sevgiliye manevi hediye...

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
sevgilimin doğum gününe 15 gün kaldı. ayrı şehirlerdeyiz. ona manevi bir hediye hazırlamak istiyorum. bir fikri olan var mı?:26:

benim bi arkadaşım vardı ama sevgilisi acayip derecede romantikti.. küçük bi albüm hazırlamıştı kıza. her sayfada kızın fotografları ve yanında ki sayfayada cok romantik bi söz... ama her sayfada biz mest olmuştuk.. bi fotografları vardı birlikte çekinmişlerdi onu koydu yanında ki sayfaya biricigim bu günü unutmam mümkün mü,sana bikere daha aşık olmuştum,yok şöyle böyle.. bana cok degişik ve güzel gelmişti. bilmem begenir misin?

Benim erkek arkadaşımın da doğum günü yaklaşıyo 24 gün falan kaldı ben daha asıl hediyeme bile tam karar veremedim:18:

Neyse aklıma gelenleri yazayım:1:
*Fotoğraf albümü/her sayfaya ya da foto arkalarına romantik komedi tadında sözler:23:
*Video. Güzel müzik, fotoğraflar ya da müzik akarken kendinize bi'hikaye yaz o aksın. Bizim videolarımız vardı ben aralara onlardan komik kısımları da alıp koymuştum:1: En sonada ses kayıt yapar eklersin, iyi doğdun vs vs.
*Ya da direk ses kayıt yap bu ne cdsi ki diye pcye taksın bi'baksın sen konuşuyosun:21:
*Klasik günlük / mektup

aslında ben bi kartona tebrik yazıp, sokakta tanımadığım insanları konuşturup video hazırlamayı düşünmüştüm. ama bu işlerden zerrece anlamam, anlayan kimse de yok çevremde

ben sevgili kitabı yaptırdım çok güzel oldu gerçektennn..
Kendi ellerime hazırladım nette onlarda 3 gün içerisinde yolladılar.
Düşünebilirsin canım gerçekten beklediğimden daha güzeldi sevgilim çook beğendi :16:

bende tanıştığımız ilk günden itibaren küçük notlarla günlük tutmuştum sanki ona yazıyor gibi. ve 1. yılımızda kitap şeklinde yapıp vermiştim. Gözleri dolu dolu olmuştu sevdiceğimin :)

kış geliyor,becrebilirseniz kendi ellerinizle yapacağınız atkı,kazak türü birşeylerde yapabilirsiniz..

Ben küçük kağıtlara onu neden sevdiğimi anlatan birer cümlelik yazılar yazmıştım 100 tane falan olmuştu hepsini küçük küçük katladım aldığım hoş bir kutunun içine koydum gül yapraklarıyla birlikte. En üste onunla izlemek istediğim ama gösterimini kaçırdığımız filmi ekledim . Ama ben kendim vermiştim verirken de ''Seni neden mi seviyorum işte cevabı bunun içinde, her gün birini oku '' demiştim. Ben gidene kadar okumasını izin vermedim sadece filmi izledik. Ben gidince oturup hepsini tek seferde okumuş. Ertesi gün iş yerime kocaman bir aranjman gelmişti teşekkürlerini sunduğu :) Zamanla içine birlikte yaptığımız yolculukların otobüs biletlerini, izlediğimiz filmlerin biletlerini , birlikte çekindiğimiz fotoğrafları falan koyduk. Hala o kutu başucunda durur evde olduğumuz zamanlarda arada kutuyu alıp hadi renk söyle derim o bir renk söyler ben o renkte bir kağıt seçer ona okurum. 2 hafta önce bir baktım kapağının kapanacak hali kalmamış. Daha büyüğünü alıp bu kutuyu da onun içine koymaya karar vermiştik :) Yani bir nevi hatıra kutumuz oldu o ama tabi bizim sonumuz hüsran umarım sizin koliler dolusu mutlu anılarınız olur :16:

Erkekler pek anlamıyorlar böyle hediyelerden bence kullanabileceği birşeyi satın al kargo yap. Bu kadar kasıyor bayanlarda inan değmiyor. Ben geçen sene 5 ay yıldönümü ne yapsam diye düşündüm aldım bişeyler burun kıvırdı :1: Güya belli etmedi ama ben anladım ..Ondan sonra kasmıyorum ne ihtiyacı varsa alıyorum , bir de yemek mis gibi..

Erkekler pek anlamıyorlar böyle hediyelerden bence kullanabileceği birşeyi satın al kargo yap. Bu kadar kasıyor bayanlarda inan değmiyor. Ben geçen sene 5 ay yıldönümü ne yapsam diye düşündüm aldım bişeyler burun kıvırdı :1: Güya belli etmedi ama ben anladım ..Ondan sonra kasmıyorum ne ihtiyacı varsa alıyorum , bir de yemek mis gibi..

Sana o kadar cok katiliyorum ki hic birsyden anlamayan ama kendini dunyanin en romantik ve duygusal erkegi zanneden bir odunla sevgiliyim :) o kadar ince dusunup ugrastigim seyleri arkadaslarimin da bayildigi seylerio kadar anlamsiz buluo ki kendimdn mi suphe edeyim ondan mi anlamadim:)

bence de anlamıyorlar ihtiyacı olanı al gitsin. benimde erkek arkadaşımın doğum günü var valla tımberland ayakkabı alacam hem maddi hem manevi doyurur onu:1: öyle romantizmden anlamaz ama yanına bi foto albümü düşünüyorum açıkçası. yıl dönümümüze de sevgili kitabı düşünüyorum. ama doğum gününde ihtiyacı olan bişey alırım.

Ben sevgilimin doğum gününe ait gazeteyi bulup almıştım.10tl hemde.
13 temmuz 1983 e ait kelebek gazetesiydi.Çok hoşuna gitmişti.
Bence anlamlı bir hediye.Şahsen ben alsaydım böyle bir hediye bayılırdım herhalde.
Sayfa sayfa okumuştuk beraber.Reklamları bile

Ben sevgilimin doğum gününe ait gazeteyi bulup almıştım.10tl hemde.
13 temmuz 1983 e ait kelebek gazetesiydi.Çok hoşuna gitmişti.
Bence anlamlı bir hediye.Şahsen ben alsaydım böyle bir hediye bayılırdım herhalde.
Sayfa sayfa okumuştuk beraber.Reklamları bile

nerden bulabilirim acaba? harika fikir...

Back
X