oncelıkle herkese selamlarben sevgılım ıcın hedıye bı kazak alcam kendısı aramıs ama bulamamıs bende bugun magazada gordum cok ıstıyorum almayı ama hangı bedenden almam gerekıyo bılmıyorum yanımda olmadıgı ıcın de caktırmadan gıysılerınden bakma ıhtımalım de yok ( eskıden de gomlek almıstım ama bol gelmıstı gene aynı seyı yasamak ıstemıyorummmm :18: )
sız bı el atın lutfen eslerınız veya erkek arkadaslarınızın bedenınden yola cıkarak belkı yardım edebılırsınız
sevgılım 1 80 boyunda 80 kılo cıvarında
alacagım kazak dar kalıp ( slım fıt) boyle bı erkege m beden mı yoksa l beden mı almam dogru olur.:26:
l daha iyi olur gibi geliyor amaalacığın mağazadaki elemanlardan yardım istesen sana fikir verirler..
kesınlıkle L beden alman gerekıyor
cnm eminsiniz demi bol olmazaz önceki arkadas da l dedı
dar kalıp olması fılan ne kadar bedende degısıklık yapıyo tam bılmedıgım ıcın k.bakmayın
bana guven canım.m beden hem kısa kalır hem de dar.cunku arkadasının boyu uzun.dolayısıyla omuzlardan kaldırır kazak.al ve degısım kartı ıste.hedıye oldugunu,olmazsa degıstırecegını soyle.sorun olmayacaktır.guzel gunlerde gıysın.
cnm magazadakılerde benden beterbılmıyorum kararsız kaldım bende ıste orda aldım baktım bı fark da goremedım zaten ıkısı arasında
ozaman l al. çünkü erkek kardeşim de aynı dar kesim giyiyor genelde hep l alır.
cnm tesekkurler 3 kısıden de L beden cevabı geldıhaftasonuna kadar bakarım topikteki ortak kararı alırım ınsallah
canım yalnız marka marka kalıplar değişiyo :26:
benim kardeşim 1.86 kilo 68 ama lcw dan xl giyio ve omuzları falan tam geliyo :26:
Bazen kalıplar dar olabiliyo....
Ama bence M beden almalısın.
Sevgilime bir sürü kazak gömlek almış biri olarak söylüyorum:)
bişi değilbol şanslar sana...
Dar kalıpsa Large beden daha iyi olur.Beden konusu markadan markaya ve hediye alınacak kişinin giyim zevkine göre değişiyor aslında,kimisi dar giymeyi sevmez,biraz dökümlü ister.Zamanla tanırsınız herhalde sevgilinizin bedenini.Ama şimdilik L beden ve değişim kartı alırsanız iyi olur
canım benim sevgilim 1.86 boy ve 84 kiloda
L alıyoruz hep tam oturuyor vücuduna
bence en ideali L olur M biraz kısa kalabilir
cnm bende onu yazdım az once tam oturan seyler gıyıyor sevgılım L tam oturur demı bol emanet gıbı durmaz o zaman dedgıne gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?