boyundan çarpraz asılan deriler hoş oluyor
bütün çantacılarda bulabilirsin

benimki " sakın yılbaşında bana hediye alma. zaten sevmem yılbaşını, istemiyorum" dedi. canıma minnet, kendime alırım bende :icecream:

kara.leke ..

bnm hiç biri hoşumaa gitmedi:S soukk duruoo sanki yadaa bn karee saatleri sevmedimm için bana ölee gelmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…