M beden kısa kalır ben geçen aldım yılbaşı hediyesi L aldım üstüne tam oturdu
daha önce aldığın beden neydi çünkü bol geldi diyorsun bir de kalıplar değişik oluyor işte firmadan firmaya
ama dar kalıpsa büyük ihtimal L tam olur gibime geliyor
teskkurler cnm sevgılının vucud olculerı nasıldı benım eskı aldıgım bol geldı yazmıstım gene aynı seyı yasamak ıstemıyorum
Canım o zaman sormadın mı bedenini?
cnm sordum ama ıste o gomlektı duz kesımdı bedenı rakamla fılandı 2 beden dar kesım gomlek oluyor normalde ama bunu nasıl kazaga cevırecem onu bılmıyorum
evet canım markasına göre, vücut ve beden ölçülerine bak öyle al bence. Birde sevgilin de göbüş varmı benimkinde var m den l ye transferoldukBenim fikrimde l almalısın.hem bu kadar sıkma canını değiştirme kartı al değiştirirsiniz
benim erkek arkadaşımda 1.82 boyunda 80 kilo ve dar kalıp gömlek giyer genelde oda L giyiyo canım
Bende nişanlıyken kıyafet hediye etmek istemiştim nişanlıma ama bedenini bilmiyordum. Sürpriz yapmak istediğim için de kaç beden giydiğini direkt soramazdım çünkü anlayabilirdi. Şöyle yapmıştım, bendeki fotolarından birini kastederek ne kadar zayıf görünüyorsun burada, kaç kiloydun şimdi daha iyisin gibi şeyler söylemiştim, o da o zaman şu kadar kiloydum filan diye söylemişti aa kaç giyiyordun filan demiştim o da söylemişti şimdi de şu kadar giyiyorum filan ama ben çok masumane sormuştum sanki öylesine konu açılmış gibi, bişi anlamamıştı yani sonraki günlerde de sürprizimi patlatmıştım
1.82 boy ve kilosu da şuan itibarıyla 85e ulaştı M oluyor bazı tshirtlerde filan ama L daha iyi duruyor bence, XLda olur dökümlü olarak:)
Canım benim eşim de 1.80 ve 80 kg. Ama eşimin omuzları geniş, yapılı yani. Markaya göre değişiyor maalesef beden durumu. M-L arasında gidip duruyor. Kendisi pek bol şeyler giyinmeyi sevmediğinden genelde M beden alırız. L bedeni sadece kazağın boyu kısaysa veya kolları kısaysa tercih ediyoruz. Şimdi baktım kazaklarına çoğu M beden.
Benim sevgilimde aynı senin sevgilin gibi.
L giyiyor genelde...
ay cnm tam benımkının kalıbındaymıs o zaman sen dogru tahminde bulunmusundur :13:
cok tesekkurler
zaten herkes L dedı sanırım ortak karar bu
canım ne zor iş ya dimibenimkide uzakta malesef marka kalıplarıda değişiyor onuda dikkate al mutlaka canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?