Birisi var

Evet haklısınız ilişkiye hiç başlamamam gerekiyor
Zamana ihtiyacınız var. Duygusal boşluktasınız bence. O yüzden adamın ilgisi hoşunuza gitti. Eğer hemen cinsellik istemiyorsanız bu kişi size uygun değil. Çünkü adam hemen cinsellik istiyor. Çok belli..bence hiç gerek yok.

Siz hayırlısıyla başınıza iş açmadan şu süreci bi bitirseydiniz🙄 sizin icin birbirine giren 2 evli öğretmen, yolda arabayla gelip binin diye ısrar eden adam, istemem dedikçe çiçek gönderen öpmeye çalışan bu adam. Yani kırıcı da olmak istemiyorum ama dışarıya verdiğiniz bir enerjiniz olmasa bu kadar vaka üst üste gelmemeli. Çok düşük ihtimal yani. Bi tane düzgün, bekar, ayni kültürden geldiğiniz biri denk gelse de evlenseniz keşke. Belki memlekete tayin falan mi alsanız 🫠

İkinci buluşmamızda öpmek felan istedi reddettim sonra biz bayadır konuşmuyorduk kendimi yanlış ifade ettim tekrar şans verelim dedi ısrar etti. Sonra da buluştuk, güzel gidiyordu ama öptü beni çok kötü oldum eve gelince
adam heralde evlenip ayrılmış zaten benden iyisini mi bulacak diye düşünüyor olmalı ki çekinmeden herşeyi yapabiliyor size. haddini bildirin

Siz hayırlısıyla başınıza iş açmadan şu süreci bi bitirseydiniz🙄 sizin icin birbirine giren 2 evli öğretmen, yolda arabayla gelip binin diye ısrar eden adam, istemem dedikçe çiçek gönderen öpmeye çalışan bu adam. Yani kırıcı da olmak istemiyorum ama dışarıya verdiğiniz bir enerjiniz olmasa bu kadar vaka üst üste gelmemeli. Çok düşük ihtimal yani. Bi tane düzgün, bekar, ayni kültürden geldiğiniz biri denk gelse de evlenseniz keşke. Belki memlekete tayin falan mi alsanız 🫠
İstedim çıkmadı malesef çok istiyorum artık burdan gitmeyi. Efendi, işinde gücünde bekar kendi memleketimden birisi olsa çok güzel olur

İkinci buluşmamızda öpmek felan istedi reddettim sonra biz bayadır konuşmuyorduk kendimi yanlış ifade ettim tekrar şans verelim dedi ısrar etti. Sonra da buluştuk, güzel gidiyordu ama öptü beni çok kötü oldum eve gelince
Adam bu kafa karışıklığınızı kullanıyor bunun sonu zorla ilişki olur sonra döner naz yapıyordun her seferinde reddedip yine benim istediğimi yaptın( buluşma ,öpme vb)diye üste çıkar .Sizide harabeye çevirip ortada bırakır.Hayır demek hayır demektir bunu ısrarla zorlayan bencil, aşağılık bir tiptir .....

İstedim çıkmadı malesef çok istiyorum artık burdan gitmeyi.
Adam bu kafa karışıklığınızı kullanıyor bunun sonu zorla ilişki olur sonra döner naz yapıyordun her seferinde reddedip yine benim istediğimi yaptın( buluşma ,öpme vb)diye üste çıkar .Sizide harabeye çevirip ortada bırakır.Hayır demek hayır demektir bunu ısrarla zorlayan bencil, aşağılık bir tiptir .....
÷
evet dimi

Adam doğulu gibi anlıyorum.
Sizin önceki eşinizle ayrılma sebepleriniz de benzermiş.
Farklı kültür farklı kültür diye takılmak yerine bu adam bu kültürün ne kadar içinde ona bakın.
Aile bağları nasıl?
Kadına bakış açısı nedir? Mesela istemiyorum dedikten sonra çiçek göndermesi hoşunuza gitmiş ama bence olumsuz.
Evlenirseniz ailesiyle aynı yerde mi yaşıyor olacaksınız? Bence ya her iki aile uzakta olmalı ya da ikisi aynı şehirde. Öbür türlüsünde sorun çıkıyor. Mesela bayramda seyranda sen aileni memleketini görmek isteyeceksin buna okey mi?
Yoksa kültür farkı gereği kabul edilemez mi olacak mesela?

Adam doğulu gibi anlıyorum.
Sizin önceki eşinizle ayrılma sebepleriniz de benzermiş.
Farklı kültür farklı kültür diye takılmak yerine bu adam bu kültürün ne kadar içinde ona bakın.
Aile bağları nasıl?
Kadına bakış açısı nedir? Mesela istemiyorum dedikten sonra çiçek göndermesi hoşunuza gitmiş ama bence olumsuz.
Evlenirseniz ailesiyle aynı yerde mi yaşıyor olacaksınız? Bence ya her iki aile uzakta olmalı ya da ikisi aynı şehirde. Öbür türlüsünde sorun çıkıyor. Mesela bayramda seyranda sen aileni memleketini görmek isteyeceksin buna okey mi?
Yoksa kültür farkı gereği kabul edilemez mi olacak mesela?
Yani aile bağı bizlere benziyor ama burda kalacak iş yeri burda o yüzden istemiyorum

toksik masküleniteden uzak durunuz.
Sınır bilmeyen herkesten uzak durunuz. Sınırlarınızı net çiziniz ve aynı ortamda bulunmayınız.
Kibarlığı naz olarak gören herkese hayır ne demek gösteriniz.

Öyle görünüyor dimi
Öyle. Duygusal boşluktasınız. Ama bu duygusal boşluk başkası veya başkasının ilgisi ile dolmaz. Karşı taraftaki kişi duygusal boşlukta olduğunuzu anlarsa bunu size karşı kullanır.

Sanki tek de olsam biriyle de olsam aynı rahatlıktayım aynı özgüvendeyim enerjisinde olmanız lazım. Bir kadın bir ilişkiye çok ihtiyacı olduğunu belli ederse ters tepiyor. Yalnızsam da halimden çok memnunum enerjisinde olmanız lazım.. o zaman sizi hak edecek biri hayatınıza gelir.

Öyle. Duygusal boşluktasınız. Ama bu duygusal boşluk başkası veya başkasının ilgisi ile dolmaz. Karşı taraftaki kişi duygusal boşlukta olduğunuzu anlarsa bunu size karşı kullanır.

Karşı tarafa sanki tek de olsam biriyle de olsam aynı rahatlıktayım aynı özgüvendeyim enerjisini vermeniz lazım. Bir kadın veya erkek bir ilişkiye çok ihtiyacı olduğunu belli ederse ters tepiyor. Yalnızsam da halimden çok memnunum enerjisini karşıya vermeniz lazım.. o zaman sizi hak edecek biri hayatınıza gelir.
Umarım o dediğinizi yaparım

Önce mış gibi yaparak o enerjiye girmiş gibi başlayın. Sonra beyniniz bu enerjiye inanmaya başlayınca da o enerjiye geçersiniz.
Ben de ayrılıktan sonra o şekilde düşünmeye zorladım kendimi ve zamanla o şekilde inanmaya başladım. Şimdi ise yalnızlık cidden daha rahatmış oh be diyorum, bu sefer de konfor alanımdan çıkamıyorum. Yalnız bir kere güzel geldi mi cidden kurtulması çok zor bir illet 😄😄

Ben de ayrılıktan sonra o şekilde düşünmeye zorladım kendimi ve zamanla o şekilde inanmaya başladım. Şimdi ise yalnızlık cidden daha rahatmış oh be diyorum, bu sefer de konfor alanımdan çıkamıyorum. Yalnız bir kere güzel geldi mi cidden kurtulması çok zor bir illet 😄😄
Evet bence de yalnızlık cennetmiş. Yalnızlıkta kendimi çok sevmeye başladım. Tüm boş vaktimi kendime ayırıyorum çok hoşuma gitmeye başladı:) Ben boşanma aşamasındayım ama ileride beni olduğum gibi sevecek biri olursa beraber olmak da keyif verecektir. Size de ayni şekilde keyif verir. Ama bunun için konfor alanından çıkmak lazım. Risk olmadan ilişki olmuyor çünkü.. ileride birini hayatımızda istiyorsak risk alacağız. Ama ben az risk almak istiyorum. Onu nasıl yapacağım daha çözemedim çözeceğim daha vaktim var:) Yalnızlık çok hoşuma gidiyor, kafa huzurum çok yüksek bende sevdim bunu😁😁

Back
X