- 28 Mayıs 2021
- 1.677
- 703
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Ben de yalnızlığımı seviyorum. Özellikle ilk ayrıldığım zaman bu durumun ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım. Bana kusur bulan eleştiren , her hafta sonu kaynana evine götürülme denen bir şey yok. İş yerimdekiler daha mutlusun felan dediler hatta. Ama benim çevremde bazı kişiler benim yanımda kaç kere evde kaldık, bir yere gezmeye gittik misal koca bulalım diye dua edelim diyordu. Benim yanımda felan böyle konuşulunca , yalnız da hissedince görüşeyim felan dedimEvet bence de yalnızlık cennetmiş. Yalnızlıkta kendimi çok sevmeye başladım. Tüm boş vaktimi kendime ayırıyorum çok hoşuma gitmeye başladı:) Ben boşanma aşamasındayım ama ileride beni olduğum gibi sevecek biri olursa beraber olmak da keyif verecektir. Size de ayni şekilde keyif verir. Ama bunun için konfor alanından çıkmak lazım. Risk olmadan ilişki olmuyor çünkü.. ileride birini hayatımızda istiyorsak risk alacağız. Ama ben az risk almak istiyorum. Onu nasıl yapacağım daha çözemedim çözeceğim daha vaktim var:) Yalnızlık çok hoşuma gidiyor, kafa huzurum çok yüksek bende sevdim bunu![]()